Şimdi Ara

Toefl Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anadolu yakasında -tercihen Kadıköy- tavsiye edebileceğiniz bir TOEFL kursu var mıdır? Gerçekten çok önemli, fiyat tamamen ikinci hatta üçüncü planda. En geç 6-7 ayda TOEFL'ı geçmem lazım. Ben "Dünya Dilleri Merkezi" adında bir yerede gittim, tamamen bire bir derse dayalılar ve "kesin süper öğretiriz" tarzında cümleler kurdular, burası hakkında bilgi sahibi olan, giden birileri var mıdır aramızda? Yardımcı olursanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qNesh -- 18 Ağustos 2010; 16:20:55 >



  • kesinlikle koç eğitim. orda öğretmenlik yaptım gayet güzel bir eğitim vermekte.
  • ben just english e gittim ama sen fiyat önemli değil demişsin parayı bastırınca daha iyi eğitim veren kurumlar var. benim dediğim yerin fiyatı çok uygun ve 3 ay sürüyor.

    eğer gerçekten geçmek istiyorsan özel ders almanı tavsiye ederim. illa yüzyüze olacak diye bir kaide yok internetten de alabilirsin.

    mesela buddyschools da ilanlar var oraya bir göz at derim. bi ara speaking dersi alıyordum
  • kadıköyde şiddetle maksimum akademiyi öneririm fiyatları ve eğitimi gayet iyi yeni açılmışlar falan ama işleri bu daha önceden de izmirdelermiş maksimum akademi toefl kursunda oldukça başarılı bence kaynaklar iyi ücretsiz ve sınırsız sunduklarıda cabası gidip görmeden karar verme derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.