Şimdi Ara

TR ENDURANCE F1 2014 LEAGUE (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
9
Favori
28.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Sezonun ilk yarışı, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi aksilikler yakamı bırakmadı Zaten hızlı olduğum tüm pistlerde benzer şeyleri devamlı yaşadığım için artık beklentilerimi yüksek tutmuyorum.

    İlk turlarda temas olmaması için yine arkamda ki rakiplerime rahat rahat geçmeleri için yerimi verdim

    (Video Süre: 12:35) Antrenman yarışlarından gözlemlediğim kadarıyla favorim olan Furkan'nın bağlantısının gitmesiyle belki podyum olabilir düşüncesi daha ilk pit stopta umutlarımı yitirmeme neden oldu. Takım arkadaşım Dark Lord ile ilk pit stop stratejimiz, öndeki araç arkadakine 4-5 sn altında fark atarsa 7. turda, üzerinde olursa da isteğe bağlı pit stratejisi yönündeydi. Bunu uygulayamadık ve yaklaşık olarak 5sn ilk pit stopta kaybettim. Yakın rakibim Sorbetto pitte kaybettiğim zaman sayesinde beni geçti.

    (Video Süre: 18:30) Sorbetto'yu yaklaşık 1.5 tur takip ettim ve pist dışına çıkmasını fırsat bilerek atak yaptım. Burada temasımız oldu. Sağ dikiz aynasından bakıldığında temas eden ben mi Sorbetto mu kafam karıştı açıkcası. Eğer hatam varsa buradan özür dileklerimi iletiyorum.

    (Video Süre: 30:50) Sonraki pit stopta da yine ilginç bir durum beni buldu. Pite girerken arka kameradan Sorbetto'yu izliyordum ve öyle bir hızla yaklaştı ki dedim yine pitte sorun var ve geçileceksin. 2. sektör zamanına göre Sorbetto ile aramızda ki fark yaklaşık 3.sn idi. Pite girdim, pit süresi başladı daha sonra süre sıfırlandı ve yeniden başladı.

    (Video Süre: 32:50) Aracın benzin yükü azaldığında en rahat sürdüğüm devre başladı. Hızlı olsam da yaşadığım sorunlardan dolayı önde ki rakiplerimle aramda ciddi süre farkı olduğu için podyum umudum kalmadı. En hızlı turu atmak geçen sezon gibi yine bana nasip oldu. Tek tesellim de bu

    (Video Süre: 38:16) Yarıştan önce, gerek forumda yazılı olarak, gerekse de lobide sesli olarak defalarca dile gelmesine rağmen geçen sezonda birkaç defa benzer şeyleri yaşadığım SchuminaTR istikrarlı bir şekilde çizgisini bozmadan yine yol vermedi ve ceza almama neden oldu. O an gerçekten çok sinirlendim.

    Yarış sonrasında sağolsun kendisi özür mesajını iletti ama inşallah böyle basit ama problem yaratacak durumları tekrarlamayız.

    İlave:

    Öncelikle takım arkadaşım Dark Lord ve Umur Boyacı, Cem Bölükbaşı 'yı tebrik ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 10 Kasım 2014; 18:00:20 >




  • Herkese iyi günler.Kayıt almaya sistemim el vermediği için düşüncelerimi yazıya dökmek zorunda kaldım.Sıralama turlarında istediğim turu bir türlü atamadım ve 14. cebi elde ettim.Geçen seneden tecrübeli olduğum için start anında ilk viraja elimden geldiğince yavaş girdim ve kazasız belasız yarışa devam edebileceğimi düşündüm.Ama 3.virajdaki hengameyi hesap edemedim.Bu bölümdeki iki aracın çekişmesinden ve görebildiğim kadarıyla birisi Williams'tı, yanlarından kendilerine temasım olmadan pistin dışına taşarak geçtim ve oyun saçma bir şekilde bana pitten geçme cezası verdi.Gördüğüm kadarıyla benden başka kimse bu olaydan ceza almadı.Bu ceza beni yarışı bitirebileceğim pozisyonun gerisine attı.Arkamdakilerle farkı açmaya çalışırken pite girmem gereken 13. turdan önce prime lastikler S.O.S. vermeye başladı ve aracın kontrolü zorlaşınca bir tur pite erken girmek zorunda kaldım.Yarışın geri kalanını option lastiklerle geçip yarışı önünde bitirdiğim rakiplerimi onlar pitteyken geçtim ve yarışı 10. sırada bitirdim.Gene de puan aldığım için memnunum.Ayrıca bağlantı hatası yüzünden oyundan düşen Furkan Özcan, Emre Kıraç ve RandomWalker'a geçmiş olsun diyorum.Aldığım cezayı saymazsam güzel bir yarış oldu.Herkesin eline sağlık.




