Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.697
Favori
13.893.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Gigabyte Gtx 1070 390€ dip fiyathttps://www.amazon.de/gp/product/B01HRYEQBU/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashamca1267 -- 17 Mayıs 2017; 23:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karcher kullanıyorum yıkarken baya iyi süpürgeleride var yorumlarına bakmak lazım ancak kötü çıkacağını tahmin etmem Alman markası kaliteli bir markadır.Yıllardır kullanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 17 Mayıs 2017; 22:42:4 >
  • Bebek araba koltuğu tr fiyatları 900 civarı dip fşyat 115 € stoga girecegi tarif 27 mayis.
    https://www.amazon.de/Britax-Römer-Autositz-EVOLVA-Gruppe/dp/B01FFSGSQ6
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: congenial_boy

    400 kayıtlı üye , 1167 misafir diyor ama yazılan yorum sayısı falan çok az. Herkes beleşçi olmuş pusuda bekliyor biri birşey paylaşır da alırım diye herhalde.

    Bence istatistiklerde bir hata var, bu kadar aktiflik olsa burada mesajların ardı kesilmezdi. Heralde son 3-6 saati falan alıyorlar anlık olarak gösteriyorlar belkide.
  • hocam siz hangi modeli kullanıyorsunuz ve neden memnunsunuz? hangi özellikleri iyi mesela?

    ayrıca önerebileceğiniz, şu modeli alın daha iyi diyebileceğiniz bir model var mıdır?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CXath1


    quote:

    Orijinalden alıntı: K3BL4

    Evde doğal bir şeyler yapmak çok keyifli, çilekli dondurma yaptım çok sevdim salepli yaptım süper oldu , internetten vanilyalı yumurtalı birşeyler denedim pek tarifi beceremedim ,hiç sevmedim ama annem bayıldı. Tam kıvamında güzel bir dondurma için malzemesini iyi ayarlamak lazım bende güzel tarifler bakınıyorum. Biraz uğraştırıcı, evde doğal lezzetler arıyorsanız ve dondurma çok seviyorsunuz güzel bir ürün

    Hocam ben dondurma çok seviyorum. Dondurma yaptım dedin. Algida cartdore ile kıyaslarsan hangisi daha iyi.

    Bu arada ürün bu mu?



    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B000CES2O0/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1495048244&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=krups+perfect+mix+9000&dpPl=1&dpID=41xh2GtiZcL&ref=plSrch

    Benim yaptığım güzeldi ama maraş dondurması ya da hazır dondurma gibi değildi ama gayet güzeldi.Zaten 3kere felan yaptım.Daha güzel hazırlarsan güzel bir tarifle bence hazır dondurmadan farkı olmaz evet ürün oydu 55 euro ya felan almıştım.




  • Araç içi süpürge önerisi olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karcher K2 modlini kullanıyorum şuan önerebileceğim model yok pek bilmiyorum ancak yine k2 veya k3 modelini önerebilirim.
    Ürünü alalı baya oldu rahat 6-7 yıl olmuştur ve şimdiye kadar her şartta kullanmışımdır sadece araç için değil ve hala sorunsuz olarak çalışır bir kere bile servise gitmedi.
    Malzeme olarak çok kaliteli birçok kez düşmesine ve o kadar sene geçmesine rağmen makinasındada hiç bir çatlak kırık yok içinden iki tane uç çıktı ikiside hala sorunsuz olarak duruyor.
    Basınç olarak benim için yeterli oluyor 100 bar,
    Yıkama yaparken isterseniz içinde plastik boru var ondan köpük çekip yıkayabliyorsunuz ancak çok zahmetli oluyor o yüzden eldiven ile şampuanlıyorum aracı yıkamadan önce veya aparatı var Foam Lance diye 80 lira civarında onu alıp rahat bir şekilde köpük sıkıp yıkayabilirsiniz Youtube'da videolarıda bulunuyor.
    üzerine bir kaç kez biraz fazla su gelmesine rağmen sıkıntı çıkartmadı.
    Genel olarak Sorunsuz ve kaliteli bir marka ve o kadar yıl geçmesine rağmen tek bir problemi bile yok.
    Tek sıkıntısı yıkama yaparken taşımak gerekiyor hortumundan dolayı.Oda normal bir sıkıntı aşırı profosyonel bir makina değil belki değişiliyordur hortumu ancak hiç bakmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 17 Mayıs 2017; 23:15:4 >




  • O senin kendi iddian birader. Tommy'e saat üreten saat firması fossil'dir. Saat hakkında çok bir bilgin varsa git ayrı başlık aç paylaş. Benim başkasına yazdığım mesaja cevap verip sonrada kaynağı belli belirsiz liste yapıştırma buraya. Çok biliyorsan git ayrı bir başlık aç orada sergilemeye çalış saat bilgini. Benim mesajlarım üzerinden değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nephilis

    O senin kendi iddian birader. Tommy'e saat üreten saat firması fossil'dir. Saat hakkında çok bir bilgin varsa git ayrı başlık aç paylaş. Benim başkasına yazdığım mesaja cevap verip sonrada kaynağı belli belirsiz liste yapıştırma buraya. Çok biliyorsan git ayrı bir başlık aç orada sergilemeye çalış saat bilgini. Benim mesajlarım üzerinden değil.

