Şimdi Ara

Toshiba G900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Winmobile cihazlardan pek haz etmememe ragmen forumumuzda bahsedilmemis olmasina sasirdigim bir cihaz gordum

    Toshiba G900

     Toshiba G900


     Toshiba G900


    Cihazin bilinen ozellikleri
    - 800x480 cozunurluk(dokunmatik ekran tabi)
    - Bluetooth,
    - Parmak izi tanımlama ve güvenlik asamalarında denetim,
    - miniSD kart yuvası,
    - Windows Mobile 6.0 isletim sistemi,
    - 64MB Ram ve Usb baglantı özelligi

    Bu da aletin videosu :http://www.youtube.com/watch?v=jm5BUPJLl2s&eurl=

    Nokia E90 kadar ortaligi sarsamicak olsa da ekran cozunurlugune bakilirsa gayet umut vaad eden ama WM'den kurtulmasini umitle bekledigimiz guzide cihaz

    Ilgili link :http://www.engadget.com/2007/02/11/toshibas-g900-qwerty-hsdpa-tytn-killer/

    Saygilar







  • tasarimi guzel olmus
  • Komutanım saygılar, ben sabah bahsettim ama şeyy ee, kimse iplemedi sanırım pek dikkat çekmedi bu cihazla ilgili yorumum ve link, sanırım er olduğum için, ben askerliğimi de kısa dönem er olarak yapmıştım, kimse beni iplemiyodu, kader napalım, canın sağolsun komutanım...
  • Sıkı PPC liler biliyor bu cihazı :) Beni sevindiren tarafı : Toshibanın tekrar ppc yapımına dönmüş olması.Zira kaliteli cihazlar yapıyorlardı.Bu yeni ürünleride high end ppc ler arasında ses getirecek bir ürüne benziyor.Spekleri çok güzel ekran da bir hoş ama en güzeli iyi bir boyuta sığdırmış olmaları.
  • hepsiburada da 25 aralıkta 960 ytl ile ön siparişte



     Toshiba G900
  • quote:

    hepsiburada da 25 aralıkta 960 ytl ile ön siparişte

    Dostum bu haber beni nasıl sevindirdi bilemezsin yaa,mükemmel bi cihaz bu ne kadar zamandır bu haberi bekliyordum sağolasın
  • Ön sipariş olayını hiç sevmem 25 Aralık deniyor, 1-2 ay gecikebiliyor. parasını veriyorsun 2 ay sonra alıyorsun çok sıkıcı bir durum oluyor. Stoklara girmeden almam...
  • arkadaşlar ben de bu cihazla asus p535 arasında kaldım.
    toshiba g900 için bir yerde(http://mobilyazilar.blogspot.com/2007/08/toshiba-portg-g900.html)


    ****
    Toshiba Portege G900'ün ROM miktarı çok düşük. Yani 128 MB ROM var, ama sadece 40 MB'ı kullanılabiliyor. Bu biraz saçma değil mi sizce de?

    Uyarmadı demeyin, cihazın ciddi sorunları varmış. Toshiba sorunları giderebilmek için bir güncelleme çıkartmış. Cihazı almayı düşünüyorsanız sorunlar ve çözümleri konusundaki son durumu araştırmanızda fayda var.
    ****** şeklinde bir açıklama buldum. doğru mudur? kullananlar da aynı fikirde mi?

    ayrıca hepsiburda da satışa sunulmuş
    TOSHIBA G900 (2 GB HAFIZA KARTI + PLANTRONICS 340 BLUETOOTH KULAKLIK HEDİYE )
    havale ile 966ytl
    kk ile 996 ytl.
    sizlerin bulduğu eksiklikler var mı? mesela GPS yok.
  • bence klavye,ekran,hsdpa ozelliklerinden dolayi alinir.
  • HTC varken toshibaya verilen para biraz yanlis olur.
    Bugun 700 ytl ustu para verildiginde almaniz gereken bir ppc de
    wifi
    gps
    2 yada 3 megapixel kamera
    3g yada edge en azindan
    128 ram zaten 700 800 ytlilik son htclerde bud edikleriminde hepsi var hemde fazlasiyla toshiba biraz ileriye donuk olarak iyi bir alet gibi durmuyor mesala wm7 cikdiginda toshibanin alete destek vermiyecegi belli ama htc firmasinin urununu htc kendisi desetkelemese bile xda yada spv sitelerinde mutlaka bir sekilde yukleme imkanini bulabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakah74 -- 12 Aralık 2007; 21:37:24 >
  • Arkadaşlar,

    Ben ön sipariş vermiştim. Az önce mail geldi kargo yola çıktı diye. Baktım hepsiburada'ya aktif satış başlamış. Bekleyenlere duyurulur.
  • ayhan_guler ürününün hayrını gör dostum. umarım kullandıkça yorumlarınla bizi aydınlatırsın. Hatta cihazın gelir gelmez bizi bilgilendirebilmeni isteriz. Çünkü bende sipariş edeceğim bu cihazdan. Eksileri var ama artıları da çok fazla...
  • vatanda cardfinansa 5 taksit 800 ytl
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GpRsCi

    vatanda cardfinansa 5 taksit 800 ytl



    Vatan'in sitesinde inceledim ürünün fiyatını. Fakat dediğiniz gibi 800 ytl'lik bir fiyat göremedim. Şöyle ki axess, bonus ya d worldcard ile alırsanız 12x83.26=999,12 YTL yapıyor. Bu da HepsiBurada'ki havale ile fiyatından cüzi bir miktar fazla oluyor.

