Şimdi Ara

Türkiye'de hangi firmaların ürettiği 'Muadil/açık parfümleri'ni tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben kendi çabamla Gloria Perfumes ve Similar markası (Parfümevi) diye iki firma buldum; ama tabii internette daha bir sürü böyle "açık parfüm" adı altında satış yapan firma var. İnternette satış yapan bir çok firmanın da merdivenaltı işletme olma ihtimali de var. Verdiğimiz paraya yazık olmaması ve sağlık sorunları da yaşamamak için daha önce muadil parfüm alıp olumlu sonuçlar alanların tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Aradığım kokular genelde Agar ağacı, Sandal ağacı, Oud içeren parfümler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 26 Temmuz 2023; 12:28:59 >



  • Oud arıyor isen Kehf Koku dan almalısın, pişman olmama garanti.

    2021'den beri parfüm aldığım yer, üstelik muadil falan da değil ve ayrıca kişiye özel koku da yapabiliyor.

    Bonus: Bütçen el verir ise Oud Vanille Ekstrat al bahsettiğim yerden, yatar kalkar dua edersin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bahsettiğiniz firma çok kaliteli ürünler satıyor olabilir; ama benim muadil parfüm dememin bir sebebi var. Kehf kesinlikle benim bütçemin çok çok üzerinde, artık Türkiye şartları için ultra lüks diyebileceğimiz ayarda kokular satıyor. Ben şisesi 200-300 TL'den yukarı çıkamam. Mesela bu Similar markasıyla Parfüm Evi'nde istediğin her yabancı lüks marka kokunun aynısını yapıp satıyorlar. Tabii orjinali kadar kalıcı olmuyormuş ve her zaman %100 tutmayabiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 26 Temmuz 2023; 22:56:48 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Biz tam olarak söylediğiniz işi yapıyoruz.Fiyatımız sizin söylediğiniz aralıkta.Trendyol gibi siteler üzerinden de satış yapıyoruz 2 yılı aşkın süredir.İsterseniz bir bakın hem konuda bulunan hem Trendyol mağazamızda bulunan yorumlara en azından bir fikriniz olur.İnstagram adresimizden profesyonel parfüm tavsiyesi de veriyoruz.Eşim firma sahibi,kendisi kimya mühendisi.Stoklu ürün değil sipariş üzerine parfüm üretiyoruz.Şans vermek isterseniz bekleriz,kalıcılık ve koku olarak çok güveniyoruz kendimize.Umarım kendinize göre ve sağlıklı bir firma bulursunuz.


    https://forum.donanimhaber.com/erkek-kati-parfum-sivi-parfum-ve-dekant-satisi-trendyol-satisimiz-basladi-the-sillage--148291188




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsainBolt -- 29 Temmuz 2023; 12:2:4 >




  • UsainBolt kullanıcısına yanıt

    Normalde forumda firma sahipleri ve satıcıların tavsiye başlıklarına gelip kendi reklamlarını yapmalarına gıcık olurum; ama çok kibar ve yerinde bir şekilde gelip tavsiyede bulunduğunuz için teşekkür ederim. Ürünlerinizi inceleyeceğim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

    Normalde forumda firma sahipleri ve satıcıların tavsiye başlıklarına gelip kendi reklamlarını yapmalarına gıcık olurum; ama çok kibar ve yerinde bir şekilde gelip tavsiyede bulunduğunuz için teşekkür ederim. Ürünlerinizi inceleyeceğim.

    Rica ederim,para kolay kazanılmıyor ve sağlık çok önemli bir konu.Ben de sizin gibi bir müşteriyim aldığım üründe kalite,uygun fiyat ve satış sonrası iletişimin yüksek olmasını isterim.Düzgün satıcı ve uyguna kaliteli ürün bulmak ülkemizde çok zor.Donanımhaberi aslında forum üyesi olarak kullanıyorum 16 senedir,eşimin işi olduğu için destekliyorum.Donanımhaber daha çok erkekler üzerine bir forum,bizim satış kitlemiz ise %90 kadınlardan oluşuyor.Denk geldikçe insanların bilgili olmadığı bu alanda yardımcı olmaya çalışıyorum.Dolar çok yüksek piyasada bir çok parfümcü var ve kokuları millet olarak pek tanımıyoruz zor bir süreç parfüm seçmek ve kaliteli ürün bulmak.Ben de mesajınız için teşekkür ederim.Bizden ürün almasanız bile ben bilgim kadar yardımcı olurum elimden geldiğince.





  • UsainBolt kullanıcısına yanıt

    Trendyol'a baktım ama sadece katı parfümleriniz listeleniyor.

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Parfüm şişelerimize yeni bir kapak satın aldığımız için görselleri de güncellememiz gerekiyor Trendyol üzerinden.Fotoğrafçıdan randevu aldık bu hafta içi güncelleyeceğiz bu yüzden kapalıymış.İnstagram adresimiz @the_sillage konunun içerisinde linki de var.Önce çıkanlarda bütün erkek parfümleri ve görselleri,koku içeriği hepsi var.İnstagramdan mesaj atarsanız kokular konusunda bilgi de verebiliriz en azından bir fikriniz olur beğenilerinize göre ne uygun ne değil.

  • ben teonanın muadil parfünlerini kullanıyorum en çok tercih ettiğim parfüm bilioner hiç bir sıkıntı yaşamadım kalıcı ve ferahlatıcı bir kokusu var aynı orijinalinde ki gibi güzel kokuyor herkese tavsiye ederim.

    https://teonashop.com
    M101 Bilioner Erkek Parfüm 60 ml - Teona Parfüm
    https://teonashop.com/m101-bilioner-erkek-parfum-60-ml
  • Ben de bugüne kadar birçok firma denedim. Açıkçası bir çok parfümün orjinalini de satın aldım ve bu konuda iyi bir fikir sahibiyim diye düşünüyorum. Mad bargello gibi zincir firmaların hepsi çöp. Instagram veya internet sitelerinden satış yapan bazı firmalar bu konuda daha iyi. Güzel olsun ama ucuz olsun diyorsanız emregeldi parfüm var Instagram da, onu yercih edebilirsiniz. Daha kaliteli olsun diyorsanız magnaroma derim, ama fiyat konusunda en pahalı olan bu. Hem kaliteli olsun hemde fiyatı üzmesin diyorsanız ladosiparfüm çok iyi. Çok kalıcı parfümleri var ve çoğunu orjinalinden ayırt edemezsiniz.
  • Dikici25 D kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ladosiparfümden mutlaka al diyeceginiz 2 parfümü yazarsanız sevinirim

  • Yukarıdaki arkadaşın tavsiyesine kulak verdim ve bahsettiği satıcılarla iletişim kurdum. Magnaroma bana çok pahalı geldi açıkçası. Sanki orijinal parfüm satıyorlar mübarek. Bende ladosiden aldım. Orjinale ne kadar yakın anlamak için daha önce orjinalini kullandığım spicebomb aldım. Ve ilginç bir şekilde hiçbir fark göremedim. Sanki bu da orjinaldi. Beni çok şaşırttı doğrusu. Yanında iki tane tester göndermiş. Hacivat mi ne birinin adı. Zamk gibi yapıştı koku koluma. Beğendim ben bu firmayi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.