Şimdi Ara

THERMALTAKE 160GB eSATA&USB COMBO DİSK ve beraberindeki e-sata kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 22.11.2007 tarihinde Hepsiburada'dan sipariş ettiğim "THERMALTAKE 160GB 5400RPM 2.5” eSATA&USB COMBO TEK TUŞ YEDEKLEME TAŞINABİLİR DİSK" 29.11.2007'de elime geçti.

    Kutudan çıkan üzerinde "Amphenol" yazılı olan e-sata kablosu, sanırım standarttan kalın olduğu için anakartla (Gigabyte GA-P35C-DS3R) birlikte gelen "SATA'dan ESATA çevirici"deki e-sata çıkışına uymuyor.

    Halbuki anakart ile gelen bir ucu e-sata, diğer ucu sata olan kablonun, e-sata olan ucu hem thermaltake diskin, hem de anakartın e-sata çıkışına rahatlıkla takılabiliyor.

    Yani anakart ile gelen "SATA'dan ESATA çevirici"deki e-sata çıkışı standartlara uygun.

    Bu durumda sorun disk ile birlikte gelen ve üzerinde "Amphenol" yazılı olan e-sata kablonun standart dışı olması gibi görünüyor.

     THERMALTAKE 160GB eSATA&USB COMBO DİSK ve beraberindeki e-sata kablo

     THERMALTAKE 160GB eSATA&USB COMBO DİSK ve beraberindeki e-sata kablo


    Durumu hepsiburada'ya bildirdiğimde önce uzun süre cevap vermediler, sonra da beni distribütör firma olan VEGA Bilgisayar Dış Tic.Ltd.Şti. ne yönlendirdiler.

    Zaten ben hepsiburada'dan bir türlü cevap alamayınca mecburen VEGA Bilgisayar teknik servisi ile irtibata geçmiş ve ürünün fotoğraflarını göndermiştim kendilerine. Onların çözümü ise kullanamıyorsam ürünü iade etmem yönünde oldu.

    Ancak bu cevap beni tatmin etmeyince hepsiburada'ya, sorunun Thermaltake disk ile birlikte gelen kablonun standartlara uygun olmaması olduğu ve çözümünün de standart bir e-sata kablo kullanımı olduğunun aşikarlığını belirterek, müşteri memnuniyeti adına, öncelikle ürün iadesi yerine tarafıma standartlara uygun bir e-sata-e-sata kablo gönderilmesini rica ettim. Bakalım cevapları ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 3 Aralık 2007; 22:12:23 >







  • Bu ürünü alıp da benzer bir problemle karşılaşan oldu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 3 Aralık 2007; 22:09:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.