  • TR ENDURANCE F1 2014 LEAGUE

    1. YARIŞ AUSTRALIA GP

    SIRALAMA
     TR ENDURANCE F1 2014 LEAGUE






    YARIŞ
     TR ENDURANCE F1 2014 LEAGUE







    PUAN DURUMU-PİLOTLAR
     TR ENDURANCE F1 2014 LEAGUE






    PUAN DURUMU-TAKIMLAR
     TR ENDURANCE F1 2014 LEAGUE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 10 Kasım 2014; 22:26:10 >




  • Sıralamada yavaştım ama yarış hızım yine oldukça iyiydi. Ancak başka pilotların hatalarının cezasını ben çekmiş oldum ve AdiGhe'nin ceza almasıyla birlikte 4. olacağım yarışı 9. tamamladım. Son turlarda yaşananlar gerçekten beni şaşırttı ve demoralize etti.

    Öncelikle Sedat abi, videoyu izledim. Yarış çizgimi kapattığın için hatalı olduğunu düşünmüştüm. Videoda da yarış çizgimi kapattığını görebiliyoruz. Yaptığın ataktan sonra sağa kaymışsın, ancak bunun sebebi aracının kontrolünü kaybetmenmiş. Temastan sonra ben 360 derece hızlı bir spin attım, sen farkına varmamışsın onun, videoda da belli olmuyor zaten. Bu yüzden yol vermek için yavaşladığında benim de yavaşladığımı düşünmen normal. Yani şanssız bir an olmuş, özür dilenecek bir durum yokmuş.

    Yarışımı asıl mahveden temasa gelirsek, yarışın son turlarında tur bindirmelere başlamıştık. Bu sırada son virajın ardından Tarkan abinin arkasına gelmiştim. İkimiz de viraj çıkışında iç çizgide kalmıştık. Tecrübesini bildiğim ve güvendiğim bir pilot olduğu için normal olanı yapacağını, çizgisinde kalıp düzlüğün ortalarında yavaşlayacağını düşündüm. Ancak Tarkan abi beklemediğim bir şekilde erken yavaşladı. Son anda direksiyonu sola kırıp kazayı engelleyecekken aynı anda o da direksiyonu sola kırdı. Son bir hamleyle direksiyonu sağa kırdım, bu kadar ani direksiyon hamlelerine araç dayanamadı haliyle. Kaymaya başladım, direksiyonu sola kırıp toparlamaya çalıştım ama o noktada artık yüksek hızda duvara çarpmak kaçınılmaz olmuştu. Büyük bir kaza yaptım, ön kanadım tamamen kırıldı, lastiğim patladı. Bu olayın en talihsiz yanlarından biri de turun daha başı olmasıydı. Pite girmek için tam tur hurdaya dönmüş aracımla gitmek zorundaydım. Aracı zar zor pite getirebildim, ardından uzun bir pit stop ve kaçınılmaz sonuç: kaybedilen 10 puan.

    Gerçekten tur bindirirken yaşanan temaslar çok can sıkıcı olabiliyor. O yüzden lütfen bu konuda daha dikkatli olun arkadaşlar. Bunu sadece Tarkan abi için değil tüm pilotlar için söylüyorum. Size tur bindiren pilot pist üzerinde o yarış için rakibiniz olmuyor artık, dolayısıyla durumu iyi analiz edip üzerinize düşeni yapmanız gerekiyor.




  • Yarışta kayıt alanlar buradan paylaştıkları gibi Steam grubumuzda da 'Yarış Videoları' bölümünden videolarını ekleyebilirlerse sevinirim.
  • 1.Yarış Australia GP Canlı Yayın Tekrarı

    http://www.twitch.tv/cembolukbasi/b/587059781



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 11 Kasım 2014; 0:37:55 >
  • Avustralya GP'de denenen canlı yayınla ilgili açıklama

    Avustralya GP'de pilotlarımızdan Cem Bolukbasi tarafından yapılan canlı yayın denemesi ufak tefek sorunlar dışında başarıyla tamamlanmıştır. Yani sezon boyunca büyük bir aksilik yaşanmaması halinde canlı yayınlar devam edecektir. Fakat yaşanan takılmalardan ötürü önümüzdeki yarışlarda canlı yayınlara daha düşük kalitede aktarım yapılarak devam edilmesi kararlaştırılmıştır. Canlı yayın linki Steam grubumuzda ve Forum sayfamızda bulunmaktadır.
  • Sorbetto kullanıcısına yanıt
    Ömer yarıştan sonra karar için videoya bakalım dememin sebebi bu. Birçok şey bizim ekranda gördüğümüz gibi yansımıyor ne yazık ki. Spin attığını görsem, yapmam gerekeni mutlak yapardım.

