Şimdi Ara

Toyota COROLLA? Clio 1.5 dCi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 40 bin tl nakit cash sıcak sımsıcak param var. Böyle dumanı üstünde. Bu parayla hasara ağır hasara carta curta bakmadan, kilometresi düşük temiz bir araç almak istiyorum ve tabii ki modeli yüksek ve olabildiğince donanımlı yani full paket dedikleri... bana önerilerde bulunun lütfen. Şimdilik Gözüme kestirdiğim 2016 model ağır hasar kayıtlı bir corolla var. 1.33 life paket. tek kafama takılan konusu ne kadar yakar ve donanımı eksik gibi daha bir navigasyonu bile yok gibi duruyor. Bir de cok daha uyguna 2015 model 1.2 joy paket clio var onun bir de 1.5 dizeli var. Çok kararsızım. bunların dışında ne alabilirim? ayrıca kredi çekip ikisini de alabilirim. çünkü yakınımın bir rent a carı var aracı orada çalıştırabilirim. ama yine yüksek model yüksek paket olmalı... her iki aracın bütcesi de 40 bin tl. biri kendim için öteki rent a car için... önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler :)


    isteyenler için gözüme kestirdiğim araçların linklerini atabilirim







  • Ağır hasar kayıtlı corollayı ne yapacaksın saksı olarak mı kullancaksın
  • worldwidewild W kullanıcısına yanıt
    Hocam işte artısı eksisini bilmediğim için soruyorum. Bir tane rent a car ve bir tane de kendim için düşünüyorum. Corolla 2016 model ve 14 bin de olduğu için kendime düşündüm. Neden öyle dediniz bilmediğim ne var beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.
  • 1.5 dci olanını al. 2.elide canlı. hem yakıt hem performans olarak güzel. fazla kafanı kurcalama. araç içinde mümkün mertebe borca girme. aracın giderleride oluyor vs. borca vereceğin parayı yakıta ver, xenon fara ver, alaşımlı janta ver vs.

    ağır hasarlı araçta dikiş tutmama ihtimali var. elektirksel vs. özellikle beyinde problem olduysa. neden gereksiz bu topa giriyorsun.
  • konu taşınmıştır
  • Dumanı üstünde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.