Şimdi Ara

Toyo lastikleri..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
28.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu lastikler hakkında bilgisi olan varmı acaba? yumuşak bir lastik mi?



  • SELAM TOYO LASTİKLER JAPON MALI GERÇEKTEN ÇOK YUMUŞAK LASTİK. BEN DOĞANA 185*60*14 TAKTIM ÇOK RAHAT OLDU. BEN ÇOK MEMNUN KALDIM TAVSİYE ETTİĞİM BİRKAÇ ARKADAŞIMDA ALDILAR ONLARDA ÇOK MEMNUNLAR. AYRICADA TOYONUN ÇOK İYİ PERFORMANS LASTİKLERİ VAR. ALIRSAN MEMNUN OLURSUN KANIMCA.
  • tavsiye üzerine FORD FOCUS C-MAX aracıma 1 ay önce 205/55/16 TOYO proxes cf1 lastik aldım. hem fiyat olarak hemde kalite olarak mükemmel bir lastik.orjinal japon malı.
  • Toyo'larla ilgili sıkıntı yaşlayabileceğiniz tek bir konu var;
    Kısa sürede çok sertleşiyorlar ve tutunma ciddi oranda azalıyor. Sık lastik yenileyen kullanıcılar için daha uygun bir lastik...
  • arkadaşa aynen katılıyorum.

    3,5-4 yıl önce tempraya 185-65-14 takmıştım önceleri çok memnundum ama 1 yıl sonra sertleşti yol sesini arttırdı ve yol tutuşu azaldı. performanslı kullanıcılar için ideal bir lastik. o yıllarda öyleydi ama şimdi nasıl bilemiyorum.

    ama performansı arttırdığı ve yakıt tasarrufu yaptığını toyodan sonra michelin takınca anladım.

    saygılar...
    quote:

    Orjinalden alıntı: arikanturk

    Toyo'larla ilgili sıkıntı yaşlayabileceğiniz tek bir konu var;
    Kısa sürede çok sertleşiyorlar ve tutunma ciddi oranda azalıyor. Sık lastik yenileyen kullanıcılar için daha uygun bir lastik...
  • Yeni aldığım Toyo Observe GSi5 lastikleri ile ilgili bilgi vermeye çalışayım. İlk aldığımda bu markayı duymadığım için çekinmiştim ancak TOYO nun dünyada bilinen önemli bir marka olduğunu gördüm. Kış lastikleri oldukça yumuşak arabayı içinde otururken bile sağa sola sallayabilirsiniz.

    Yağmurun yeni başladığı zamanlarda TEM de fren yapmayı denediğimde arabayı sağa doğru attığını ve kaydığını gördüm. Yine yağmurda bayırlarda patinaj yapabiliyor. Ancak çok yağmurda durmada bir sorun yaşanmıyor.

    Ses olarak Goodyear Ultragrip ten daha sessiz gibi geldi bana.

    Karda henüz deneyemedim ancak Kanada gibi ülkelerde başarı ile kullanılıyormuş ve iyi puanlar almış. Deneyince buraya eklemeler yaparım.

    Şimdilik benden bu kadar. Yağmurda dikkat edin.
  • Eklememişsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.