Şimdi Ara

THY bagaj rezaleti (yurt dışına gidecekler mutlaka okusunlar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
8
Favori
9.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kismet olursa birkac ay sonra bende gidiyorum ve mutlaka yanima alacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından birden fazla telefon, saat vb. eşya getirdiğinizde gümrükten geçerken yakalanırsanız eşyalarınıza el konulduğunda ağlamayın.
  • Allah Allah normalde bagajına zarar gelince zabıt tutturursun zararını karşılarlar ama demek bunlar şebeke olmuş. Peşini bırakma derim ben koskoca firma sonuçta sana kilit koydurtmuyorsa güvenliğinden onlar sorumludur parasını verip hizmet alıyorsun böyle hizmet mi olur.
  • Geçmiş olsun.

    THY'nin yapacağı birşey yok. Çünkü ABD'deki havaalanını onlar işletmiyorlar. Amerikalı gümrük ve havaalanı görevlileri bu işi meslek haline getirmişler.

    Bu tip alınan eşyanın el bagajı olarak uçakta gelmesi gerekiyor ki başına birşey gelmesin. Yada alınca 15-20 USD daha verip sigorta yaptırmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _bluescream_

    tezi giden kıza üzüldüm birtek

    +1 Bildiğin yıkım. Mailine atmamış ise bir kopyasını falan intihar sebebi.
  • Tezi giden kız neden flash belleğe atmamış ya bir tek ona üzüldüm diyebilirim.Sizede geçmiş olsun hocam
  • BU thy'na özgü bir hata değil.
    biz maşallah hemen kendi kurumlarımızı aşağılamaya bayılırız ve bazıları bu fırsatı kaçırmamış. maşallah zaten bu forumun ergenlerine bıraksan her biri havacılık uzmanı ve thy'nı daha iyi yönetir.
    THY bu ülkenin gururudur ve inanılmaz bir hızla büyümektedir.
    hatasız ne işletme vardır ne de kurum. kaldı ki bu sorun abd tarafından kaynaklanmış gibi görünüyor.
    bana buraya tüm dünyadan herhangi bir havayolu yazın ki bagaj kaybı, eşya kaybı sorunu yaşatmamış olsun. bir kaç dakikalık internet taramasıyla istediğiniz kadar örnek bulurum.
    çok ülke gezdim, çok havayolu şirketi kullandım inanın standart olarak thy bir numara, bunu yabancılar da söylüyor zaten.


    http://www.turkiyeturizm.com/news_detail.php?id=40712
    http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/basin-bultenleri/6616/turk-hava-yollari-avrupanin-en-iyi-havayolu-sirketi-secildi.aspx




  • öncelikle geçmiş olsun...bagajlardan çalınan hiç bir malzemeden dolayı havayolu firmaları suçlanamaz, burada sadece istanbuldaki yer görevlilerinin anlattıklarınıza göre ukala tavırları haricinde firmanın sorumluluğu yoktur...dünyanın hiç bir havaalanında uçak firmalarının bagajla hiç bir ilgisi yoktur, check in yaptığınız elemanların hepsi havaalanı işletmesinin personelidir, bagajınızı onlar alırlar ve bantlardan ayrıştırma noktalarına, oradan da uçağa kadar taşınmasında sizin bindiğiniz uçağın hiç bir personelinin en ufak teması bile olamaz, yurtiçi uçuşlarda bile çantanızdan ufak tefek eşyaların çalınması sürekli olan bişeydir, bizim ülkemizde büyük çeteleşme olmadığından genelde ufak tefek şeyler kaybolur, siz farketmezsiniz bile, bir bakarsınız telefonunuzun şarj aleti yok, çantanızın ön cebine koyduğunuz bozuk paralar gitmiş, parfümünüz yok...yani eve geldiğinizde kaybını hemen farketmeyeceğiniz şeyleri aşırırlar.. geçenlerde de italyada böyle büyük bir çete çökertilmişti...amerikada da bu iyice şebekeye bağlamış...diğer yolculardan en az 15-20 tanesine ulaşıp beraber amerikan büyükelçiliğine dilekçe verin, medyada tanıdığınız varsa haber olması için uğraşın, internet üzerinden jfk havaalanınında hırsızlık yapıldığına dair bütün büyük uluslararası haber sitelerine, forumlara, sivil havacılık dairesine mesajlar yollayın...twitterı kullanın...ama hedefinize thy'yi değil, direk amerikadaki havalimanı işletmesini koyunki istediğinize ulaşın yoksa thy suçlu diye saldırırsanız internette ettiğiniz iki küfürle kalırsınız




