Şimdi Ara

TR ENDURANCE F1 2016 LEAGUE (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
8
Favori
3.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canerbasol

    Eralp niye beklenti yaratıyorsun şimdi :) Şaka bir yana eğlence amacıyla katılıyorum, iRacing üzerinden devamlı yarışmaya devam ediyorum zaten. Buradaki arkadaşların da sadece bir yarışa ne kadar süre hazırlandıklarını tahmin edebiliyorum, dolayısıyla senin öngörün tutmayabilir @Er.Ralp

    ah Caner ah, az çalışıp şampiyon olunacak yere gelmişsin, çok çalışma da üzme arkadaşları

    iRacing gibi saatlerce sürüp pist dışına çıkınca x almak yok nasıl olsa, sal gitsin




  • Furkan,

    Başlığı hareketli hale getirmek için mi böyle agresif bir cevap verdin bilemiyorum. Ancak benim mesajımı tekrar okursan oyunu oynayanlara karşı herhangi bir saygısızlığım olmadığını görebilirsin. Yok, "Ben gayet doğru anladım seni" şeklinde bir tutum sergilemeye devam edeceksen, steamde arkadaş listemde zaten varsın, benim nerelerden geldiğimle ilgili kısa özgeçmişimi anlatırım dinlemek istersen. Cümlelerinin her biri üzerinde tek tek durarak konuyu gereksiz yere uzatmak istemiyorum. Ancak şunu da söylemeliyim dayanıksız özgüvenimi anlaman açısından, senin bugün bulunduğun konumu ben 7 yıl önce geride bıraktım. Yarıştığım arkadaşlar da bilirler, hızımla çoğu zaman ön plana çıkmamışımdır. @Furkan Özcan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerbasol -- 6 Ekim 2016; 21:49:09 >
  • Caner, beklenti değil de, olacak olanı şey ettim neyse sen yine de çok gitme üstlerine. senin de dediğin gibi bizim 2005 zamanlarımızdaki gibi arkadaşlar. heyecan ve ümit dolular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 6 Ekim 2016; 22:15:50 >
  • Er.Ralp kullanıcısına yanıt
    11 yıl sonra işsizlikten sağı solu trolleyeceksek, umarım senin olduğun noktada değilizdir :) Sanırım 10-15 kere mesajını sildirdik konudan, hala konuşuyorsan mental bir problem olabilir. Sen iRacing'de yarışmaya devam et, lig olarak arkandayız ;)
  • Sorbetto kullanıcısına yanıt
    yürü be aslan
  • Olay hız, antrenman, şampiyonluk veya herhangi bir şey değil. Ligdeki arkadaşların deneyimleri de bizi ilgilendirmiyor, amaç düzgün yarışlar çıkararak eğlenebilmek, F1 tutkunu insanları bir platformda toplayabilmek. Burada herhangi bir kıyaslama da yapmıyoruz, F1'in piyasadaki en iyi yarış simülasyonu olduğunu da kimse söylemiyor. Aramızda iRacing'de yarışan arkadaşlar da vardı yaz aylarında, gereksiz karşılaştırmalara gerek yok. Bu lig F1 serisiyle düzenleniyor ve devam ediyor, olay belli yani. Lige başvuranlar, ligde yarışanlar da bunun farkında diye düşünüyorum. Buradaki saçma tartışmayı da anlayabilmiş değilim, neyin kavgasını yapıyorsunuz o da meçhul. Sakin olup biraz eğlenmeye bakalım.
  • Ben sadece bu "simülasyoncu", özellikle de iRacing oyunuyla kendi egosunu tatmin eden ve burada da birkaç örneğini gördüğümüz insanların can sıkıcı tutumuna karşı bir tepki gösterdim. Ben herhangi bir konumda olduğumu ya da bir yere geldiğimi/geleceğimi düşünmüyorum. Bahsettiğim yukarıdan bakan tutum tam olarak bu zaten; kendini bir şekilde ileride/yukarıda görmek.

    Her neyse, ben de tartışma başlatmak istemiyorum. Bu lig ego tatmini yapılacak ya da istemli/istemsiz başkalarını küçük görebileceğiniz bir yer değil. Tamamen kendi aramızda eğlenmek üzerine kurulu; amatör ruhlu bir rekabete/muhabbete ve profesyonel bir yarış ahlakına/sürüşe odaklanmak isteyen küçük ama gerek yarı sim - yarı arcade oyunlarda gerekse de simülasyonlarda (gerçek bir lastik modellemesi olan ve amacı sürüş olan simülasyonlardan bahsediyorum, sadece atmosfer ve karışıklık sunup temel fizik ögelerini reddeden bir göz boyama çabasından değil) oldukça iddialı olmaya çalışan ve hemen hemen her zaman bunu başaran bir topluluğuz.

    Böyle bir gruptan memnun olmayan ve kendini senelerce önde gören herkes bize yani geçmişine takılmadan önüne bakabilir ve farklı yollar izleyebilir.




  • Hadi başlasın artık Heyecan ile videolarınızı bekliyorum.
    Dediler Ferrari yıllarca şampiyonluğa hasret. Geldim Ferrari'yi şampiyon yaptım , emekli yaptılar. Neyse ki şimdi ki Ferrari pilotları şanslı . Beklerdim ki sen yoksan bizde yokuz demenizi ama nerdeee . Şaka ve küçük göndermeler bir yana, maşallah herşey eskisinden çok daha profesyonelce ve üzerine katarak yolunuza devam ediyorsunuz. Emeği geçen herkesi alkışlamak istiyorum.
    İyi dileklerimle birlikte kıskandığımı bilmenizi isterim. Ersan'ın sizi yarış dışı bırakması harici her türlü nazar, şansızlık durumlarınızı gönül rahatlığıyla benden bilebilirsiniz. Yolunuz açık olsun




  • ÖNEMLİ DUYURU: TR Endurance F1 League web sitesi açıldı!

    F1 2012 sezonuyla başlayan lig serüveninde, ana iletişim kaynağı olarak Donanım Haber forum sayfasını kullanan TR Endurance F1 League, F1 2016 sezonu başlamadan önce kendi web sitesine geçiyor!

    Sonraki süreçte forum sayfaları yalnızca arşiv amaçlı kullanılacak ve lig yönetimi tarafından forum sayfalarında herhangi bir işlem gerçekleştirilmeyecektir.

    Sitenin yapımında büyük emeği geçen lig pilotlarından alpSaral’a, bu çalışmayı gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz.

    Bundan böyle ligle ilgili gelişmeleriwww.trenduranceleague.com adresinden takip edebilirsiniz.






  • 2-3 aydır konu böyle.

    Biliyorum, artık Steam'e bırakıyorsunuz yarış video'larını ama buradan da paylaşım yapsanız güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51E0CFF67 -- 8 Aralık 2016; 5:19:31 >
  • Sitemize bekleriz

    www.trenduranceleague.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 sezonu için pilot alım kayıtları başlamıştır.



    Aşağıdaki adresteki formu kullanarak yeni sezon için başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Yönetim sizlerle iletişime geçecektir.



    http://www.trenduranceleague.com/Home/ApplicationForm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk galibiyet gelince dedim her yerde paylaşayım

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.