Şimdi Ara

Trendyol.com dan parfüm almadan önce iyi düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 21.04.2015 tarihin de ilgili siteden bir parfüm aldım ve parfümün sahte olduğundan şüpheleniyordum arkadaşlar. Sahte olmasa bile ürünün ayıplı olduğunu söyleyebilirim. 10 dakika üzerimde ya kalıyor ya kalmıyor. Oysa orijinali ( ya da sorunsuz olanı ) çok daha kalıcı bir ürün. Trendyola durumu ilk söylediğim de ürünü teknik bir üniversite de test edebileceğim söylendi. Ben firmanız aracılığı ile bunu yapıp yapamayacaklarını sorduğum da ise hayır cevabını aldım. Daha sonra şikayet var a konu açtım kendileri telefon ile dönüş yapıp eğer istersem ürünü ithat eden firmadan orijinal olduğunu teyit edebileceklerini söylediler ve ben kendilerine daha sonra ulaşacağımı söyleyip telefonu kapattı(oysa ilk başta bundan hiç bahsedilmedi ) . Bir kaç saat sonra tekrar görüştüm müşteri hizmetleri ile ve ürünün tarafsız bir firma aracılığı ile test edilmesini istediğimi söyledim. ( ürünü ithal eden firma hakkında açılan şikayetlere baktım ve benle aynı sorunu yaşayıp sorunu çözümsüz kalan arkadaşlar olduğu için böyle bir yol izlemek istedim) Ancak ben kimsenin kendi ürününü kötülemeyeceğini ve ısrarla tarafsız bir firmada test etmek istediğimi söylediğim de o zaman kendiniz yapabilirsiniz dediler. Elimde ayıplı bir ürün var ve bana çözüm üretmiyorsunuz dediğim de sizin istediklerinizi gerçekleştirmememiz çözüm üretmediğimiz anlamına gelmiyor cevabını aldım ( müşteri memnuniyeti sıfır ) . Ortada ayıplı bir ürün var ve trendyol sadece ürünün orijinalliğini garanti edebiliyor, sattığı ürünün arkasında durmuyor. Ürün ayıplı diyorum bana ürün orijinal demekten başka bir şey yapmıyor.Bildikleri tek şey ürünün orijinal olduğunu söylemek. Çözüm istiyorum dediğim de ise size çözüm sunuyoruz işte diyorlar. Ürün orijinal bile olsa bozuk ve bunla ilgili bir çözüm üretmekten kaçıyorlar. Dışarıda 25-30 liraya satılan ürüne 3-4 katı fiyat ödedik anlayacağınız. Siz siz olun trendyoldan kozmetik ürün alırken iki üç defa düşünün .

    ( yazım yanlışları için kusura bakmayın arkadaşlar acele yazdım. Akşam daha uygun bir zaman da düzeltme yağacağım. )







  • Ben de daha yeni mağazalarda 320 TL olan parfümü trendyoldan 195 tl ye aldım, uzun zamandır kullandığım bir ürün. Bakalım mağazadan aldığım gibi kalıcı mı?
    Deneyip göreceğim.
  • Parfüm ne?
  • bugün ben de sipariş verdim trendyoldan. parfümün adı ne? aynısı ise iptal edeceğim siparişi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım ben de sipariş geçtim az önce 2 tane.Ne olacak göreceğiz.

    Daha önce 1 kere mizu 2 kere markafoni tercih ettim sıkıntı çıkmadı parfümler orjinal.Trendyol da aynı şirketler.Bir iş çıkacağını sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.