Şimdi Ara

TR Server QQ konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TR'de gold ligindeyim. Dereceli oyunda 4 oyunun 2sinde adam ya rage quit atıyor, ya takıma küsüp çıkıyor yada itemlerini satıp feedliyor. Dereceli fazla atmıyorum bu aralar normal oyun daha da beter. Girilmeye değmiyor. Aralık ayından önce geçmiştim Türkiyeye lanet olsun böyle servere.
    Westte Gold Liginde olanlar west nasıl pick sırasında kavga var mı üstte anlattığım durumlar çok yaşanıyor mu ?



  • ben silver 3 e düştüm gene. her maç bot lane ya feedliyor ya da takıma küsüp afk kalıyor.
  • Valla ben asla oyun başladıktan sonra feedlemem. Pick ekranında "qardasimemre" gibi nick görürsem söylerim millet çıksın diye çıknazlarsa feedliyorum. Kimin ne düşündüğü umrunda değil belki çok iyi oyuncu olmayabilirim ama kimin nasıl oynayacağını az çok kestirebiliyorum. Burada savunmak istediğim şey feedlemek iyidir değil. Feedleyen insanlar beyinsiZ de değil. Onları o hale getiren sizsiniz. Sabrımı yitirmeden önce bundan sonra bende Feedleyeceğim diyordu. Geçen oynarken bir feeder geldi sonra takımdan biri bundan sonra bende Feedleyeceğim abi dedi. Yani burada sorun insanlarda değil. Riotta.

    Eğer sen örneğin bir şehirde asayişi sağlamıyorsan orada hırsızı tecavüzcüsü artar. Bilmem anlatabiliyor muyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konigsrasse

    TR'de gold ligindeyim. Dereceli oyunda 4 oyunun 2sinde adam ya rage quit atıyor, ya takıma küsüp çıkıyor yada itemlerini satıp feedliyor. Dereceli fazla atmıyorum bu aralar normal oyun daha da beter. Girilmeye değmiyor. Aralık ayından önce geçmiştim Türkiyeye lanet olsun böyle servere.
    Westte Gold Liginde olanlar west nasıl pick sırasında kavga var mı üstte anlattığım durumlar çok yaşanıyor mu ?


    Daha bugün westte 10 maç atıp golda girdim baktığım kadarıyla oynayış tarzı olarak tryle aynı ara sıra farklı oynayan kişiler denk geliyo ama flame falan yok arada burdada afk kalanlar oluyo ama 0 flame.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.