    Eğer cardfinans ile alırsanız da %8'lik bir indirim söz konusu o zaman da 12x76.6=919,2 YTL yapıyor. Bu da HepsiBurada'ki havale ile fiyatından cüzi bir miktar düşük oluyor.


    Artı olarak vatan da 2 GB hafıza kartı ve kulaklık hediye diyor. Ama kulaklık hepsiburada da ki gibi bluetooth kulaklık mı yoksa bahsi geçen kulaklık sallamasyon bir kablolu kulaklık mı ben anlamadım. Vatan'a giden arkadaşlar şu ürünün nakit fiyatı nedir ve kredi kartlarına % fiyatı nedir bir öğrenebilirlerse iyi olur. Özetle ben öyle kredi kartına 5 taksit yaparak 800 ytl ye verdikleri bir fiyat göremedim.

    Artı olarak bu konu baya eskimiş bu topiği komple bu mesajdan devam ettirsek :http://forum.donanimhaber.com/m_19626932/mpage_1/key_G900//tm.htm#19626932



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 15 Aralık 2007; 3:29:59 >




  • vatan bilgisayarda cardfinans ile 5 taksitte yapılan ödemelerde %20 indirim var.böylece 800 liraya geliyor fiyatı.


    ***
    bu arada şimdi kontrol ettim o kampanya kalkmış galiba şuan sadece cardfinansla alımlarda %8 indirim var.böylelikle de 920 liraya geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkosar41 -- 15 Aralık 2007; 11:18:37 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Cihaz nihayet geldi.

    Öncelikle cihaz 520 Mhz merak eden arkadaşlar için. Bu şu an piyasada ki en hızlı cpu diğer yandan aynı cpu benim eski P535'te de mevcut. Doğal olarak aynı cpu tam 6 kat daha yüksek çözünürlük ile çalışınca makina biraz yavaş izlenimi veriyor. Az önce Xcpuscalar ile overclock ettim 624 Mhz oldu hızı şimdi çok daha hızlı gibi sanki P535'ten bile hızlı geldi.

    Arkadaşlar tahmin edeceğiniz gibi cihazın en büyük artısı ekranı. Ekran süper. Ama yine de bir şey söyleyeyim bu kadar yüksek çözünürlük için ekran boyu küçük. Benim gözler iyidir Onlar bile en küçük punto da zorlanıyor. Ama bu ekrandan sonra P535'in ekranına insan bakmak istemiyor.

    Şu ana kadar iki kez kilitlendi. Ne yazık ki reset tuşunu arka kapağin altına koymuşlar. Reset işini zora sokmuşlar. Diğer yandan kilitlenmenin nedenlerinden biri coreplayer programını test etmek için. Belliki coreplayer henüz bu ekranı tam destekleyemiyor.

    Cihaz P535'ten biraz büyük eni aynı gibi boyu büyük biraz da kalın. Klavyesi iyi ama klavyeyi açtığımızda ekranın dikeyden yataya geçmesi zaman alıyor. bu konuda detayları sonra paylaşırım.

    GPS yok P535'teki süper bir özellikti.

    Bir de bluetooth ve Wi-fi'in açıldığını bilmek led ışıklarla anlaşılmıyor. P535 mavi ledi ile belli ediyordu durumu

    Makina p535'ten daha hızlı reboot ediyor ve çok daha hızlı bir şekilde hat buluyor. Şimdilik eldeki programları test ediyorum. sonuçları elde ettikçe sizinle paylaşırım.

    Bana sorarsanız 800 milyona çok iyi bir cihaz. 320 x 240 ekran çözünürlüğü artık çok yetersiz.




  • çok teşekkürler hocam.internet performansı nasıl acaba.
    programları test ettikten sonra yapacağın yorumda internete de deyinirsen çok iyi olur.hayırlı olsun.güle güle kullan
  • ayhan_guler öncelikle PDA'n hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan dostum.

    Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Ne güzel ki elinde asus p535'in de varmış. Bu cihazı da kullanırsın ve iki cihazı karşılaştırıp bizi yorumlarınla aydınlatırsın. Yeni mesajlarını bekliyoruz. Çok teşekkürler...
  • Internet performansı P535 ile aynı gibi. Yani bana göre biraz yavaş. Örneğin bizim sayfayı opera yarım açabildi. ne kadar refresh ettiysemde tümünü getiremedi. Diğer yandan kurduğum Netfront sorunsuz yükledi. Daha öncede dediğim gibi ekran çözünürlüğü bu boy için aşırı yüksek o yüzden 800 x 480'in hakkını veremiyorsun. Yine de P535 ekranı ile yan yana gelince çok süper. Ekran çözünürlüğü 6 kat yüksek ama siz sanki 2-3 kat yüksek gibi kullanabiliyorsunuz.

    Performans P535'ten yavaş ama P535 oldukça hızlı bir cihaz zaten eski nokia e70'ten daha hızlı diyebilirim. Overclock sonrası daha da iyi oluyor.

    Bir de belki de testler yüzündendir çok kilitleniyor.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim.merakımı oldukça giderdiniz.kafamı bahsettiğiniz kilitlenme işi karıştırdı şimdi.bi sx1 faciası yaşadım 2 sene boyunca.sorunsuz bir alet kullanmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.