Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.699
Favori
13.893.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71067107710871097110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Koltuk ihtiyacı olanlar bu ürüne baksın. 50 euro gibi uygun bir fiyata geliyor. Türkiye'de benzerleri 400 TL.

    https://www.amazon.de/gp/product/B00XCEDGHA/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
  • Sennheiser G4ME ZERO PC Gaming Headset

    Items: EUR 142,85
    Postage & Packing: EUR 0,00
    Import Fees Deposit EUR 25,71
    Order Total: EUR 168,56

    Kur: 3,52
    Toplam Maliyet: 594,76 TL



    https://www.amazon.de/Sennheiser-Gaming-Headset-professionell-ger%C3%A4uschabschirmend-schwarz/dp/B00JQDOANK/ref=sr_1_4?s=computers&ie=UTF8&qid=1478938781&sr=1-4&keywords=sennheiser

    http://www.gameekstra.com/Sennheiser-G4ME-ZERO-Siyah-Profesyonel-Oyun-Kulakligi,PR-5198.html

    Türkiye'de 950 TL.

    Ürünü ben kullanıyorum, Creative Omni ses kartı ile birlikte çok güzel performans veriyor. Dip fiyatı 139€ ama bu haliyle bile şuan Türkiye'den 350 TL daha uyguna geliyor. Düşünen arkadaşlar varsa öneririm. Amazon.com'da şuan stokda değil ama şuandaki fiyatıyla 256$'a geliyor yani 3,25 kuruyla 832 TL'ye geliyor.




  • Abiler konunun ustaları bir yardımcı olsa ps4 pro aldım. Amazondan 2.5 disk almak istiyorum. Önerebileceginiz varmı? tşkler
  • notebook soğutucu önerisi olan var mı acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shario

    Sizce numpad'siz küçük oyun klavyesi ne almalıyım bu BF'de? Fps oyunlardaın g710+ o kadar büyük geliyor ki.. Kollarım 1 metre falan açık oynuyorum sanırım. Önerisi olabilecek var mı? Boyutunun küçüklüğü önemli.

    Aradığın model Corsair K65 Compact.
  • ckn. kullanıcısına yanıt
    ps4 de çalışırmı bu kulaklık destegi varmı?
  • G410 kullaniyorum oldukca hassas tus takimi ve kaliteli bi klavye gacur gucur ses de yok cerry ler gibi cok distada deil tuslar el agrimiyo kasilmiyor yasadim sahsen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 gb ssd alacağım.bilgisayarım grundig,uymama gibi bir şansı var mı ?
    https://www.amazon.de/gp/product/B01LYCC2D2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A13TBMLBUZSVGS

    bir de indirim kuponu vs var mı ekstradan.ilk sayfada göremedim.
  • Blackfridayın yaklaşması ve amazon.de fırsatları sayesinde 1 sene sonra kürkçü dükkanına dönmüş bulunuyoruz Arkadaşlar bu columbiadan bir ayakkabı almak istiyorum günlük kullanım için alıcam mümkünse suda geçirmesin istiyorum ancak internette pek güzel şeyler okumadım malum su geçirmemesi hava geçirmemesi manasınada geliyor çoğu kişi ayakkabılarının aşırı koku yaptığını yazmış ben günde 7 8 saat ayakta çalışan biriyim acaba bana uygun olurmu birde şu aşağıdaki model mesela benim ayaklar biraz taraklı 44 45 civarı giyiyorum burdanda 44,5 modeli indirimli alsak türkiyeyle aynı herhalde ayak numarasıhttps://www.amazon.de/Columbia-Herren-II-Trekking-Wanderschuhe/dp/B018511XKQ/ref=sr_1_2?s=sports&ie=UTF8&qid=1478939177&sr=1-2&th=1&psc=1 @MühendisMurat




  • https://www.amazon.de/gp/product/B00WGD2958/ref=pd_cp_147_2?ie=UTF8&psc=1&refRID=CBBYG9FKM40JHZGBBHDN

    bu monitorü almak istiyorum. elektrik şebekesiyle bir uyumsuzluk olur mu? tr ithal edilen versiyonlarla aynı mı?
  • Çalışır. İçerisinden 2 adet kablosu geliyor. Birisinde kulaklık ve mikrofon çıkışı ayrı diğerinde ise tek jak üzerinden ikisi de kullanılabiliyor. Böylece hem telefonda hem Playstation'da ayrı bir aparat kullanmadan kulaklığı kullanabilirsiniz. (iPhone 7 hariç)

    Ayrıca çok şık bir taşıma çantası da geliyor içerisinden. Ben bugüne kadar HyperX Cloud II 7.1, Razer Kraken 7.1 Chroma, Steelseries Siberia Heat Orange ve Logitech G430 kulaklıklarını kullandım.

    Hepsi belli bir kalitenin üstündeydi ama benim deneyimlerime ve müzik algılama yetime göre hiçbiri bu ürünün yanına bile yaklaşamaz. Özellikle bir de güzel bir ses kartınız varsa oyun oynamak, müzik dinlemek veya film izlemek çok zevkli bir hal alıyor.

