Şimdi Ara

Top üni için tekrar sınava girmeye değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene sayısalda 30k sıralama yapmıştım ve endüstri mühe yerleştim. Şuan hazırlığım önümüzdeki bu hafta hazırlık da bitiyor, end müh ztn mat mühle beraber istediğim iki bölümdü bölümden memnunum ytü mat müh asıl hedefimdi ucu ucuna kaçırdım. Hep top okullardan birinde okumak isterdim sınav kaydımı ztn yaptğırmıştım martta ama öylesine girecektim geçen bi tyt mat denemesi yaptım uzun süre sonra 32 geldi aytde konuların da kaldırılmasıyla beraber fule yakın yiaparım diye düşünüyorum matım iyi. Sizce bu kalan kısa sürede sırf top üni için ciddi bir çalışma yapmaya değer mi? Kırık obp olmasa kesin çalışmaya başlardım da kırık obp işi bi tık bozuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Icardi -- 21 Mayıs 2023; 1:2:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Knk geçen seneki potansiyelimin daha iyi olduğunu düşündüğümden bu kısa sürede bi ihtimal 5k yapabilirim diye düşünüyorum, Tabii ki şans faktörü sınav anı vs çok etkili ama kaybedeceğim bir şey yok sadece 20 günüm boşa gitmiş olur max. Gelecek sene ise girmeyi düşünmüyorum üniye odaklanmayı düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence otur 12 saat çalış en verimli ve kısa yollardan. kazanma ihtimalin var sonuçta. sonra pişman olma. yotube da bir sürü özet video playlistleri var zaten

  • yav aga kendi sınav senende 30k yapmışsın. fulle nasıl yakın yapıyorsun 20 günde

  • goater kullanıcısına yanıt

    Yav aga sınavda matın kolay gelmesi bu kdr geri attı diyorum. Denemelerde de full ya da 1-2 yanlış yapıyordum sınavda da 39 mat yaptım. 30u zor geçenler 35 yaptı. Eğer adam akıllı okursan knk 5k fln yapamama ihtimalimin yapma ihtimalimden kat ve kat fazla olduğu yazıyor. Normalde ztn öylesine girecektim kayıt yapmıştım boşluktayım şuan diye kalan vakitte kasayım bari diyorum. Zor bir mat olursa 2021 gibi biraz şansım olur o kdr


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listenize baktım hocam onlardan birinde okuyorum ama yine de deneyeceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icardi I kullanıcısına yanıt

    kırıkla, konular kalkmış şekilde bi ton yığılmayla geçen seneden iyi yapacağına inanıyorsan gir kardeşim. şu anda herkes zaten 30+, derece isteyenler 35+ matlar yapıyor gayet rahat. konular kalktı 12ler bile çok iyi durumda.

  • goater kullanıcısına yanıt

    Evt knk haklısın konuların kalkması o yönden kötü oldu ancak ztn çok az sürede çalışacağımdan organik, bitki bakmama gerek kalmayacak konuları hemen hemen yetiştirebilme ihtimalim artacak. Ayrıca knk her sene klasik bi söylem, yok bu sene herkes 35 mat yapıyo abi, bu sene kesin yığılma olacak abi. 2020 de çok kolay geldi yığılma oldu abi, 2021 de çok zor geldi yığılma oldu abi bu kdr zor olamaz (bir de sonradan 2021 sınavını çözenler aslında zor değilmiş ya abartmışlar şeklinde yaklaşıyor halbuki sen ztn zor bir deneme old farkında olarak çözüp inceliyorsun o yüzden daha kolay geliyor sınav anı bambaşka) 2022 yine kolaydı yığılma oldu cart curt. Sadece zor bir sınav gelirse şansım olur o kdr ve eylülde ztn fakültemde derse başlayacak olmamın rahatlığıyla sınava girecem bi de böyle çözelim tyt yi bakalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Icardi -- 9 Haziran 2023; 21:13:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırık obp ile imkansız bence

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.