Şimdi Ara

Thief (2014) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
2
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sonunda son yıllarda bitireceğim bir oyun olacak
  • arkaaslar su kapıları kasaları acmanın kolay yolu varmı cok zaman kaybediyorum cok ugrastırıyor beni cok maymuncukla actıgımız kasalar kapılar

    pc oynuyorum.
  • hallettim sonunda oyuna yeni baslayınca normal D
  • 1.3 de yüklü gayet güzel olmuş özellikle oyun içinde sebebsiz kitlenme ve donmalara çözüm bulunmuş.

    Şu cutsene'lerdeki lag halen var. Ufak bir fps düşüşünde direkt senkron sorunu oluşuyor. Bu altyazılardada kendini belli ediyor.

    Vsync kapattım gene var, texture ve ssa de oynamalar yaptım halen var.. yok yani donanımda düşük değil banamı özel bişi anlamadım. ( 560ti i5 3.2k 4 gb 16000 mhz ram 64 bit 7, var) steamdan verify yapınca çözülüyor dediler yaptım olmadı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 24 Mart 2014; 10:00:33 >
  • Arkadaş oyunu kurdum başladım, ama oynamaya kıyamıyorum bitecek diye. Kasmadan, stres yapmadan, ama mücadelesi sağlam olan, arkama yaslanıp rahat rahat oynadığım tam bana göre bir oyun. PC yi yeni aldım, ilk kurduğum oyunlar Thief ve COD Ghost oldu. Ghost ne ara bitti anlamadım, oyun mu çok kısa yoksa ben mi abartıp kesintisiz oynadım bilemiyorum. Aynısı Thief'e de olmasın diye az az, gün aşırı oynuyorum. Thief ile aynı temalı ve sürükleyici, benzer bir oyun var mı bildiğiniz?
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Dishonored.
    Deus Ex Human Revulation.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Evet Dishonored da güzeldi, doğru onu unutmuşum. PS3 te oynadım bitirdim onu da, gerçekten güzeldi. Deus EX serisi pek sarmadı beni nedense. Bir de o FPS değil mi? Thief'deki gibi bir şeyleri arayıp bulma, çalma, gizlice girip çıkmadan ziyade bildiğin Crysis gibi bir oyun bildiğim kadarıyla. PC de oynamadım ama telefonda oynamıştım biraz son çıkan versiyonu. Yine de kötü oyun değildi.
  • Oyunu master seviyesinde kimseye görünmeden, kimseye dokunmadan, gördüğüm her şeyi çalarak, araştırarak yaklaşık 25 saatte bitirdim. Son zamanlarda oynadığım en güzel oyunlardan biri oldu benim için. Puanlara kimse aldırış etmesin. Thief ismine olabildiğince yakışmış bir oyun yapmışlar.
  • maymuncuk kullanımının herhangi bir yöntemi var mı? E tuşuna sürekli basarak anahtar mı açıyoruz? bazen dakikalar sürebiliyor. Eğer bir yolu yoksa siler atarım bu oyunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qzwxec

    maymuncuk kullanımının herhangi bir yöntemi var mı? E tuşuna sürekli basarak anahtar mı açıyoruz? bazen dakikalar sürebiliyor. Eğer bir yolu yoksa siler atarım bu oyunu.

    tabiki var fareyi kullanın çok yavaş çevirin ama


    diğer bir yöntemde focus moda girmeniz o zaman pinleri görebilirsiniz
  • Oyunda az önce bir oyunda gördüğüm en salakça şey başıma geldi. Şehirde boş boş geziyordum Chapter 4'ü bitirdikten sonra şehirde gezerken, biliyorsunuz şehir kısım kısım ve yükleme ekranı geliyor bazı yerlerde öyle bir yere geldim mekan değiştirmek amacı ile bir baktım beni direk Chapter 1'e atmış ve tüm savelerimi silmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Oyunda az önce bir oyunda gördüğüm en salakça şey başıma geldi. Şehirde boş boş geziyordum Chapter 4'ü bitirdikten sonra şehirde gezerken, biliyorsunuz şehir kısım kısım ve yükleme ekranı geliyor bazı yerlerde öyle bir yere geldim mekan değiştirmek amacı ile bir baktım beni direk Chapter 1'e atmış ve tüm savelerimi silmiş.

    oyunda tüm eski chapterları hatta eski client görevlerini yeniden oynamanızı sağlayan kapılar var. onlardan birinden geçmiş olmayasınız. bu arada sadece autosave veya quick save yapmayın. menü ekranındaki save i kullanıp boş slotlarda save yapmanızı tavsiye ederim. hatta dahada abartıp benim yaptığım gibi oyundan her çıktığınızda oyunun savelerini rar lamak suretiyle yedeğini almanızda iyi olur.




  • beyler adamlara nasıl saldırıcaz ya v falan yazıyo savunma ama adamlara etkili bir saldırma yapamıyorum elimde bir ok var yumruk fln nasıl atacaz anlamadım gitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TraVeLL

    beyler adamlara nasıl saldırıcaz ya v falan yazıyo savunma ama adamlara etkili bir saldırma yapamıyorum elimde bir ok var yumruk fln nasıl atacaz anlamadım gitti

    r tuşu ile vuracaksın v tuşu ile düşman saldırılarından kurtuluyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayvacuk

    quote:

    Orijinalden alıntı: TraVeLL

    beyler adamlara nasıl saldırıcaz ya v falan yazıyo savunma ama adamlara etkili bir saldırma yapamıyorum elimde bir ok var yumruk fln nasıl atacaz anlamadım gitti

    r tuşu ile vuracaksın v tuşu ile düşman saldırılarından kurtuluyorsun.

    Cok saol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İyi Forumlar, Bir Sorum Olacak Chapter 3 bölümünde oyunun sonunda kaldım, xiao xiao da bütün simgeleri buluyorum ama madalyon da 3 simge gözüküyor ve kapı açılmıyor başına gelen bilgisi olan var mı acaba?
  • beyler save sorunu olursa yönetici olarak çalıştırın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 28 Mart 2014; 15:10:06 >
  • arkadaşlar oyunu kurdum fakat oyuna new game tıklayıp yüklenmeye başlarken oyundan atıyor . nerde sorun olabilir böle bi sorunla karşılaşan varmı yardımcı olun bana arkadaşlar. reloaded ve blackbox sürümlerin ikisinde aynı sorunu yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Chapter 5 i bitirdikten sonra saat kulesine döneceğime yeniden chapter 5 in başından başlıyor böyle bir şey başına gelen var mı? Son checkpointten geri dönüp tekrar bitirdim gene aynı sorun var
  • Oyuna patch şart.. Chapter 3'den sonra yan göreve gideyim dedim bitirdim.. Şehire dönemiyorum... Hep o yan görevinin başında başlıyorum.. "Back to the city" seçeneğide işe yaramıyor şehire dönüyorum ama save yaptığımda o yan görevin save bilgisiymiş gibi kaydediyor oyun.. yani o kaydedilmiş save'dan devam etsem bile hep o yan görevin başında başlıyor..

    Texture streaming olayındada sorun var texture'lar geç yükleniyor buda çok shuttering'e sebeb oluyor. Shuttering problemi devam ediyor. Eidos ilk defa bir oyunda optimizasyon konusunda sınıfta kaldı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 2 Nisan 2014; 10:59:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.