Şimdi Ara

TM SIRALAMASINDA DIKKAT EDILMEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1) TM'cilerin yaptığı ortalama matematik netleri belli olmasına rağmen hâlâ 35+ beklentisinde olmaları. Ve buna göre sıralama belirlemeleri.
    2) Lysdeki matatematik netini bu yıla oranlamak en büyük hatalardan biri bence. Geçen yıl 30+ mat2 yapan adam hukuka gidiliyordu o zaman bu yıl 15+ yapan gider diye düşünülüyor ama yanlış bir düşünce olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl 30 net yapan adamların 30 netinin 20 tanesi mat1 sorusuydu. Bu yıl sınavda mat1 yoktu ve bu ortalama bir tmci için çok kötü bir durumdu. Ayt mat çalışmamış tmcinin bu sınavda 10+ imkansız gibi bir şeydi. Ama gecen yıl yapma şansı vardı.

    Bence bu yıl tmler icin her sey cok belirsiz. Sıralamalar çok iyi de çok kötü de gelebilir. Çok kötü gelse dahi tercihlerde yüzümüz gülebilir. Sayısallar icin sıralama belki tahmin edilebilir ama tm için imkansız geliyor bana. Toplam neti 130-140 olan adam kesin hukuk kazanır zaten bunu herkes tahmin edebilir ama gerisini tahmin etmek çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kesinlikle doğru Tm sıralamaları tamamen ilginç olacak bence
  • AYT Matematik zordu. TM'de çok büyük düşüşler olacak bence.
  • Önceden iyi sayisallar edebiyat sınavına ayriyeten giriyorlardı. Ve tm bin önüne geçiyorlardı ama bu yıl konuştuğum çoğu kişi edebiyat cozmemis bence tm lerinbaya işine geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama şöyle bir sey de var matematik zor olduğu için 20+ yapan sayısalcılar sayısaldan umudu kesip edebiyat çözmüş. Edebiyat sorularının kolay olması da o sayısalların işini bir hayli kolaylaştırdı. 20+ mat2 yapan sayısalcı orta seviyede birtmcinin önüne çok rahat geçer. Olumlu ve olumsuz çok fazla durum var o yüzden en basta da dedigim gibi tmde sıralamalar çok belirsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmus 2018 hala tm mi var kardeş wtf?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum. İki sınavın toplamında 5-6 Matematik neti yapan ve diğer ders netleri ortalama olan birisi dahi 250-350 bandında kendine yer alıp kalburüstü bölümlere yerleşecek. 31 Temmuz günü biz TM öğrencilerini garip şeyler bekliyor olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaginUlas C kullanıcısına yanıt
    Bunun yaratacağı etkiyi çok merak ediyorum. Sadece şunu söyleyebilirim doğru tercihle 20 bindeki kişi 10 binlik bölüme gidebilir. Böyle bir düşüncem var ama ne kadar doğru bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.