    Şimdi fosil saatim oldugundan dolayı mutlu olmam gerekir mi Pek anlamam saatlerden ama bazılarının ciddi hobisi anlaşılan.
  • arkadaşlar herhangi bir ürünün dip fiyat olduğunu nasıl öğreneceğiz ?
  • https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01MTXA6PF/ref=aw_pd_cart_vw_1_3?ie=UTF8&psc=1&refRID=QV7KEV2FEFSYP4616TF2



    Merhabalar, Linkteki bebek arabasını almak istiyorum ama anlamadığım bir şeyler var. Şimdi ürün başka bir firma tarafından satılıyor ama amazon tarafından gönderimi sağlanıyor. yalnız ödeme sayfasına gelindiğinde ne bir kdv indirimi çıkıyor, ne de vergi depozitosu ekleniyor. şimdi bu ürünü bu şekilde alsam gümrükte benim herhangi bir işlem yapmam ya da ekstra bir ücret ödemem gerekecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • keepa chrome mağzadan indir tamam girince aşağıda fiyatları gösterir
  • Murat hocamızın günlerce emek vererek hazırladığı ilk mesajdaki rehberi okuyarak buna benzer onlarca sorunuza cevap bulabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip Bedevi -- 17 Mayıs 2017; 23:39:28 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar altta bulunan sistemi toplamayi düşünüyorum, ekran kartı konusunda emin olmadim rx580 mi alınmalı? ek olarak diğer parçalardan gözünüze takilan baska tavsiyeniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.



    murat hocam konu icin çok teşekkürler çok ciddi emek harcadınız. mallar gelince fotograflarini eklerim sizden de özel olarak ekrana bakmanızı rica ediyorum. Dell u2715 düşünüyordum ama seller amazon değil asus 27" 2k ve wqhd alirsam dell i arar miyim ah-ips guzel bir panel gibi ? Teşekkürler



    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3x2y 3 kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşmayın bence. Biz de eşimle şu modeli beğenmiştik ;https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01ELDCSFG/ref=ox_sc_saved_image_14?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana Prime üyeliği için ücretsiz 30 gün deneme verdi, "istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz" diyor.

    Ancak Prime indirimli ürün alanlar iptal edemez ve 99 dolar öder gibi bir yazı gördüm.

    Note: Paid members who haven't used their benefits are eligible for a full refund. You can't receive a refund if any of the household members have placed an Amazon Prime eligible order.
    To cancel an Amazon Prime free trial, click Do not continue.

    Note: If you don't cancel your Amazon Prime free trial, you will automatically continue to a paid membership at the end of the trial period. You can find this date listed on the left-hand side of the Manage Your Prime Membership page. You will still have access to your Prime benefits until this date.
  • Corsair kasa ve ryzen r5 1600 un tr ye gonderimi yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre_mech

    arkadaşlar altta bulunan sistemi toplamayi düşünüyorum, ekran kartı konusunda emin olmadim rx580 mi alınmalı? ek olarak diğer parçalardan gözünüze takilan baska tavsiyeniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.



    murat hocam konu icin çok teşekkürler çok ciddi emek harcadınız. mallar gelince fotograflarini eklerim sizden de özel olarak ekrana bakmanızı rica ediyorum. Dell u2715 düşünüyordum ama seller amazon değil asus 27" 2k ve wqhd alirsam dell i arar miyim ah-ips guzel bir panel gibi ? Teşekkürler



    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    Hocam corsair kasanın gönderimi yok diye biliyorum kontrol ettiniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Rusher-

    İyi aksamlar arkadaşlar. Günlük kullanım iş için yazlık terletmeyen dayanıklı bir ayakkabı önerirmisiniz? Günlük ortalama 10-11 saat ayağımda ayakkabı koku yapıyor artık yeni bir ayakkabı almam lazım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

    Skechers Go Run Vortex veya 4-5 modelleri + Scholl ayakkabı spreyi ile %80'e yakın başarı sağlarız gibime geliyor.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.