Şimdi Ara

'The Witcher'ı çalıştıramama sorunum... [Çözüldü]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
21.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar The Witcher Enhanced Edition'un Skidrow crackli olanını torrentten çektim. Oyunu kurdum, crack yaptım. (dvd2 içindeki SKIDROW dosyasındaki witcher.exe'yi oyun klasörüne kopyaladım.) Oyunu açmaya çalışınca binkw32.dll kayıp hatası verdi. dll dosyasını indirip system ve system32ye, oyunun klasörüne, oyun klasörünün içindeki SYSTEM dosyasına kopyaladım. Tekrar açmaya çalıştım, bu sefer de:
    "the procedure entry point _BinkRegisterFrameBuffers@8 could not be located in the dynamic link binkw32.dll." hatasını aldım.
    Rad Video Tools'u kurdum, Frame Network 4.0ı kurdum. Directx'in son versiyonunu kurdum. Hep üstteki hatayı verdi.
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100307185951AAO8sP6 çözümlerin biri hariç hepsini denedim, olmadı. Denemediğim öneri oyunun son versiyonunu indirmekti, ama zaten Enhanced Edition olduğu için oyunun daha gelişmiş bir versiyonu olduğunu düşünmüyorum.

    Çalıştım çabaladım olmadı. Sizlere sorayım dedim. Buyrun bakalım. Teşekkürler şimdiden .



    Değiştirme :

    Arkadaşlar The Witcher Enhanced Edition'u kurarken/açarken bazı sorunlar yaşadım ve araştırdığım forumlarda değişik çözümler buldum. Öncelikle yukarıda yaşadığım binkw32.dll sorununu 1.5 pakedini kurarak çözdüm. Avrim'in önerisi de mantıklı geldi o da çözebilir diye düşünüyorum.

    Karşılaştığım diğer bir sorun ise "Warning! Minimum system requirements not met." hatasıydı. sistem özelliklerimin oyunu çalıştırmak için yeterli olmasına rağmen böyle bir hata alıyordum. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız öncelikle yougamers.com'tan oyunu bulup gerçekten bilgisayarınız oyun için yeterli mi değil mi onu öğrenin. Eğer yeterliyse ve böyle bir hata alıyorsanız, oyunun kurulu olduğu klasöre gidin. Bu benim bilgisayarımda C:\Program Files\The Witcher Enhanced Edition. Oyunun kurulu olduğu klasörde System dosyasına girin ve witcher.exe'ye sağ tıklayıp kısayol oluşturun. Oluşturduğunuz kısayola sağ tıklayıp, hedef kısmında yazan yerin sonuna bir boşluk bırakıp -dontForceMinReqs yazın ve uygula'ya basın. Oluşturduğunuz kısayoldan oyuna girmeyi deneyin. Youtube'da anlatan videolar da var. Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukann -- 6 Ağustos 2011; 14:15:26 >







  • ben oyunu bile kuramadım win 7 de + yardım da alamadım.Yani sende çok ümitlenme.http://forum.donanimhaber.com/m_49375611/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50135118



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 2 Ağustos 2011; 17:23:15 >
  • Enhanced Edition'dan sonra 1.5 patch çıkmış onu kurup deneyeceğim. Başka fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
    @xpress_ , oyunun orjinal mi?
  • Patch ile alakası yok bir çok oyunda çıkan genel sorunlardan biri.Oyunun binkw32.dll'si bozuktur netten çekeceğin .dll dosyalarıda işe yaramaz.İnternetten oyunun demosunu bul indir,demonun içindeki binkw32.dll dosyasını sendeki ile değiştir sorun hallolur.
  • Arkadaşlar, hatayı çözdüm patchi yükleyince. Avrim'in ki de işe yarayabilir.

    Ancak şimdi de minimum sistem gereksinimlerini karşılayamama gibi bir hata alıyorum. Bilgisayarımın özellikleri kısaca şunlar :
    Intel Core i3 CPU M330 @2.13 GHz 2.13GHz
    2 GB DDR3 RAM
    Intel Graphics Media Accelerator HM55 763 MB

    Oyun minimum şunları istiyor :

    Processor: Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
    RAM: 1024 MB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista
    Video: 128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)
    Free HD Space: 8.5 GB available hard drive space
    Sound: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones

    anlamadım .

    edit : yougamers.com'tan bilgisayarımın özelliklerini The Witcher'ın minimum sistem gereksinimleriyle karşılaştırdım ve site oyunu oynayabileceğimi söyledi. Bu problemi daha önce yaşayan oldu mu acaba? Sistem özelliklerim yetiyor ama oyun hala açılmıyor.

