Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division Türkçe Dil desteği talep (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya Ben Oyuna Gold Edition FARCRY 5 GOLD EDİTİON ALMISTIM Ama Bilgisayarımın Hardiski Yankı Sıfırladım Yeni Bilgisayar Aldım. Ve Uplay Yükledim Uplay Girdigimde Hesapimda Oyun Yoktu.Nasıl Destek Verirler . Fotoraflarıda Atıyorum Playstoreden Almıstım Oyunun Keyini Tom Clancy's The Division Türkçe Dil desteği talep
  • İyi hoş güzel de daha dil gerektiren senaryo veya RPG ağırlıklı oyunlarda yapılsa bu iş daha iyi olur. Şahsen hem Division hem de Rainbow (özellikle Rainbow) Türkçe olmadan da rahatça oynanabilecek oyunlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere bir satıcı bu ülkede malını satıyorsa, bu ülkenin müşterilerine de hizmet vermek ZORUNDA! Kimse çıkıpta yok ingilizce öğrenin, yok bu devirde ingilizce bilmeyen mi kaldı, yok bu oyun ingilizce de oynanır DİYEMEZ! Bu zamana kadar bu ülkede oyun satıcıları hep bunun ekmeğini yediler. ARTIK YETER! Hiç kimse para vererek aldığı bir oyun için dil öğrenmek ZORUNDA DEĞİL! Para vererek aldığı oyunu anlamaya çalışmak ZORUNDA DA DEĞİL! Konuya yorum yazacak arkadaşlar ya kampanyaya destek versin yada köstek olmasın! Bu tarz olaylar zaten canımı yakıyor, canımı sıkıyor. Artık daha fazla TAHAMMÜLÜM YOK!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.abi -- 20 Mayıs 2020; 8:52:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.