Şimdi Ara

Tıp için tablet ve vergi indirimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene tıp okuyacağım.İpad air 5 almayı düşünüyorum,apple'da kalem dahil 19.5k öğrencilere özel.Bir aralar öğrenciye teknolojide vergi indirimi gelecek deniyordu.Sizce beklemeli miyim,yoksa yerleştirme sonucu gelince direkt alayım mı?





  • Kalem dahil 19.5k iyi bence. Siz en iyisi beklemeden alın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başlamadan önce almak mantıklı olabilir açıkçası kalem dahil oldukça iyi bir fiyat gibi geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı durumdayım, Tıp Fak. için tablet arayışındayım. Ipad air ile Samsung Tab S9 arasında kaldım. Samsung tarafında 120 Hz 2x amoled ekran, hafıza 256 gb, kutudan kalem çıkması ve goodnotes gibi uygulamalarla anlaşması avantaj iken ipad air tarafında yazılım stabilliği ve ücretli uygulama çeşitliliği avantaj. Airde ekran 60 Hz ve hafızası 64 gb olması , telefonumun Samsung olması biraz uzaklaştırsa da yazım, not alma konusunda hangisi daha iyi olur kararsızım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaCase66 L kullanıcısına yanıt

    Birkaç ay önce Ipad 9.nesil modelinden Ipad pro 11" 4.nesile geçiş yaptım. Not almada hiçbir farkı yok 120 hz ekranın diyebilirim. Yani dikkatle ekrana bakıyım dersen anlarsın ama hissiyatta normal not alırken hiçbir fark yok. Bu kadar performans gerektiren bişey de yapmadığım için satıp ipad 10.nesile düşürmeyi düşünüyorum. Samsung tabletleri hiç incelemedim ama şunu söyleyebilirim; 2 sene önce ipad ile Apple dünyasına girdim ve 1 sene önce de iphone a geçiş yaptım. Androide bir daha ekonomim yettiği sürece geri dönmem. Kötülemiyorum sadece Apple çok daha stabil ve uzun yıllar performanslı. İmkanım yettiği sürece Apple alırım.

  • akinci48 A kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum ios ekosistemi daha uzun vadeli bir kullanım sunuyor. Uzun süredir Samsung S serisi telefonlarını kullanıyorum ve Ekran Olarak Süper amoled ve dinamik amoled ekrana alıştım ve ips lcd paneller pek hitap etmiyor. Telefon olarak Iphone tarafına geçeceğim zaman ipad tercih edebilirim. 64 GB da yeterli gelmeyeceğini düşündüğümden ve avantajix para iadesi sayesinde ipad air modelinden vazgeçerek telefonum ile uyumlu Tab S9 modeline yöneldim. 4 yıl büyük güncelleme , 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak cihaz. Gelecekte telefonda apple tarafına geçmek nasip olursa ipad ve macbook düşünebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablette ipad'den yanayım fakat 60hz düşündürüyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.