Şimdi Ara

Trafik Cezası İtiraz Hk. YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malumlarınız trafik cezaları uçtu gitti ve devlet artık bu cezalardan gelecek parayı ciddi bir gelir kapısı olarak görüyor ve bunun takibini de sıkı bir şekilde yapıyor.

    Pendik'i bilenler bilir, merkezinde otoparka ile ilgili ciddi bir sıkıntı var. Ana caddeler İspark tarafından parsellenmiş durumda ve zaten sabahın köründen gece yarısına kadar park edecek boş yer bulmak mümkün değil.
    Acil bir işim olduğu için park edecek yer bulamadığımdan ötürü Devlet Hastanesi'nin arka tarafında ara sokaklarda bir yere bıraktım aracımı, 45 dakika sonra geldim ama aracım emniyetin otoparkına çekilmiş.
    Emniyete gittim 80 TL çekici parası ödedim, dün de hatalı park cezası makbuzuyla beraber tarafıma iletildi. Sizlere şunu sormak istiyorum: Bana gelen ceza tebligatında herhangi bir şekilde fotoğraflı bir kanıt yok, söz gelimi
    parka müsait bir noktadan da polis aracımı çekip ceza makbuzuna başka bir adres de yazmış olabilir, dolayısıyla bu tür cezalarda fotoğraflı kanıt olması gerektiğini düşünüyorum. Sizce bu durumda cezaya itiraz yolu açık mıdır?







  • Edersin de ettiğinle kalırsın senin olayda haklı çıkabileceğin durum yok. Pendik'te İspark dışında ki tüm yerler park yasağı olan yerler...
  • Size göndermiyorlar ama aracı çekmeden de bir fotografını çekiyorlar :(
  • permanganat26 kullanıcısına yanıt
    bimer e yazın sonra mahkeme
    ben bimer e yazdım gelen cevap öde kardesim.
    mahkemem halen devam edıyor
    ödedımde cezayı.

    birde geçenlerde kırmızı işik ıhlalıl cezam geldı
    onuda ödedım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.