Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (1679. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.776
Cevap
418
Favori
3.767.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16771678167916801681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bryavuz B kullanıcısına yanıt
    7.8 ortalama start stop devredeyken olmalı. Gerçek kullanımda bunun üzerine 1-1,5 lt ekleniyor. Mesela benimkinde fabrika verisi 4.6 lt. Fakat gerçekte 5.7 lt. Start stop lu bir Passat ın test videosunu izlemiştim. Oradaki kişi arabanın hareket etmesinde gecikme olduğunu ve çalışırken çok titreme yaptığından şikayetçiydi. Fakat test aracı 2.0 TDİ idi. Sizde de böylemi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tecrübe ettiğim kadarıyla herhangi bir titreme yok. sadece dbriyaja basıp tekrar çalıştırdıktan sonra yarım saniye bir es vermek gerekti alışmam için. kardeşimin subaru xv sinde start stopu çok başarılı buldum otomatik, start stop çok atik ve canlıydı.
  • herkesin bayrami sevdikleriyle beraber kutlu olsun. hayirli bayramlar kazasiz belasiz surusler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vares

    2015 model 2.0 tdı 4motıon sport style araç aldım doğuştan 5 ay oldu 125 bin tl verdim deri koltuk felanda aldım xenon far cam tavan felan dahil


    sımdı 2016 modelde kasa degısmıs cok ama cok hosuma gıttı suan an ıtıbarı ıle ıcıme okuz oturdu o derece :(

    ama bazı ksııler bana r-lıne paket oldugunu onun turkıyeye gelmıyecegını bu kasanın 2017 den once gelemeyecegını soyluyor sız ne dıyorsunuz

    Bendede 2.0 TDI var boş ver gelecek olanı elindekinin tadını çıkar hocam.
    Bu arada araçtan memnunmusun?
  • Değerli arkadaşlar 2012 model tiguan white night aracıma kasko yaptıracağım. Yeni kasko yaptıran arkadaşlardan, kasko fiyatlarını almak istiyorum. Fazla para ödememek adına. Bilgi paylaşırsanız memnun olurum.
  • Herkese tekrar merhaba,

    Tiguan Lounge veya önceki modellerde max sürat ayarlama gibi bir seçenek var mı acaba? atıyorum 80 km/h e alarm ayarlanıyor (sesi de çok zayıf keşke ısrarla ve yüksek çalsa) ama gaza bassak bile 80 km/h i geçmeyecek şekilde bir ayar girebiliyor muyuz? 2009 Corsa arabamda böyle bir seçenek vardı.

    selamlar,
    burak
  • bryavuz B kullanıcısına yanıt
    Donanım tablosunda hız sınırlandırma olup olmadığı yazmıyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada yukarıda VW skandalı patlamadan önce dizelle ilgili yazdığım şeyler vardı. akademisyen veya iktisatçı olmadığım için gördüğüm, tecrübe ettiğim şeyleri, ilgili tüm parametreleri bir araya getirip ifade edemedim.

    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/30162266.asp

    sanırım dizelin fiyat avantajı benim öngördüğümden hızlı bitecek (sebebi tam ifade ettiğim gibi olmasa da)...

    Sırf 1.6 dizel motorundan sebep -kalitesi tiguana göre daha az olmasına rağmen- az yakıyor diye 120.000 Tl ye X-trail alsaydım üzülürdüm...

    Selamlar
  • halil altın H kullanıcısına yanıt
    hız sınır alarmı diyor. bir de hız limiti diye bir şey var. ama bu limit anladığım kadarıyla motor zarar görmesin diye konulan bir limit. rutin hız limit konusunu hala bulamadım el kitabında.
  • ilgili haber linkinde şuraya da dikkatinizi çekmek isterim;

    Temmuz 2014: İlk soruşturma açıldı. Volkswagen durumu bir bakıma örtbas etmek istedi. Ortaya çıkan tutarsız test sonuçlarının kullanıcı odaklı oluşan arızalanmalar sebebiyle olabileceğini ileri sürdü ve bütün sorumluluğu araç sahiplerinin üzerine yıktı.