    Benim sormak istediğim başka bir durum var. "AdiGhe'nin ceza almasıyla birlikte 4. olacağım yarışı 9. tamamladım." buradan anladığım kadarıyla tur bindirirken aldığımız cezalarda lig yönetiminin duruma müdahale etme yaptırımı yok. İkili mücadelede ,geçen sezonda birçok kez yaşadığım, saçma ceza sistemini kabullendik ve buna uyum sağlıyoruz. Ama yaşadığım bu problem bununla kıyaslanamayacak düzeyde.
  • Evet, spini tam kör noktanda atmışım. Göremedim ben de videoda.

    Ceza sistemi hakkında Furkan'a uzun bir cevap yazmıştım. Orada değindiğim nokta yine geçerli. Yarışta kayıt alamayanlar var, dolayısıyla kanıt olmadan iş yapamayacağımız için her cezayı kabullenmek zorundayız. Kısaca böyle cevaplayayım. Yani tamamen Codemasters ceza sistemine uymak zorundayız. Önceki gönderilerde bulabilirsin konuyla ilgili uzun cevabımı.

    Yalnız temas olmadan önce benim çimlere çıkıp zaman kaybetmem, sonra hızlanıp içeriyi kapatmam, senin içeriyi zorlaman, benim tekrar dışarıya açılmam, senin içeride ideal yarış çizgisini kaybetmen, benim senin yanına gelmem falan sanki gerçek bir yarıştan kesit gibi olmuş. Yeni teaserlarda yer alır diye düşünüyorum. Tabii temas olmasa devamında da güzel görüntüler ortaya çıkabilirdi.




  • Sorbetto kullanıcısına yanıt
    Yarışta sıradan gelmişti ama videoyu izlerken bende çok keyif aldım . Güzel kapışma ama keşke sonuda öyle olsaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 11 Kasım 2014; 12:01:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarışın Ardından: Avustralya GP

     TR ENDURANCE F1 2014 LEAGUE


    Sezonun ilk yarışı Avustralya’da güneşli bir atmosferde koşuldu. Yarışı umur.boyaci çok rahat bir şekilde kazanırken podyumu tamamlayan isimler Cem Bolukbasi ve DaRK LoRD oldu.

    Yarışa ilk çizgiyi kapatan Mercedes pilotları Furkan Özcan ve umur.boyaci hızlı başladı. İlk turda yerini AdiGhe’ye kaptıran umur.boyaci sonraki tur yerini geri aldı ve Furkan Özcan’ı takibe başladı. İki pilotun da temposunu oturtmasının ardından fark sabit bir şekilde giderken 3. turun 3. sektörünün başında lider giden Furkan Özcan’ın bağlantısı koptu ve bu andan itibaren umur.boyaci bir daha arkasına bakmak zorunda kalmadı. Sezon öncesi en hızlı pilot olarak gösterilen Cem Bolukbasi ise antrenmansızlığının da etkisiyle istediği ritmi tutturamadı ve lideri yakından takip edemedi. Sıralamalarda sönük kalsa da yarışta, sıralamalarda çok iyi bir performans gösteren takım arkadaşı AdiGhe’yi geride bırakmayı başaran DaRK LoRD podyumu tamamladı. Son düzlükte 5. sırayı alan SLaYeR KiNG geçen sezonki hızının çok uzağında bir performans gösterdi. En hızlı çaylak pilot olan ysag | Ali ise güçlü bir yarışın ardından 6. sırayı aldı. Yarışın diğer bir hayal kırıklığı ise tarkanbeyaz’a tur bindirirken sorun yaşayan ve yarışı ancak 9. sırada bitirebilen Sorbetto oldu.

    Ligimizin ilk yarışı önceki senelere oranla çok daha yüksek bir kaliteyle başladı. Buna rağmen özellikle sıralamada yaşanan bağlantı sorunları bu kaliteye biraz gölge düşürdü. Buna rağmen bu güzel yarış ortamının gerektirdiği gibi yarışan tüm pilotlarımızı tebrik ediyoruz. Gelecek yarış olan Malezya GP’sinde görüşmek üzere.




