Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.937
Cevap
56
Favori
195.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PS4 :Liasmarh ekleyebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni chalet teknikleri adlı videom. Bundan sonra videolarda ufak ufak ipuçları vermek istiyorum. Eskiden montaj tarzı klipler yapıyordum.(onlardan da birçok şey öğrenebilirsiniz bu arada)Artık ipuçlarına dikkat çekmek istiyorum videolarımda. Umarım beğenirsiniz. Eski videolara kanalımdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.





  • Oynayan var mı oyunu yeni indirdim bende pcde oynuyordum eskiden 80 levele kadar gelmiştim pcyi sattım yaş 22 :D
  • Oyun cross gen olacakmış yani ps4 ve ps5 ortak oynayabilecek, aynı şey xbox dada geçerli. Güzel haber. Ps5 e geçenler yüksek ihtimal oyunu satın almadan aynen devam edecek yeni jenerasyon konsollar çıkar çıkmaz. Birde haberin asıl kaynağında okuduğum platformlar arası oyun ilerlemesininde aktarıldığı yapı üzerinde de çalışıyorlarmış, yani ps4 den pc ye geçtiniz ilerlemeleriniz aktarılacak.

    https://www.engadget.com/2020/02/17/rainbow-six-siege-next-gen-consoles-at-launch/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 17 Şubat 2020; 21:10:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gelecegini zaten ongormustuk,Remasteredlarla (2015 gibi) temelini attilar daha oncesinde xbox geriye uyumluluk ile bunun nasil calistigini gosterdi mesela cod b.ops da dahil olmak uzere tum 360 neslinde cikmis cod oyunlari geriye uyumluluk ile xbox one ve 360 oyunculari sayesinde oynanabiliyor.

    Ayni sekilde rainbow six las vegas 2 oyunu da xbox one daki uyumluluk sayesinde oynanabiliyor. Bence her oyun bundan sonra uyumlu olacagindan serverlari kapanmadan devam edecektir.

    Rainbow six siege deki yeni guncellemeler yeni nesil konsollar sayesinde oluyor. Ubisoft un etkinlikleri olsun yada operatorleri hala gelistirmeleri temel bir yapi olacagindan bu oyundan guncellemeleri cekmeleri bir sonraki oyuna kadar gider.

    Kafamdaki soru ps5 te ssd var ayni zamanda daha guclu bir konsol oldugundan ps4 e gore bazi mekanlarda daha fazla aydinlik ve yukleme suresinin spam noktasina etkisi gibi ps5 teki oyuncunun avantajina donusur mu.

    Bir de 3d ses den bahsedildi. Acaba bunun da etkisi olur mu. Tam ps5 oyunu da diyebilir miyiz yoksa ps5 te de alin size destekliyoruz biraz daha iyi grafik gibi etmenler mi gosterilir? Bence ps5 te siege icin gelistirme yerine, suan siege2 icin calisiyorlardir. Siege2-3--4-5 far cry gibi goruruz artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İki senelik plan açıkladılar. İki sene sonra yeni oyun çıkacaktır belkide ama tasarladıkları o kadar operatör heba mı olacak. Bir thermite, sledge, pulse, bandit yeni oyunda olacakmı olmayacakmı aynı isimdemi olacak, özellikleri gerekli şart nasıl olacaklar. Bendede çok soru var kafamda.

    Xbox da geriye uyumlulukta online one ve 360 beraber aynı serverda oynayabiliyor muydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet artık soyle dusunun ps5 teki adam konsolu actıgında ps4 deki oyunlarini library kısmında gorucek sonra oradan rainbow six siege e bastıgında artık o sistem ps4 mis gibi calısacak.

    Bu sayede siege oyunu hem ps4 hem de ps5 oyunculari ile dolu olacagından yapımcı online sunucularini kapatmadigi sure boyunca oyun hayatına devam edecektir.Siege in hayati bitmesi icin ubisoftun artık operator yada yeni rework gibi seyler yapmadigi oyunu oyle bırakmadıgı,oyuncular isyan etmedigi surece oynanmaya devam eder.

    xbox da ta 2008 yılında cıkmıs oyunun cod world of war gibi online sunuculari hala aktif ve bu soyledigim olayda 2 konsol oyunculari (360da hala oynayan var mıdır sanmıyorum gerci) sayesinde oyun oynanıyor.

    serverlar tamamen aynı sadece konsollar farklı. ama konsollar farklı oldugunda avantaj saglama durumu nasıl olur onu dijital foundry nın ps4vs ps5 yapacagı videolarda gormek lazım.

