Şimdi Ara

Tilgin Modem ve access point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benzer konuları okudum fakat hepsi farklı farklı sonuçlara varmış iyice kafam karıştı.
    Salonda bir tane tilgin HG1311 modeli bir router bulunuyor. Fakat içerdeki odalara gittiğimde internet hiç çekmiyor. Ben buna access pointer ile güçlendiririm diye düşünürken bazı forumlarda tilgin modemin access point desteklemediği bazılarında ise desteklediği söyleniyor. Bende superonline teknik desteği aradım. kablosuz seviyesini artırmak için 2 yolunuz var ya modem yerini değiştireceksiniz yada tilgin modemi pirelli ile değiştiriceksiniz çunkü tilgin access point desteklemiyor dediler.
    Yanlız yine okuduğum kadarı ile tilgin modem pirelli modemden daha iyiymiş.. Yaklaşık 2 yıldır tilgin modem kullanıyorum herhangi bir problem ile karşılaşmadım sinyal seviyesi dışında! Tilgin modemimin kablosuz ayarlarında menzil içindeki erişim noktalarını bulmak gibi bir ayar var bu tam olarak nedir acces point değil mi?

    Şimdi benim içerideki odalarada kablosuz interneti sağlamam için izlemem gereken yol nedir?? tilgin modeme access point bağlayabilir miyim ? yoksa modem mi değiştirmem gerekiyor?







  • Aynı problemi bende yaşıyorum ve Pirelli modemin yenisinin olmadıgı söylendi bana müşteri hizmetleri tarafından. Yardımcı olabilecek arkadaslar varsa bu konunun cevabı ile ilgili çok sevinirim.....
  • Superonline yetkili servisinden öğrendiğim kadarıyla tılgın modeme access point bağlanabiliyormus.Hatta servislerinde bir arkadasımız bu sekilde bağladı ve kullanıyor dediler.Ancak nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi vermiyorlar.
  • Elinde nasıl bir cihaz var, öncelikle cihazının menüsüne gir ve universal repeater diye bir seçenek var mı yok mu? bir bak. Sana yardımcı olmaya çalışırız buradan.
  • Selam. Benim access point olarak kullanmak istediğim cihaz Airties RT-205 model bir cihaz. Airties'i de aradım AP olarak kullanılabiliyormuş ve ben kablosuz olarak kullanmak istiyorum.ancak beceremedim.Yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim.
  • Tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.