Şimdi Ara

Thermaltake TG-60 termal macun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Abra a7 model laptobumun macununu değiştirmek adına termal macun aldığımı sanıyordum ama alıp geldikten sonra bir araştırayım dedim, internette bu model "sıvı metal bileşenli termal macun" olarak geçiyormuş. acaba bu açıklama bunun sıvı metal olduğunu mu anlatıyor, yoksa ısı yalıtımlı bantla işlemci ve ekran kartının etrafını kaplamama gerek kalmadan direk macunu sürüp geçebileceğim, içinde sıvı metal katkısının olduğu anlamına mı geliyor tam çözemedim. elimde kapton bant yok bu şekilde uygularsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? bu arada yine internetten baktığımda sürme aparatları da direkt sıvı metal olarak satılan ürünlerle tamamen aynı. bu sebeple de ürünün iyice sıvı metal olduğunu düşünmeye başladım. Açıklamalarınızı bekliyorum, herkese iyi forumlar.








  • Bilgi için teşekkürler. Çokça video izledim de alırken sıvı metal olduğunu bilmiyordum. Vatan bilgisayarın tecrübeli elemanları sağolsun, bizde sıvı metal yok bu macundur dediler.

  • Bir sorum daha olacak. Kapton bant yerine başka kullanım alternatifleri var mıdır. bu bant yerine ince bi termal pas kullansam olur mu? Ya da ısıya dayanıklı başka bi bant çeşidi. Ya da kimileri renksiz oje diyor ama 95 100 derecede erir diye düşünüyorum. Her türlü alternatife açığım. Tekrar teşekkürler.

  • Up


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gEmini0 G kullanıcısına yanıt
    Ürü açmadıysan iade edip cm mastergel maker öneririm..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.