    Konsollarimiz degilde artık hesabimiz daha onemli mesela soyle bir senaryo var.R6 siege i alırken ps4 fat kullanıyordum.konsolu sattim pro aldım hala oynuyorum hesabımda.yarin ps4 pro yu sattıgımda ps5 aldıgımda yine aynı hesabımla siege i ps5 de oynayacagım ve bu boyle devam eder.

    Bunun olmasina cok sevindim cunku bazı oyunlar gercekten harika ve bir sonraki konsolda ps5 olur ps6 olur onlari ucretsiz oynamak bizim ps3 den beri yapmamiz gereken bir seydi




  • Klavye mouse destek verecek mi rakip de km var sende ds4 hic rekabet edemiyorsun
    Destek veriyorsa km ile km eslessin ds4 ile ds4 eslessin herkes rahat etsin
    Ds4 donusleri aim almasi filan km ile ayni seviye de degil haksız rekabet oluyor böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Sırf şu sebepten dolayı oyunu bıraktım. Bu oyunun ilk zamanları çok başkaydı. Hiç kimsede K/M yoktu, eşit şartlarda rekabet vardı. Son 1,5 yılda K/M ile oynayanların sayısı inanılmaz derecede arttı. Burada tek suçlu var oda Sony. Ubisoft K/M ile oynayanları ayıramaz çünkü bu K/M aparatları DualShockla oynuyormuşsun gibi gösteriyor zaten. Bu resmen Sony'nin açığı. Sony lisanslı K/M da var o ayrı kandırmaca değil, direkt K/M olduğu görülür ve Gamepad eşleşmesin den çıkarılır. Lafın özü bu oyun PS4'te benim için bitmiştir. Temennimiz PS5'te şu şanet aparatları olmaması, Sony'nin katiyen izin vermemesi, tüm önlemleri alması. Kendi lisanslı K/M ürününü satıyorsa satsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 18 Şubat 2020; 0:27:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miraclescape

    İki senelik plan açıkladılar. İki sene sonra yeni oyun çıkacaktır belkide ama tasarladıkları o kadar operatör heba mı olacak. Bir thermite, sledge, pulse, bandit yeni oyunda olacakmı olmayacakmı aynı isimdemi olacak, özellikleri gerekli şart nasıl olacaklar. Bendede çok soru var kafamda.

    Xbox da geriye uyumlulukta online one ve 360 beraber aynı serverda oynayabiliyor muydu?
    2 senelik plan aslında şöyle bu 2 senenin son 1.5 senesinde sezonda 2 operatör yerine 1 operatör gelecek. Bunun nedeni oyunun eksiklerini giderip ileriye daha hazırlıklı olmak. Bundan oyun 2 sene sürecek çıkarımı değil aksine oyunu çok daha uzun sürdürmeyi planlıyorlar çıkarımı yapılıyor. Bir de 100 operatör gibi sembolik bir hedefleri var ona ulaşmayı da istiyorlar.

    Konsollar arası oynanış uzun zamandır istenen bir şey aslında ama oyuncu sayısı PCde yeterince yüksek konsollarda da yüksek olduğunu düşünüyorum en azından PS4 için konsollar arası oynanış çok gerekli değilse Sony izin vermeyebilir. PS4-PS5 arası oynanış bu dediğimin dışında. PC ile platform arası oynanış teknik altyapı dışında oynanış anlamında pek mümkün gelmiyor. Gamepad ile mouse tepmeleri de farklı Ubisoft oyunu 2 ayrı dünyaya bölmüş resmen. Oyuncu sayısı az olsa veya PvP değil de PvE bir oyun olsa yeterince baskıyla platform arası oynanış gelebilirdi. Oyuncular cross-play değil cross-save istiyor aslında. PS4'te 500 saat oynadınız diyelim sonra konsolu bırakıp PCye geçtiniz veya tam tersi veya 2 cihazla birden oynuyorsunuz diyelim, o zaman sıfırdan başlamak zor geliyor hele bir de kozmetik için tonla para verdilerse daha da zor gelir. Cross-save sistemi gelirse her platformdaki oyuncular memnun olacaktır.




