Şimdi Ara

TP-LINK TD-W8968 Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sorunum hayal kırılıgınla birlikte pişmanlık oldu.

    Elimde ttnetin vermiş olduğu td854w modem vardı bu modemle şimdiye kadar wireless üzerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım evin uc noktasında modem durmakta, tam diğer ucunda 2 diş ve yan komsu 2 3 diş civarı kullanabilmekteydi evin uç köşesi 20 - 25 metrelik bir mesafe aralarda odalar var mutlaka düşme oluyordu.

    TP-LINK TD-W8968 modelini aldık kurulum vs herşey hazır hale getirdim fakat gün içersinde çekmediği farkedip diğer ttnetin verdiği modemi access point olarak kurup onu taktım şuan TP-LINK TD-W8968 modemi düşük bir wireless çekim gücü var forumlarda gerekli araştırmaları yaptım bu konudan veya bu modemden şikayet eden çok fazla müşteri var. Modemin çekim gücü önünde hiçbir engel olmadan 5 6 mesafelik alanda 1 dişe kadar iniyor 5 Mbps hıza kadar düşüyor modemin yanındayken bile en fazla 72 Mbps hız alabiliyorum 300 Mbps olmasına rağmen, firmware güncellemelerini yaptım wireless kanalları modlarını teker teker değiştirdim fakat yok diğer modemde kullandığım 9 . kanal dı bu 6. da şuan, modeme bağlalım dıyorum bitişim tam yan odada çekim bir anda 5 Mbps düşüyor 1 dişe sizce modemde sorun mu var veya yapmam gereken bazı ayarlar daha mı var ?

    Ayrıca bağlantı sinyali 3 ve altına düşünce sınırlı erişime geçiyor.

    Sorun Çözüldü:
    Sorunu TP-LINK e bildirim söyledim, hızlı cevap ile yardımcı oldular ve sorunun donanımsal olucağı alındığı yere değişim talebinde bulunup TD-W8970 modelini almamı daha çok performans için önerdiler. Sorunsuz şekilde hızlı bir şekilde değişim yapıldı şuan tavsiye ettikleri modem TD-W8970 kullanıyorum evin her yerinde full çekim sağlıyor ve yan binalardada o şekilde TD-W8970 önericeğim modemler arasında.

     TP-LINK TD-W8968 Wireless Sorunu
     TP-LINK TD-W8968 Wireless Sorunu
     TP-LINK TD-W8968 Wireless Sorunu
     TP-LINK TD-W8968 Wireless Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root-ps -- 8 Kasım 2013; 20:38:12 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.