Şimdi Ara

Trendyol bana ulaş... Yoksa yıl sonunda 350 TL açık çıkabilir hesabınızda...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu zamana kadar birçok alışveriş sitesinden alışveriş yaptım ilk defa başıma böyle birşey geldi. Trendyoldan uygun fiyatlı olduğu için meyve sıkacağı aldım. Ürünü kullanmaya başladık tabi biz. O sebeple standart dışı hiçbir işlem yapmadım. Neticede alan razı satan razı bir alışveriş oldu. Fakat birkaç gün sonra trendyol ürün ile ilgili iade talebiniz işleme alınmıştır diye bir email gönderdi. Tabi ben böyle bir başvurum olmadığı için herhalde bir yanlışlık olmuştur nasıl olsa farkına varıp düzeltirler diye üzerinde durmak istemedim. Nihayetinde aradan bir süre daha geçtikten sonra baktım geri dönüş yok sorun kalmadı diye düşünürken birde baktım iadeniz onaylandı diye mesaj geldi. Burada yılların donanım forumcusu olarak forumun sosyal medyada var olan ölücü algısını yıkmak için kendime misyon bilip lan bunları arayayımda düzeltsinler dedim😁 ve iletişim için müşteri temsilcisine ulaşılması gereken numarayı 3 kere aradım. 3ünde de sürekli beni oradan oraya yönlendirip durdular. Dedim demek ki hakikaten ürünle ilgili bir muhatap bulmak istesem sinirimden deli olacağım bende en son buraya yazmaya karar verdim. Buradan trendyol müşteri temsilcisine sesleniyorum Sayın trendyol müşteri temsilcisi bu zamana kadar ben sizin peşinizden koştum bundan gayrı siz benim peşimden koşun. Hatalı işlem yapıyorsunuz lütfen bana ulaşın...Ve buradan internet alemine sesleniyorum donanım forumda herkes ölücü değil ticari ahlaka sahip bir forumdur😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hocam sitede ve uygulamada olan canlı destekden durumu açıklayıcı bir yazı ile yardım isterseniz yardımcı olurlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: baba1993

    hocam sitede ve uygulamada olan canlı destekden durumu açıklayıcı bir yazı ile yardım isterseniz yardımcı olurlar

    Evet öyle yaptım dostum. Gönderdim parayı. Yapılması gereken oldu😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer bi durumda benim başıma geldi eşime bot aldık geldi iki gün sonra tekrar kargo eşim süpriz yaptım sanıyor ama açıyor oda ne bir bot daha aynısından :) çağrı oluştura oluştura bi hal olduk en sonunda götürdüm kargoyla geri yolladım :)
  • Federico26 F kullanıcısına yanıt
    Benimde basima benzer bir durum gelmisti paketleme yapan kisi sanirim islem tamamlandı onayı vermemis baska biri de islemi yarim görünce 2. Kez paketleme yapmisti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.