Şimdi Ara

TRABZON'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tarihinde 2. kez UEFA Intertoto Kupası’na katılacak Trabzon’un 2. turdaki muhtemel rakipleri belli oldu... İki maç sonrası tur atlayan ekip temsilcimizle eşleşecek...

    http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=28510



  • Türkiye'yi Trabzonspor'un temsil ettiği Irtertoto Kupası'nda 1. tur 1. maçları oynandı. Bordo mavililerin muhtemel rakiplerinin maçında Zagrep, Valleznia'yı 2-1 yenerken, mücadeleyi Kuddusi Müftüoğlu yönetti.



    Konuk ekip Valleznia 2. dakikada Nora'nın golüyle öne geçmesine rağmen, Nadarevic'in 19. Labudovic'in de 64. dakikada attığı gollerle Zagrep sahadan 2-1 galip ayrıldı. Yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Serkan Ok'un yaptığı Kuddusi Müftüoğlu 2 kez kırmızı kartını kullandı.

    Hırvat ve Arnavut temsilcilerinin rövanş maçı gelecek hafta oynanacak ve tur atlayan taraf Trabzonspor'un rakibi olacak.
  • ya bu maclar ne cabuk basliyor daha lig yeni bitti avrupada
  • İşte Trabzonspor'un rakibi !..

    Trabzonspor İntertoto Kupası İkinci Turu'ndaki rakibi Arnavut temsilcisi FK Vllaznia oldu.



    FK Vllaznia, rövanş maçında Hırvat NK Zagreb karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı. İlk mücadeleyi 2-1 kaybeden FK Vllaznia'nın golünü 26. dakikada Norra kaydetti.


    Trabzonspor, 2.tur ilk maçında rakibiyle 8 Temmuz Pazar günü H.Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak.
  • hayırlısı olsun
  • Trabzonspor, Vllaznia engelini geçerse 3. turda da yine güçsüz bir rakiple eşleşecek, UEFA kapısı ardına kadar açılacak.
    04.07.2007

    Kaldı 5 gün...
    Avrupa macerasına başlayacağı için sezonu en erken açan Süper Lig ekibi olan Trabzonspor’da gözler artık tamamen İnter Toto Kupası’nda oynanacak maça çevrildi. 8 Temmuz’da Avni Aker’de Vllaznia’yı ağırlayacak olan Bordo-Mavililer, bu karşılaşma ile beraber taraftarlarına kısa bir aranın ardından tekrar ‘merhaba’ diyecek. Arnavutluk temsilcisiyle oynanacak müsabaka, Trabzonspor’un yeni sezondaki hedefleri açısından da büyük önem taşıyan sınavlardan ilki olacak.

    Saati değişti
    20.30’dan 19.00’a alınan maçta taraftarından destek bekleyen ve tur için avantajlı bir skor yakalamayı düşünen Trabzonspor’un Vllaznia’yı elemesi halinde önü daha da açık görünüyor. İnter Toto 3. turunda Karadeniz temsilcisini bekleyen rakipler yine dişine göre olacak. Bosna Hersek temsilcisi Slavija Sarajevo ile Romanya ekibi Otelul Galati takımlarının yapacağı maçın galibi, Trabzonspor’un rakibi olacak, Bordo-Mavililer, bu engeli de aşarsa UEFA’nın kapısı aralanacak.

    Seri başı şansı
    UEFA ikinci ön elemesine adını yazdıracak olan Trabzonspor, bu periyotta büyük ihtimalle seri başı olacak ama diğer turlara oranla nispeten daha dişli ekiplerle eşleşebilecek. Son dönemlerde ciddi hayal kırıklıkları yaratsa da, tarihi Avrupa destanlarıyla dolu olan Karadeniz ekibi, bir zafer daha kazanırsa geçen sene kaçırdığı gruplara kalma fırsatını yakalayabilecek. Bu süreçte gelecek iyi neticeler, geçen sezon hem Avrupa’da hem de ligde taraftarını kahreden Bordo-Mavililer’e büyük moral kazandıracak, gelir kaynağı olacak.




  • başarılar Trabzon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.