  • Yarışta görülen bağlantı sorunları ve tavsiyeler

    * Cem Bolukbasi'nin bağlantı hızı yüksek olmasına rağmen HD kalitede canlı yayın yaptığı için lag sorunu yaşandı. Yayında da takılmalar oldu. Yayın kalitesini düşürürse ve SD yayına geçerse sorun çözülür gibi duruyor.

    * ihsanTR'de ufak lag sorunlarıyla birlikte zaman zaman aracının havalandığı gözlemlendi. Yarışlardan önce modemini resetlemesi sorunu çözebilir.

    * tarkanbeyaz'da ufak lag sorunlarıyla birlikte zaman zaman aracının havalandığı gözlemlendi. Yarışlardan önce modemini resetlemesi sorunu çözebilir.

    * Furkan Özcan yarıştan düştü, ancak kronik bir sorun yok gibi gözüküyor.

    * RandomWalker yarıştan düştü, ancak kronik bir sorun yok gibi gözüküyor.

    * EmreKirac yarıştan düştü, hasarlı kablosunu acilen yenilemesi gerekmekte.







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanbeyaz -- 12 Kasım 2014; 5:53:09 >
  • Basın Toplantısı: Avustralya GP

    Sezonun ilk yarışı olan Avustralya GP'sinin ardından yarışı ilk iki sırada tamamlayan umur.boyaci ve Cem Bolukbasi'ye sorularımızı yönelttik. Yarışı 3. sırada bitiren DaRK LoRD geri dönüş yapmadığı için sadece bu iki pilota soru sorabildik.

    S: Öncelikle bu baskın galibiyetinden dolayı tebrikler. Gerçekten de Mercedes aracı sürmüş gibi takım arkadaşınla beraber baskın bir sıralama ve en yakın rakibinin bağlantı problemi yaşamasının da etkisiyle beklemediğin kadar kolay bir yarış geçirdin. Yarış temposu olarak en hızlı isim olduğun göz önüne alındığında Furkan Özcan’ın varlığı senin pozisyonunu ne ölçüde etkileyebilirdi?

    umur.boyaci: 2014 Sezonunu tam anlamıyla taklit ettik ilk yarışta. Yağmur korkusuyla başladım ilk yarışa fakat temiz bir havada yarıştık, startta AdiGhe ve DaRK LoRD’un yoğun baskısını yaşadım ve yerimi kaybettim. Ardından AdiGhe’nin ufak bir hatasıyla tekrar 2.ligi aldım ve Furkan Özcan ile aramdaki farkı kontrol etmeye çalışıyordum. Ne yazık ki bağlantı problemiyle Furkan Özcan çok erken veda etti yarışa. Yarış içindeki düşüncem Furkan Özcan’a olabildiğince çok yaklaşmaktı ama double yapmaktı ilk hedefim ve 2.lik te görüyordum kendimi. Çünkü pist üzerinde geçişin zor ve tehlikeli olabileceğini testlerde görmüştüm. Sonuç olarak mutlu bitirdim yarışı. Malezya’nın daha zorlu geçeceğini tahmin ediyorum.

    S: Yarıştan önce oyuna hala tam olarak alışamadığını belirtmiştin. Bu sence istikrar sorunlarına mı yoksa tur zamanlarına mı daha çok yansıyor? Cebinde daha neler olduğunu bize söyleyebilir misin?

    umur.boyaci: Oyuna tam olarak adapte olamamak sadece benim sorunum değil tabii ki. Eminim ki diğer arkadaşlarla beraber ilerleyen yarışlarda daha da hızlanacağız. Asıl sorunum yarış içinde istikrarlı gidebilmek ve zorlamak. Ufak çekiş kontrol hataları çok fazla bedel ödetebiliyor, bununla başa çıkabilmeyi yakın zamanda halledebileceğimi düşünüyorum. Açıkçası cebim boş (gülüyor). Neler yapabileceğimi diğer yarışlar gösterecek, bağlantı problemi olmadan keyifli yarışlar bekliyorum.

    S: Canlı yayının sayesinde artık çok daha fazla kişiye erişebiliyoruz. Bu konuda daha önceden biraz tecrübenin olduğu biliniyor fakat ilk lig yarışında farklı olan ne vardı? Sence bundan sonraki yarışlarda lidere daha yakın olup yayınlarının heyecan faktörünü daha da artırabilecek misin?