  • Geçmiş olsun çok üzücü bir durum keşke yanınıza alsaydınız.
  • Valla beni şimdiden kurtardın ,en azından bu bi teselli olsun.Tüm elektronik aletleri yanıma alıcam.Bu tarz bi olayı duymuştum yine New York.Belli ki oranın işletmesini yapan kurum içinde bi yapılanma var, onlar aşırıyorlar malları vallahi de billahi de yazık, orda kamera neyin yok mu bu insanları nasıl barındırıyorlar orda rezillik ,rezilliğin daniskası.Valla kendi malımmış gibi içim acıdı.Ne demek bavuldan mal çalmak ve bunu da organize yapıp mağduriyeti de gidermemek
    Otobüse verdiğiniz bavuldan eşya çalınsa ,şikayete gittiğinizde de pişkin pişkin 'oraya koymasaydın sende' denilse kim çıldırmaz.3000 dolar az para değil.Büyük rezalet ne diyeyim inşallah düzelir,Amerikan konsolosluğuyla iletişime geçseniz bir gelişme olur mu acaba ?Daha önce bu tarz bir grubun haftalarca izlenerek yakalandığı haberi vardı yine 'jfk' diye hatırlıyorum New-York'tu. bilginiz olsun

    Onun dışında şu haber var Jfk tarihinin en büyük soygunu valla dehşet organize bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gecmis olsun hocam sizin yine telefon, saat gitmis o tezi giden kiz yerinde olsam cinnet gecirirdim.

    Edit:4000$ lik mal calinmis az uz degil ben sinir oldum buradan.Mali calinan diger kisilere ulasip dava ac diyecegim ama nereden bulacaksin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 8 Mayıs 2013; 21:34:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tezi giden kızın durumu öyle böyle değilmiş. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzucu bir olay;

    amerıka ban hep itici gelmiştir hıc te gitmek ıstemem bir kez daha pekişti
  • Afedersin ama senın yüzünden gitmiş onun için değerli eşyalarımı kabine alıyorum.Kafam rahat oluyor.Patlıyormu yok kaybolcakmı vs tarzı düşüncelere kapılmıyorum rahat rahat uçuşumu yapıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan

    Elimde olsa dünyadaki bütün tecavüzcüleri ve hırsızları acımadan yakarım.

    yavaş yavaş yakarım ben de...

    geçmiş olsun kızın tezine daha çok üzüldüm ama hocam
  • olaya bak ya onlarda böle yapıosa rezillik
  • Ne yazık ki böyle olaylar oluyor :( mümkün olduğu kadar değerli ürünleri çalınma sigortası olan kredi kartları ile alın diyebilirim . tekrar geçmiş olsun .
  • ben yurtiçi uçuşlarda bile değerli eşyalarımı el çantama alıyorum, sizdeki de büyük cesaretmiş...
  • Ayrıca şunu anlayamamışımdır.Değerli eşyanızı yanınıza alın diğerlerini almasanızda olur gibi birşey mi olur ya.

    Olay bir hırsızlık vakası ve eşyam değerli değilse bu hırsızlık yapanın yanına mı kalıyor.Gerçi değerli eşyanızı çalarlarsa da yanlarına kalıyor ya orası da ilginç bir olay.

    Havaalanı gibi son derece yüksek güvenlik emniyeti alınan yerde böyle rahat ve sürekli olarak hırsızlıklar yapılıyorsa orda ki çalışanlardan hesabı sorulmalıdır.Kurumlar bunu sağlayamıyorsa ve umurlarında olmuyorsa kazandıkları para haram olsun.

    Madem hırsızlığa çara bulamıyorlar bıraksınlar insanlar otobüslerdeki sistem gibi bagajını kendi götürsün kendi teslim alsın...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.