    Ne bileyim işte arabanızı servise götürdüğünüzde de kullanıcı hatası diyip kestirip atıyorlar ya, bizler de pirincin taşını ayıklamaya çalışıyoruz...

    not. en sonda da mercedes fena çakmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bryavuz -- 26 Eylül 2015; 11:28:22 >
  • bryavuz B kullanıcısına yanıt
    Maalesef VW de hız sınırlama yok sadece hız uyarı var.
  • Skandal nedeniyle vwnin isviçrede satışları durdurulmuş vw baltayı kötü yere sapladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2012 model araçlarını kasko yaptıran yok mu? Kaç TL. Bu ay sonunda kasko yenileteceğim.
  • Bence bu manipülasyon olayi tamamen marka savaşları zira bu tarz etik dışı durumları sadece vw yapmıyor üstelik pazarda ciddi pay ve söz sahibi olma yolunda ilerliyor iken böyle bir durumun patlak vermesi bence manidar.Ben marka fanatiği yada sempatizanı değildim ama koskoca şirketin arkasına sığınacak veya bahane uyduracak sebebleri olmaması üstelik prestijli bir marka olarak bu manipüleyi tek baslarina düşünüp tasarlıyor olmaları ayrı bir muhallak kesinlikle kasıtlı , bilinçli...

    Üstelik VW açılan davaların savunuculuğunu ünlü Amerika menşeli bir hukuk bürosunca veriliyor olması da gerçekten bir hayli ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işten bişey çıkmaz zaten vwyi alan emisyonu içinmi alıyorki amerikanın dayatmasına adamlar bu formulü bulmuş tabi yapılan ne olursa olsun sahtekarlık bunu da kabullenmek lazım ama amerikalıların 6.0 dizel motorları daha mı düşük nox salıyormuş ki
    abd de son yıllarda en çok satan dizel otomobil vw idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    belki işinize yaramaz ama tekrar sorduğunuz için belirtmek istedim;

    ben sıfır aldığım 2015 lounge aracım için hasarsızlık (sanırım %65 lik indirim - en fazla olan) ve tanıdık, acenta indirimi, ikame araç minimum Anadolu Sigorta'dan 900 tl ye yakın bir prim ödedim. Tabi çok değişken yaşa, kişiye, şehre, araç değerine vs vs bir dünya değişkene bağlı.

    Not. 3-5 fazla olsa bile Anadolu Sigorta'yı bırakmam.

    iyi bayramlar
  • sizin de belirttiğiniz gibi bence en büyük olay (paradan daha büyük) yapılan nitelikli dolandırıcılık, yalan beyan. bu kavramlar 1. dünya ülkelerinde çok önemli. Güven erezyonu, ödenecek cezadan cok daha fazla zarar verecek vw e.
  • Arkadaşlar 2015 model Tiguan Cup Otomatik sahibi olarak VW emisyon manipülasyonu benim de canımı sıktı VW markasının böyle amatörce bir hata yapacağını düşünmezdim. Ancak benzinli araç sahibi olarak olaya iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. VW artık müşterilerine karşı daha dikkatli ve dürüst olmak zorunda. Doğuş otomotivin burnundan kıl aldırmaz tavrı biraz olsun normale dönecektir.Belki ülkemizdeki dizel sevdası biraz azalacaktır. Tüketici haklarını gözeten bir ülkede yaşıyor olsaydık vw köşeye sıkıştırılıp garanti süresi uzatılabilirdi ancak bizimkilerden bunu beklemek fazla hayalcilik olur. Ben zevkle aracıma binmeye devam edeceğim Herkesin Kurban Bayramını kutlarım, kazasız belasız sürüşler.
  • Vwye olan güven sarsıldı doğuşu zaten sevmezdim
    Forumda bazıları vw batacak gibi hayal ifadeler kullanıyorlar ama onlar zaten klavye dünyasında yaşıyor
    Abd dizelden ziyade elektrikli hybrid araçlara destek veriyor kendi markaları olan tesla gibi firmalara. 6000 cc 30 lt yakan benzinli araçlara göz yumuyor ama avrupa ithali dizel motorları istemiyor abd de halkın yüzde 50si ford f150-450 dosge ram tarzı araçlar kullanıyor 6.0 dizel motorlu bunlar vw abd de piyasayı alt üst etmeye başlamıstı abd de satamadığı halde toyotayı sollamıştı
    Bu işten vw zarar eder ama batma gibi bi durum söz konusu değil avrupa birliğinde de almanyanın sözü geçer bu hristiyanlar kendilerine zarar vermez müslüman ülkelerde her türlü pisliği yaparlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozuyuklu48

    Değerli arkadaşlar 2012 model tiguan white night aracıma kasko yaptıracağım. Yeni kasko yaptıran arkadaşlardan, kasko fiyatlarını almak istiyorum. Fazla para ödememek adına. Bilgi paylaşırsanız memnun olurum.

    Merhaba,bende de 2012 WN var.Geçen ay 900 tl ye Axa'dan yeniledim.Hic devreye girmedi simdiye kadar kasko.Geçen sene Alliaz 'taydım ama bu sene yuksek fiyat verince değiştirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16771678167916801681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.