Şimdi Ara

TRAMER DEN ARACINIZIN KAZA GEÇMİŞİNİ SORGULAMA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
42
Favori
1.368.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • en iyisi plakayı yazıp 5664 mesaj atmak 2003 sonrası kaza son muayene tarihi aracın muayenedeki km si ni gönderiyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nbaydin

    en iyisi plakayı yazıp 5664 mesaj atmak 2003 sonrası kaza son muayene tarihi aracın muayenedeki km si ni gönderiyo

    Oldu canım, her merak ettiğin araba için mesaj atsan iflas edersin. Bu başlıkta dile getirdiğimiz zaten mesaj ücretine isyan. Araç sahipleri her yıl sigortaydı vergiydi kaskoydu derken o kadar para veriyor, hemd e araç geçmişi sorgulanırken bile fahiş para tırtıklanıyor!!! Buna çözüm bulunması gerekiyor!!! E-devlet üzerinden ücretsiz yapılabilir...
  • Herkesi uyandıriyim bende izmirden araç aldım reno clio 2007 araç 35 plaka fln neyse sorgulama yaptım plaka ve şasedenbişey yok orada sanayiye götürdüm bişey yok( sanayideki dükkanda adamları tabi) neyse aldım geldim istanbula sonra arabanın evraklarından arabanın eski plakasını buldum istanbul plaka sonra o plakayla sorgulatma yaptım pert kaydı çıktı şase no da tutuyo yani bu demek ki plaka değişince eski plakayı girmedikçe şase dahi sorgulatsan hasar kaydı çıkmıyor bu da tramerin bize kazığı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar rıca etsem bırınız su plakaları sorgulayabılırmı 34 vse 40 34 ap 27 76
  • Sorgulama yapmak için ne gerekli?
  • öğretmen07 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sana kesinlikle katılıyorum.Bugün baya bir inceleme yaptım. Kesin sonuç için sorgulamadan sonra içinize sinmez ise 101 nokta expertiz raporu alın 250 tl civarı herşeyi söylüyorlar. Ben yakında alacağım öyle yapacağım 250tlden kaçıp 30binleri döktükten sonra ah ben ne yaptım dememeli. Böylece insanlar satarken 2 kere düşünür. Böyle böyle düzelirler belki.
  • tapdk kullanıcısına yanıt
    Sana katılıyorum bencede galericileri gezen biri olarak çoğuna güven olmaz. Güvenilen vardır belki onunda işleri zaten çok yolundadır.
  • halukbent H kullanıcısına yanıt
    Fikir gerçekten çok güzel ayrıca sms ile gelen bilgilerin bazıları yalan yanlış. Halkın üzerinde vergi yükü var zaten arabalardan dünyanın vergisi benzin kaç para vs. her olayda böyle sizin gibi duyarlı olanlar olsa keşke.Gözlerim doluyor gerçekten. Vergi cenneti devletten insan bıkıyor ama böyle düşünen insanları gördükçede gururlanıyorum. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qezgin -- 19 Ekim 2013; 0:55:05 >
  • Sms haricinde sorgulama yapamıyor muyuz arkadaşlar.. Plaka ile
  • Size acı bir haber vereyim o zaman haziranda aracimla kaza yaptım ve araç pert oldu geçen gün bir soruşturma yapalım dedim araç kazasiz görünüyordu sonra bir de Şase no dan aratayim dedim yine kazası gözükmüyordu ve araç trafiğe çıkmış o yüzden 0 almaya karar verdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aklım ermiyor bu işe.

    Aracımı ikinci el almıştım, henüz 6.000km deydi. Bir tanıdığımdan aldım zaten.

    O günden beri kasko ve trafik sigortası hep vardı. Şu ana kadar da bir iki hasar olmuştu ve hepsi açıkça görülüyor SMB'den.

    Şimdiye kadar yok plaka değişimi yok perte çıkma, başka kişiye al sat olmadığı için herşey açık.

    Demek millet plakadan ya da şasiden falan bir hasar bulamıyorsa hasarlı olduğunu bildikleri bir araca,

    Ya bu araç kasko ya da trafik poliçesinden yaptırılmamış kendi cebinden yaptırılmış,

    Ya sigorta şirketleri arasında bir karışıklıktan dolayı sistemde gözükmüyor,

    Ya da işin içinde yüksek dozda şerefsizlik var.
  • Normal vatandaş görebiliyor mu?

    İlla eksper yada acente mi olmak gerekiyor?
  • Şöyle söyleyeyim babamın aracında hasar kaydı var o görünüyor ama benim araç pert olduğu için görünmüyor bir çakallık söz konusu o yüzden güveniyorum 2.ele . Adam satarken şunu demiş olabilir abiufak bir kaza vardı ön tarafta onu da hemen yaptırdım böyle satmış olabilir çünkü araç sağ önden darbe aldı Şase falan kesin hasarlıdır yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Normal vatandaş görebiliyor mu?

    İlla eksper yada acente mi olmak gerekiyor?

    İlle acente ya da exper olmak gerekiyor kardeş. Zaten isyanımız buna. Normal vatandaşsan ver parayı! Devlet Muck öper, sigorta şirketleri öper, gsm operatörleri de öper. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ignorius

    quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Normal vatandaş görebiliyor mu?

    İlla eksper yada acente mi olmak gerekiyor?

    İlle acente ya da exper olmak gerekiyor kardeş. Zaten isyanımız buna. Normal vatandaşsan ver parayı! Devlet Muck öper, sigorta şirketleri öper, gsm operatörleri de öper. :)

    Alıntıları Göster
    Acil cevap lazım arkadaşlar. Ağır hasarlı demek pert demek mi oluyor ? Yoksa tutarı yüksek olduğu için mi ağır hasarlı yazıyor. Net aydınlatırsanız sevinirim.




  • vay arkadaş plaka sorgulamaya bile para alınıyor
  • Bimere de yazalım.
  • Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwedeSpeed -- 14 Aralık 2013; 12:12:37 >
  • Merhaba arkadaşlar bir araç sorgulattim hasar şase no ile 1 adet kazasi var tarihini söyülüyor ve carpma diyor ama ne kadar hasar oldugunu yazmiyor neden nasil öğrenebilirim hasarin ne kadar oldugunu.
  • İkinci el araç alımında sbm.org.tr sitesinden araç hasarını şasi numarası ve plaka ile sorgulayabiliyordunuz ama sorgulamalar artık yapılamıyor. Nedeni ise bu sorgulamaların buradan ücretsiz yapılması kurumun işine gelmemiş, cep telefonunuzdan mesaj atıp sorgulama yapmanızı istiyorlar ve bedeli 4 tl. Bu konuda herkese şikayet etmek lazım mutlaka her hizmet paralımı olmalıdır. Veya beğendiğiniz bir sürü araç varsa her sorgulama için 4 tl'mi vermelisiniz. Daha önce internetten beğendiğim aracın sahibine şasi numarasını sorduğum ve sorgulamayı buradan yaptığım çok oldu. Birisine şasi numarasını sormak başka, vatandaşlık numarasını sormak başka, ayrıca galeriler araç sahibinin vatandaşlık numarasını vermek istemiyor. Tamamen iş paraya dönmüş yakında parayla hasar kaydını silerlerse şaşırmam.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.