    Dışarıdan gelen sesleri çok iyi engelliyor. Ki genelde bu özelliği olan kulaklıklar ya pille çalışıyor yada USB üzerinden çalışır. Diğer kullandığım kulaklıklar da malesef bu ürün kadar dışarıdan gelen sesi engeleyemedi.

    Ürün kalitesi çok iyi. Mikrofonla iletişim kurduğum kimse şikayetçi olmadı şuana kadar.

    Eğer aşırı bass seven biriyseniz Razer Kraken 7.1 Chromayı öneririm ama onun da sadece USB çıkışının olması kullanım alanının daralmasına ve harici ses kartı seçeneğinizi kullanamamanıza neden oluyor. Onun haricinde herhangi bir konuda Sennheiser Game Zero üstünde olan bir kulaklık kullanmadım.

    Taşınabilir olarak kullandığım Beats Studio Wireless kulaklık dahi sadece bass konusunda bu üründen daha iyi diyebilirim. Bir de dışarıdan gelen sesi bataryalı olmasına nedeniyle bir tık daha iyi engellediğini söyleyebilirim.




  • Amazon'dan evga psu alan oldumu? Özellikle 750 GQ ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knnzr

    quote:

    Orijinalden alıntı: kvc_kvc

    Satici amazon degil..iki ayri kargo ucreti odedik..simdi takilirsa prosedur nasil olacak..


    siz esigara için yazmışsınız :) ben kulaklık için zannettim.
    kargo geri gider. alıcıdan rica edersiniz kargo masrafı düşünce geri kalanı iade istersiniz.
    bu benim aldığım cihaz... http://www.gearbest.com/mod-kits/pp_415729.html

    gearbestten paranızın her halukarda %90 ını geri alırsınız pazarlıkla tamamını bile alma ihtimaliniz olur. bu mod bana 44 dolara mal oldu. kargo 2 usd nl post takipli.. 10 günde geliyor... riske değerdi bu fiyata.

    yahu arkadaslar alıexpres den alacaklardı...durun amazondan alın dedım..hasabı actırdım amazondan zorla aldırdım bide
    sımdı yok ıptal yok kargo ugras dur ıyımı.....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amazon.de fazla ücret kesmiş benden. Türkçe yardım alabileceğim bir sistem var mı? Mail yada arayarak? Türkçe destek veriyorlar biliyorum ama nasıl iletişime geçeceğim onu bilmiyorum şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Ben aldım hocam. Şuan onu kullanıyorum. 55$ indiriminde satın almıştım. Ürün baya hızlı gelmişti fakat şansıma bozuk çıkmıştı. Chatte durumu bildirmiştim ve iade etmiştim. Ben iade için kargoya verene kadar en hızlı kargo seçeneğiyle bana yenisini gönderdiler ve üstüne bir de indirim yaptılar.

    Psu'yu MSI 980ti ekran kartı, 6700K işlemci ile kullanıyorum. Gayet memnunum özellikle yarı-modüler olması güzel. Kabloları biraz sert ama en azından değiştirebilme imkanınız var ileride.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminou

    Koltuk ihtiyacı olanlar bu ürüne baksın. 50 euro gibi uygun bir fiyata geliyor. Türkiye'de benzerleri 400 TL.

    https://www.amazon.de/gp/product/B00XCEDGHA/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

    koltuğun küçüklüğü hakkında yorumda bulunmuşlar.90 kg'lik bir kişi koltuğa sığmıyormuş
  • Günaydın beyler kredi kartı konusunde tecrübeli arkadaşlara bi sorum olucak şimdi benim kart limitim 1000tl ben bununla ilk önce 250 euro ya monitör aldım 920 tl ye denk geldi.Yanlız borç bekleyen harcamalarda olduğu için borca yansımıyor bende internet bankacılığından kart numarasıyla kredi kartıma 600tl yükleyip 165 euroluk daha alışveriş yaptım daha karttan çekilmedi 165 euro. Acaba böyle alışveriş yapmaya devam edebilirmiyim para yükleyip bir sıkıntı olurmu ? en son ekstrede yatırdıgım para miktarını borçtan düşerler herhalde dimi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckn.

    Ben aldım hocam. Şuan onu kullanıyorum. 55$ indiriminde satın almıştım. Ürün baya hızlı gelmişti fakat şansıma bozuk çıkmıştı. Chatte durumu bildirmiştim ve iade etmiştim. Ben iade için kargoya verene kadar en hızlı kargo seçeneğiyle bana yenisini gönderdiler ve üstüne bir de indirim yaptılar.

    Psu'yu MSI 980ti ekran kartı, 6700K işlemci ile kullanıyorum. Gayet memnunum özellikle yarı-modüler olması güzel. Kabloları biraz sert ama en azından değiştirebilme imkanınız var ileride.

    Gelen PSU'yu hangi güç kablosuyla kullanıyorsunuz hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

    Cari acik sebebi bu konu

    Evet az önce lamborghini aventador sipariş vermiştim amazondan, bayağı artmıştır cari açık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Eski PSU'da kullanmış olduğum kabloyu kullanıyorum hocam. Üzerinde geleni hiç kullanmadım, ayrıca bir çevirici almakla falan uğraşmadım.
  • 
Sayfa: önceki 71067107710871097110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.