  • Evet oyunun yapısı yüzünden KM kullananlar bu oyunda inanılmaz avantaj sağlıyor.
    64 kişilik BFV de kim KM kim DS4 ile oynuyor fark etmeniz zor olabilir ama bu tarz rekabetçi oyunlar da özellikle üst seviyeler de artık %70'e yakını kendi beceriksizliğini örtmek için KM kullanıp egolarını tatmin ediyor.
    Şuan piyasa da adam akıllı FPS olmadığı için mecbur oynuyoruz ama şahsen yeni nesilde modern temalı BF oyunu ile bu oyundan kurtulacağız diye umuyorum.
  • Km den yakinan arkadaslara istinaden, sony her zaman konsolarinda KM yi acikca destekliyoruz demese de her konsollarinda tamamen km ye gore aparatlar cihazlar hep calisti.

    Bunun onune gecinilmeyecek malesef. Ps5 te de km olacaktir. Cunku acik bir platform ve sony icin ona para odedigin surece nerede oyun oynadigin(pc de ps now ile god of war oynamak gibi ) hangi kumandayla oynadigin (300 dolar civari pro kumandalar) hic onemli degil cunku konsolla bize lansa ettikleri deneyim 60 dolarlik kumanda ile kutudan cikan dandik bir sey.

    Onun haricinde isteyen herkes km de kullanir baska seylerde. Paran varsa alirsin kullanirsin. Yapacak bir sey yok. KM kullanmak etik bir sey degil ama sistemde sony boyle bir seye izin veriyorsa ubisoft istedigi kadar km ve DS icin ayri ayri bolumler olustursa bile dunyada bu denli cheating yapan insanlar oldugu surece yine karsiniza km ciler gelecektir.

    Bunu boyle kabullenmek lazim ben sorgulamiyorum artik 2017 yilinda maks plat 2 oldum. Ondan sonra da olamadim. Suan arada oynuyorum. Bundan sonra da gold olmusum hic onemli degil ciddiye almadan oyunuma bakarim.

    Km yi kafaya takarsak ping olayi da onemli. TR de yasiyorsaniz en iyi 4k gaming monitor en iyi headseat yada oyuncu ekipmanlarina sahip olsaniz bile ping den hep bir adim geri de olacaginizdan durumu kabullenmek daha yararli olur

    Ubisoft gitsin cgi video yapsin insanlara yalan soylemekten baska bir halt yapmiyor.

    Ben oynamaktan daha cok pro lig izliyorum cunku izlemek oynamaktan daha keyifli hatta jabba vardi ne guzel izliyorduk sabahlara kadar sirf turkce oldugu icin degil muhabbet te sariyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    BFV canavar canavar akıyo oyun ama tabi bir bad company 3 felan gelirse ortalık karışır
  • Jabba’dan sonra ben Reembey (Emre) yi izliyorum. Ubisoft un yetkilisinin, Mete ile yaptığı ropörtajda da pişkin pişkin aynen şöyle dedi: “Coğrafya kaderdir”

    O sebepten pingi de km yi de çok takmadan devam ediyorum!👍🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akşamları 21:00'dan sonra genelde online oluyorum,beraber oynamak isteyen olursa ekleyebilir.

    NOT : Yaş - 31 , kasvetli,tripli olanlar eklemesin.

    PSN : Hasemi-TR
  • Oynayanlar eklesin
    PSN:KratoS4298



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KratoS4298 -- 5 Mart 2020; 17:45:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 gb güncelleme gelmiş.neyin nesi bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rainbow Six Siege | Operation Void Edge | Çıkış Fragmanı | PS4


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıl oyunu kutulu almıştım. operatörler vardı. bir yıldır oynamıyorum şimdi açıp bakayım dedim hiç bir operatör yok bende nedendir?
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.