    Cem Bolukbasi: Canlı yayın yapmak cidden zevkliydi, bir yandan yarışı bir yandan soruları cevaplıyordum ve artık her geçen gün büyüyecek olan bir izleyici kitlemiz olacağı için lig daha da tanınacak. Bu yarış için hiç antrenman yapamadım, hiçten kastım ciddi bir şekilde 0 tur. Kafama esen bir setup koyup strateji normalde bırakıp yarışa çıktım, bundan dolayı açıkçası 2.lik için çok memnunum. Her yarış podyum hedefim devam ediyor.




  • Haftanın Oyuncusu: umur.boyaci

    Sezonun ilk yarışını bağlantı sorunu yaşayan ve kendisine en yakın rakip olan Furkan Özcan'ın da yokluğunda çok rahat bir şekilde kazanan umur.boyaci tartışmasız bir şekilde haftanın oyuncusu seçilmiştir. Sezona rüya gibi başlayan umur.boyaci'yi tebrik ediyoruz.

    umur.boyaci: 12
    Cem Bolukbasi: 1
    AdiGhe: 1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 13 Kasım 2014; 0:18:38 >
  • Sıradaki Yarış: Malezya GP

    Sezonun ikinci yarışı olan Malezya GP’sine, ligimizde son 2. sezondur olduğu gibi Sepang pisti ev sahipliği yapacak.

    Sepang hızlı ve yüksek downforce gerektiren virajlarıyla her zaman sürücüleri zorlayan bir pist olmuştur. Fakat bununla birlikte uzun düzlükler ve çekiş alanları içeren ilk ve son sektörleriyle pilotların aklını her zaman çelen ve yanıltıcı olabilen bir pist olma özelliğine de sahip. Çoğu pilot bu uzun düzlüklerden dolayı düşük downforce ayarıyla piste çıkmayı seçiyor. Bu da beraberinde hızlı virajlarda kusursuz bir çizgi bulma zorunluluğunu getiriyor. Geçiş pistin geniş yapısı nedeniyle kolay gibi gözükebilir; fakat pilotlar arasındaki hız farkının az olduğu durumlarda yaklaşmak hemen hemen imkansız bir hal alıyor yüksek önden kaymadan dolayı. Hızlı virajlar, düzlüklerden dolayı seçilen düşük kanat açıları, pistin birden fazla yarış çizgisinin olmaması geçişi zorlaştıran faktörlerden birkaçı. Pilotlar bu yüzden arka kanatlarıyla biraz oynamak durumunda kalabilirler.

    Bu yarış için option lastiği olarak orta, prime lastiği olarak ise sert hamur kullanılacak. Lastikler arasındaki performans farkı Avustralya’ya göre daha az. Bu da pilotlara erken pite girme ve sert lastikleri takma şansı doğuruyor. Geçişin, daha doğrusu takibin bu kadar zor olduğu bir pistte değişik stratejiler izleyen pilotlar görebiliriz. Sınırlayıcı lastikler ilginç bir şekilde yine arka lastikler. Bu sezonun en büyük sorunu da bu zaten. Lastikler o kadar çabuk soğuyor ki önler yanal yükten dolayı oluşan yüksek sıcaklıktan çabuk kurtulup aşınmayı azaltırken viraj girişinde yeterli sıcaklıkta olmadığı için önden kaymayı artırıyor. Arka lastikler ise özellikle viraj öncesi soğuduğu için çekişi bulamıyor ve patinaja başlıyor, doğal olarak da ön lastiklerden daha hızlı aşınıyorlar. Bu fark setin sonuna doğru o kadar büyük bir hale geliyor ki, pilotlar viraj girişlerinde araçlarının önünü kolay bir şekilde yönlendirebilmelerine rağmen arka tarafın resmen düşmesi sonucunda kayma riskinden kurtulamıyorlar. Bu nedenle aynı lastik seti içerisinde yarış çizgisini, gaz-fren zamanlamasını değiştiren pilotlar görebiliriz.

