Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir - 17 Masaüstü
5 sn
5.282
Cevap
199
Favori
529.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Panasonic tıraş makinelerinin bıçakları ülkemizde satılmıyor. Yıllardır kullandığım makine için yurt dışından yedek bıçak alırken fazladan getirdim. İhtiyacı olan varsa aşağıdaki modellerle uyumlu WES9064Y bıçak için iletişime geçebilir.

    ES serisi ES-8813-8093-8092-8078-8044-8043-7109-7102-7101-7058-7038-7036-6003-6002

    RT serisi RT81-51-31 ve RL21




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertas -- 7 Aralık 2021; 11:36:4 >
  • Merhaba arkadaşlar. Tıraş makinem bozuldu, uzun süre kullanacağım (2 haftada bir tıraş oluyorum), kaliteli ama uygun fiyatlı bir tıraş makinesi almak istiyorum, sakal tıraşı olduğum için ona göre tavsiye verirseniz çok sevinirim (Sakallarım sert ve kalın telli).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erayerinc E kullanıcısına yanıt

    Bulabildiniz mi hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam. Ben de yaklaşık 3 ay önce Philips S6650/48 aldım. Memnunum şimdilik.

  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Bende ES-LF51-S803 var. Yedek bıçaklardan uyumlu olan var mı? Ne kadara satıyorsunuz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maystro_18 kullanıcısına yanıt

    Maalesef sadece yazdığım modellerle uyumlu. esasen satış yapmak için getirmediğimden başka modellerin bıçakları yok elimde. bunu da kendim için fazladan aldım yurt dışından ama ülkemizde panasonic makinelerin yedek parçası bulunamadığını bildiğim için ihtiyacı olan varsa işi görülsün diye geliş fiyatından vereceğim.

  • yeops kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.


    Ben de bir ara bu modellere de bakmıştım, fakat kafası çıkabilen modellerin çok pratik olmadığına ve oynak kafanın kesimde avantajı olmadığını söyleyen YouTube incelemeleri görünce vazgeçmiştim. Önemli olan sizin memnun olmanız.


    Bir de köpükle yapılan tıraş, kuru tıraşa göre tahrişi azaltıyor bence. Eski makinelerde olmayan ıslak/kuru özelliği hazir bu yeni modellerde varken, ben kuru tıraş olmazdım ama tabii herkesin cilt yapısı ve makineye reaksiyonu farklıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 5 senedir kullandığım Panasonic LV65 modeli var, günlük ttraş olurum hiç bir aparat değişikliği yapmadım bugüne kadar.


    Sanırım bıçak değiştirmem gerek, eleğinide değiştirmem gerekir mi, değişmesi gerekiyorsa eleği ve bıçağını nereden temin etmeliyim, yardımcı olurasnız sevinirim

  • exqwerex E kullanıcısına yanıt

    2-3 yıldan sonra bıçaklar köreliyor siz farketmiyorsunuz belki sürekli kullandığınız için fakat değişim yaparsanız yeni bıçakla daha iyi tıraş ve az tahriş ederek kestiğini göreceksiniz. Dediğim gibi maalesef panasonic ülkemizden çıktığı için yedek parçası satılmıyor. sizin makinenin sadece bıçak kodu WES9170 bıçak+elek kodu WES9032 görünüyor. amazon türkiye sitesinden sipariş verip almanya üzerinden getirtebilirsiniz değişince bir 5 sene daha kullanırsınız.

  • Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatlarıPhilips
    Satın al: Philips Erkek Bakım Seti 7000 serisi 14'ü 1 arada, Yüz, Saç ve Vücut MG7720/15 14'ü 1 arada, Yüz, Saç ve Vücut
    https://www.philips.com.tr/c-p/MG7720_15/erkek-bakim-seti-7000-serisi

    %15 philips bulten indirimiyle 415 ₺ siparis verildi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, ilk aldığımda ben de cildi az tahriş etsin diye köpükle başlamıştım fakat ürünün ıslak performansı kuruya göre yetersiz kaldı.

  • beyaz tenliyim ve cildim çok tahriş oluyor. Günlük kullanım için ne önerirsiniz? Her gün jiletle tıraş oluyorum yüzüm sivilce ve leke doldu.

  • relance34 kullanıcısına yanıt

    Yaprak jiletle geleneksel tıraş deneyebilirsiniz. Kullan at jiletler veya kartuşlu jiletler dediginiz sorunu yaratıyor olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunchFly kullanıcısına yanıt
    Yararlandım teşekkür ederim normalde bu fiyatlara çok zor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MG7720/15 Philips traş makinemi 3 ay kadar kullandım. Geçen traş olurken kullanım sırasında yani, ana başlık bir tarafından cıktı dolayısıyla sürekli titreme yaptığından kullanılmıyor. Diğer çoğu başlık da onun üzerine geliğinden makineyi kullanamıyorum resmen. Mh'ye yazdım whtsappdan servise götürün incelesinler dediler. Aslında bir tane en önemli başlık sonuçta fotoğrafla yenisini göndermelerini beklerdim ama olmaz dediler kesin serviste düşmüş fln diyecekler. Neyse yoğunluktan daha götüremedim. 5 6 yıl Braun kullanmıştım sayısız kere düşmesine hor kullanıma rağmen sapasağlamdı Philips hiç beklentimi karşılamadı. Hatta traş olurken böyle bi saçmalık hiç beklemezdim. Onun dışında 10 tane ayrı başlık olması da çok konforsuzmuş hem taşıma açısından hem de kullanırken sürekli başlık değiştirmek çok yorucu. Zaten takıp çıkarırken dikkatli olmak gerek mekanizma hassas gerçekten. Kademeli makinalar aşırı rahatmış. Bakalım daha şimdiden eski makinemi aradım.





  • Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları
    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatlarıwww.n11.com
    Silvertoss RF-501 Çift Başlıklı Tıraş Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/silvertoss-rf-501-cift-baslikli-tiras-makinesi-1421597?magaza=atasbey


    Bu powertec 150nin aynisi degil mi? yari fiyatina emin olamadim alsammi

  • alvarez kullanıcısına yanıt

    Bana yanak,tüy,kulak için kullanılır gibi geldi.

  • Arkadaşlar şarjlı olarak (parası önemli değil) bana bizzat kullandığınız önerebileceğiniz, saçta hiç takılmayan uzun yıllar gidecek makine önerebilir misiniz? Jileti çatır çatır kesen hem saç hem sakalı aradan çıkartabilen.


    Teşekkür ederim.

  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Hocam bana sorarsan sinek kaydı tarzında istiyorsan saç ve sakal makinesini ayrı ayrı al derim. Tek makinada ikisi olunca verimli olduğunu düşünmüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.