Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
32
Favori
52.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GHOST RECON WILDLANDS: The Hunt - Special Event Teaser

  • Ghost Recon Wildlands için yarın gelecek güncellemeyle birlikte Predator avına çıkılacak yeni bir süreli challenge ekleniyor.Bu gece yapılan Ubisoft canlı yayınında bu görev oynandı ve beklenildiği gibi Predator avı hiçte kolay olmayacağa benziyor.Special Event olarak tanımlanan bu etkinlik için Ubisoft yeni bir trailer yayımladı.



  • oyunun optimizasyonunu düzeltmişlerdi geçen gün bir oynuyayım dedim girmez olaydım karakteri başka tarafa baktırdığım anda bile fps düşüyor drop oluyor sürekli hakikaten pişmanlıksın ubisoft
  • Predator eventi beklediğim gibi bir hayli zor olmuş.Special etkinlik anlamındada bu zorluk bence iyi çünkü hem Predator sıradan bir av değil hemde filmlerinde gördüğümüz özelliklerini doğrudan oyunada aktarmışlar.Görev ilk başta birisiyle konuşmamız ve olaylar hakkında bilgi almamızla başlıyor ve sırasıyla 3 yeri keşfe gidiyoruz.Bu keşiflerde haliyle ekibimizin şimdiye kadar karşılaştığı suçlulara benzemediği görülüyor.Son bölgede artık Predatörle yüzleşip avlamaya çalışıyoruz ama hiç kolay olmuyor.Predatör bilindiği gibi görünmezlik özelliğine sahip ve bunu sıkça kullanıp sadece size kilitlendiğinde görünür oluyor ara sıra yanınızdan geçiyor görünmezken sadece çok yakındaysa hasar alıyor uzakta zarar veremiyorsunuz.Size kilitlendiyse ve kaçamadıysanız tek atışta düşüyorsunuz ve toplamda 3 kere düşerseniz görev başarısız oluyor.Sadece lazer silahı değil uzaktanta ateş gücüyle savaşabiliyor bir süre zarar verdikten sonra daha çok görünür oluyor ve en sonunda düşürdüğünüzde kendisini yaklaştığınız anda imha etmeye başlıyor ve süresi bitmeden görev alanından çıkmazsanız sizde Predatörle birlikte imha oluyorsunuz.Filmlerinde gördüklerimizin benzerini oyuna aktarmışlar ve görev esnasında arka plan müziğide yine Predator filminden alınmış.

    Etkinlikte Predatörü uzun uğraş sonunda etkisiz hale getirdim fakat son anda kendini imha etmeye başlayınca görev alanından çıkamadan yani Get to the Choppa !!! yapamadan imha olduk.Bu arada yapay zeka takımla oynadım bu yüzden Predator sadece size odaklanıyor diğerleriyle pek uğraşmıyor eğer ekiple görev oynanırsa tek başına oynamak kadar zorlayıcı olmaz.Flare eğer gece oynanırsa görüş alanı için yardımcı oluyor gündüz oynanırsa gerek kalmıyor fakat lazerine yakalanmamak için sıkça ağaçlık olan bölgede ağaç ve yükseltileri siper olarak kullanıp hedef olmaktan kaçınmak gerekiyor.


  • Predator Special etkinliğini tekrar denememde tamamladım.İlk oynayışımda Predatorün hamlelerini tanıyınca ikincisinde daha kolay bir şekilde bitirdim.Solo oynadığım ve avda büyük olduğu için challenge sonunda epey bir kaynak ve kozmetik ödüller eklendi.Video olarak kaydettim ve yüklemesi tamamlandıktan sonra merak edenler için paylaşacağım.

    Challenge sonunda ödül olarak yetenekleri açmak adına kullanılan çeşitli kaynaklara ait puanlar dışında kazanılan kozmetik eşyalar ;



    Bu arada challenge için kalan süre 33 gün olarak belirtilmiş yani oyuna sahip olanlar bu süre içerisinde özel görevi yapabilirler.
  • ben de bitirdim sonu çok iyidi ya oynamayanlar için söylemiyorum sen biliyorsun zaten ama predatörden daha iyi hareketler bekliyordum hayal kırıklığı oldu azda olsa bir de keşke avlamak yerine predatörün kendisi olsaydık :)
  • Predator etkinliği kapsamında eklenen yeni göreve ait tarafımca kaydedilmiş solo oynanış videosunu paylaşmak istiyorum.


  • Ghost War (PvP) oynamak isteyen varsa 3 kişiyiz genelde ama sayı önemli değil karma yaparız sayı fazla olursa.
    Uplay Mr-Unkn0wn
  • 7.9 GB güncelleme geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcaadalı

    7.9 GB güncelleme geldi.

    Rainbow six siege'de ki karakterlerin de kıyafetleri geliyor tamamiyle oyuna.
  • Beyler single player oynuyorum bitirip degistirecegim guncelleme yapmak istemiyorum olurmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler gtx 1080+ i7 6700k ile millet 70-77 FPS alıyor. Bende aynı sistemle 45-55 FPS alıyorum neden acaba ya ?
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Raminiz yeterli midir ? Belki bu fark yaratıyor olabilir.
  • Siannis kullanıcısına yanıt
    Ramim 16 GB hocam, bu arada yazmayı unutmuşum. Şuan FPS çok enteresan bir şekilde normale döndü, ekran kartı güncellemesi falanda yapmadım. Çok tuhaf :)
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Belki oyuna gelen bir patch sıkınyı yaratmıştır. Siz fark etmeden de ufak bir hotfix ile güncellemiş sorun çözülmüş olabilir.

    Ne şekilde olursa olsun çözüldüğüne sevindim :)
  • Siannis kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam olabilir, çok teşekkür ederim.
  • arkadaşlar oyunda fps drop sorunu olmadan oynayabilen var mı imzamda ki sistem ile win 10 1709 high very high karışık 1080p, temporal aa ayarlarda 50-60 fps civarı alıyorum. ancak ara sıra takılma oluyor. bu sorunu daha önceden yaşayıp çözmüş olabilen var mı? oyun gerçekten çok güzel geniş harita, karakter silah özelleştirmeleri muhteşem ama şu sorun can sıkıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemin benimkinden iyi bende i5 4690 16 4x4 ram gtx 970 ekran kartı var ama hiç bi sıkıntı çekmiyorum virüs olabilirmi bilgisayarında acaba birde format atıp öyle bak oyuna
  • Arkadaşlar, oyuna güncelleme gelmiş bugün girdim 1 hafta aradan sonra, 15 GB güncelleme yapıyor bu normal mı ya ???
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.