    İlk yarışın ardından pilotlarla ilgili daha net izlenimler elde edilebildi. umur.boyaci hala en hızlı isim görünümünde. Fakat bu pistte birkaç sıkıntı yaşayacak gibi. Fakat herkesin alışma sürecinde olmasından dolayı kendisi yine galibiyete oynayacak pilotlar arasında yer alacaktır. Cem Bolukbasi diğer bir hızlı isim fakat antrenman durumuna bağlı olarak galibiyet şansı var diyebiliriz. İlk yarışta takım arkadaşının hızına ayak uydurabilmiş tek isim gibi gözüken fakat bağlantı sorunu nedeniyle yarıştan puansız ayrılan Furkan Özcan burada da liderlik mücadelesi vermeye çalışacaktır. Sorbetto talihsiz geçen ilk yarışının ardından bu pistte de hızlı gözüküyor. Diğer bir sürpriz isim ise EmreKirac. Özellikle Time Trial modundaki dereceleri göz dolduruyor. Bu hızını istikrar ve sorunsuz bir internet bağlantısı ile birleştirebilirse yarışın favorilerinden birisi olacak gibi. Oyun çıkalı bir ay bile olmamasına rağmen 100 saatin üzerinde tecrübeye sahip olan ve ligin ilk yarışında çok güçlü bir performans sergileyerek 6. sırada finiş gören(kendisinin 5. sırayı son turun sondan bir önceki virajında yaptığı bir hatadan kaybettiğini de hatırlatalım) ysag | Ali performansı merakla beklenen başka bir pilot.

    Hiç olmadığı kadar renkli başlayan üçüncü sezonumuzun ikinci yarışı da umarız ki heyecanlı ve sorunsuz geçer. 16 Kasım Pazar akşamı saat 21:15’te görüşmek üzere.

    Not: Bu hafta Cumartesi günü olan vizem nedeniyle hala okuldayım ve pek yarış yapma fırsatım olmadı. Bu nedenle özellikle pilot değerlendirmelerinde ve mekanik tutunma hakkında pek yeterli bir bilgiye sahip değilim. Bundan dolayı özür dilerim. Buna rağmen umarım aydınlatıcı bir yazı yazmayı başarabilmişimdir.




  • Furkan Özcan kullanıcısına yanıt
    Yarınki yarışta çok yakın bir mücadele bekliyorum. Ligin en çekişmeli yarışlarından biri olabilir. Pist tam bir gamepad pisti. Dolayısıyla DaRK LoRD ve EmreKirac'la birlikte kendimi de galibiyet alabilecek seviyede görüyorum. Direksiyon kullanıcılarından umur.boyaci ve AdiGhe'yi antrenman yarışlarında pistte gördüm. Bu iki pilot da çok hızlı turlar atıyor. Saydığım pilotların hızları birbirlerine çok yakın, Cem Bolukbasi ve Furkan Özcan'ın da her zamanki gibi hızlı olacaklarını düşünüyorum. Zirveye oynayan pilotlardan sadece SLaYeR KiNG üst sıralara uzak kalabilir. Geri kalanlar arasında çok çetin bir mücadele olacaktır. Yarış saatinde bilgisayar başında olacak takipçilerin yarışı canlı yayından takip etmelerini tavsiye ediyorum. Büyük ihtimalle sert çekişmeler yaşanacak. Güzel bir yarış bizleri bekliyor.
  • Sorbetto kullanıcısına yanıt
    Katkılarından ötürü teşekkür ederim. Gamepad'in çekiş yerlerinde ve arka lastik aşınmasında bu pistte avantajlı olacağı belli gibi. Zaten Avustralya gibi yön değişiminin çok fazla ve pistin dar olduğu yerlerde kuru zeminde direksiyon çok hızlı. Geniş pistlerde de gamepad'e geçiyor bu avantaj işte.

    Ayrıca güzel bir yarışın bizleri beklediğini söylemişsin. Her zaman dediğim gibi, güzel bir yarışın tanımı bu değil. Güzel yarış, benim açık ara kazandığım yarıştır :D Azıcık yavaş olun lütfen :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 16 Kasım 2014; 3:29:15 >
  • Malezya GP canlı yayını hakkında

    Yarışları canlı yayınlayan pilotumuz Cem Bolukbasi bu akşam özel işleri sebebiyle yarışta olmayacak. Dolayısıyla Malezya GP canlı yayınlanmayacak. Cem Bolukbasi, bundan sonra da katılamayacağı yarışlardan önce haber vermeye çalışacak. Böylece canlı yayını bekleyenleri mağdur etmemiş olacağız.

    Cem Bolukbasi haricinde umur.boyaci de yarışa katılamayacağını bildirdi. O da özel işleri dolayısıyla bu akşam aramızda olamayacak.

    Şimdiye kadar sadece 2 kişi yarışa katılamayacağını bildirdi. Umarız geri kalan 14 pilotun tam katılımıyla birlikte zevkli bir yarış geçiririz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.