Şimdi Ara

TOSHİBA SONY LAPTOP Tavsie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar konuyu arkadaşım adına açıyorum toshiba sony yada mac kulanan arkadaşlar hangilerini tavsie edersiniz bütçe 2.000 TL



  • neden bunları seçiyorki kalite diyorsanız diğerleride kaliteli bunlar eskisi gibi değil bu fiyata adam akıllı bir mac bulamazsınız.kullanım amacı nedir?
  • mac olması şart değil hocam öncelikle toshiba sony diğer markalarda olabilir bence siz görüşlerinizi yazarsanız seviniriz bizim pek bilgimiz yok masaüstü pc olsa anlardımda laptop dan anlamadığım için yazdım buraya i7 işlemci 6 gb ram 500 gb hdd bunlar bana göre normal laptoplar hertürlü iş görür ama az ısınması lazım bi arkadaşımda sony var ekran kartı anakart işlemci 80 derece her şey tabi onunda sucu var biraz yok değil temizlemiyor kulanım amacı web tasarım ve günlük işler hocam
  • bu fiyata en fazla i5 modelleri bulabilirsiniz toshıbada bazı modellerinde ısınma sıkıntısı,hdd sıkıntısı yaşayanlar var,sony'de bu fiyata kasalarının özellikleri düşük ve kasa tasarımı malzeme kaliteside pek tatmin edici değil marka üzerinden hareket ediyor ama pişman olabilir ama ben yinede öneri yapayım http://www.bimeks.com.tr/urun/121986/toshiba-satellite-l755-1me.aspxhttp://www.bimeks.com.tr/urun/120450/sony-vaio-vpceh2q1e-b-.aspx benim önereceklerim arkadaşının işleri içinhttp://www.bimeks.com.tr/urun/121963/dell-xps-502s45p45.aspx biraz daha sağlam ekran kartı olarakhttp://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-802xtr-i5-notebook-urun7302.html?ref=akakce&v=1.31.1 i7'de önerilebilir.




  • Toshiba l755 olabilir yada MSI GE620DX-802XTR İ5 teşekkür ederiz önerileriniz için oldukça güzel
  • sony var elimde.ipad alacagım için satacagım.valla kaç lira istemem lazım bilemedim.araştırıyoruz.düşünürsen 1 yılda garantisi var.
    i5-1.7 kg sadece)
  • söylerim arkadaşa hocam ilgilenirse pm leşiriz
  • tamam . yani ya takasa sokup üste biraz parayla ipad alcam yada bunu satıp ipad alıcam:) onda ipad varsa da işimi görürse tks da olur yani.muhi olan işlerimiz gorulsun karsılıklı.
  • kullanım amacını yazmamışsınız ama ekran kartı iyi olan ısınma sorunu yaşamayacağınız bir msi da tercih edebilirsiniz.http://www.notebookadresi.com/msi-ge620dx-822xtr-notebook-urun1601.html bütçe olarak da daha uygun.sonyler ve toshibalar çok pahalı oluyıor.
  • Merhabalar. enja konuyu benim adıma açmış. Öncelikle çok teşekkür ediyorum ona.

    Kullanım amacı çoğunlukla blog yazılarımı düzenlemek, dreamweaver ve fireworks kullanımı. Makale ve düz yazı yazmak.
    Oyun kesinlikleoynamıyorum.

    Aslında ben 13" Macbook Air düşünmüştüm 4gb ram li.
    Çünkü halihazırda iworks programım var ve iworks'a Microsoftun office programlarından daha çok hakimim.

    Ama bütçem gerçekten çok kısıtlı belki zorlarsam Macbook air 11" 2gb ram li olanı ancak alabiliyorum. Mac forumlarına da yazdım fakat genel kanı işlerimi rahat görebileceğim fakat ekran boyutunun küçük olması idi. Şimdi 11" bir ekran benim için hakikaten küçük. Bu nedenle Büyük bir ihtimalle PC alacağım.

    Aslında modeller ile ilgili pek bir fikrim yok.
    Aradığım özellikler.
    Mobilite çok önemli
    Uzun batarya ömrü
    yüksek ekran çözünürlüğü
    Düşük çalışma sıcaklığı

    gibi sıralanabilir.
    optik sürücü pek önemli değil.

    ikinci elde taksit imkanı olsa 13" macbook air'e yöneleceğim ama peşin para veremeyeceğim için PC almaya karar verdim.
    düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim :)




  • sony uyuyor sana aslında:D ipad lazım olmasa satmazdım aslında:D
  • msi alın bence yıllarca kullanırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.