    Çözüm önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukann -- 2 Ağustos 2011; 23:52:42 >




  • Bende Enhanced sürümünü indirdim ve ilaçladım. Hem xpde hemde windows 7 de oyunu açmak ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. fakat oyun 20 - 30 dakikada bir sisteme aşırı yüklenmeden midir nedir yavaş yavaş kaplamalar kayboluyor ve bi sürü sonra atıyor oyundan onun haricinden sıkıntı yok. 1.5 yamasını en son yükledim herhangi bir değişiklik olmadı oyunda.
  • Yani çalıştırması gerek, sorunsuz versiyonu indirdim. Yok mu bi' bilen .
  • On-board ekran kartınızdan dolayı çalıştıramıyor olabilir.
  • Arkadaşlar The Witcher Enhanced Edition'u kurarken/açarken bazı sorunlar yaşadım ve araştırdığım forumlarda değişik çözümler buldum. Öncelikle yukarıda yaşadığım binkw32.dll sorununu 1.5 pakedini kurarak çözdüm. Avrim'in önerisi de mantıklı geldi o da çözebilir diye düşünüyorum.

    Karşılaştığım diğer bir sorun ise "Warning! Minimum system requirements not met." hatasıydı. Sistem özelliklerimin oyunu çalıştırmak için yeterli olmasına rağmen böyle bir hata alıyordum. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız öncelikle yougamers.com'tan oyunu bulup gerçekten bilgisayarınız oyun için yeterli mi değil mi onu öğrenin. Eğer yeterliyse ve böyle bir hata alıyorsanız, oyunun kurulu olduğu klasöre gidin. Bu benim bilgisayarımda C:\Program Files\The Witcher Enhanced Edition. Oyunun kurulu olduğu klasörde System dosyasına girin ve witcher.exe'ye sağ tıklayıp kısayol oluşturun. Oluşturduğunuz kısayola sağ tıklayıp, hedef kısmında yazan yerin sonuna bir boşluk bırakıp -dontForceMinReqs yazın ve uygula'ya basın. Oluşturduğunuz kısayoldan oyuna girmeyi deneyin. Youtube'da anlatan videolar da var. Kolay gelsin.




  • Doğukann kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Allah razı olsun ya o sonuna -dontForceMinReqs yazmak işimi çözdü ama bu seferde oyun açılıyor videoyu seyrettiriyor fakat ana menü gelmiyor. siyah ekran kalıyor Bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sametx19 -- 6 Ağustos 2015; 15:05:05 >




  • -dontForceMinReqs yazmak işimi çözdü ama bu seferde oyun açılıyor videoyu seyrettiriyor fakat ana menü gelmiyor. siyah ekran kalıyor Bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim

    arkadaşlar ben oyunu yeni indirdim aynı sorunu yaşıyorum buna bi çözüm bulundu mu acaba bi yardımcı olursanız çok sevinirim



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Aynı dertten muzdaribim,sorunu da çözemedim.Böyle güzel bir oyunu oynayamamak insanı çok üzüyor.
  • siyah ekranda kalıyor. imleç var ama neden acaba ?
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Sinematik ekranını geçtikten sonra siyah ekran sorununu nasıl hallediyoruz?İmleç gözüküyor ekran siyah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt
    Kardeş cevabını bilmiyorum. Ben o sorunu orjinal alarak çözmüştüm. 2 3 lira mı ne zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Steamde 18tl şuan. Neyse indirimi bekleyeceğiz herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt
    Bir çok kez indirimde görmüştüm. Hatta 1 ve 2. Oyun toplam 4 5 liraya satıldı. Yine indirime girer zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmış gibi olucam ama oyun şu an indirimde 2.70 bilginiz olsun, ben oyunu aldım ancak açılmıyor steam üzerinden çözümünü bilen varmı yoksa oyunu geri iade edicem
  • Oyunu bir hevesle aldım hevesim kursağımda kaldı Orjinal alalım dedik steamdan bu seferde oyun açılmıyor.Ne iştir arkadaş anlamadım gitti Çözümünü bilen var mı arkadaşlar?Bu "-dontForceMinReqs" parametresini nereye yapıştıracağız?Ben kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özellikleri açtığımda bu parametreyi gireceğim herhangi bir yer çıkmıyor.
  • aga steam'de biryerlere yazmıyorsun.
    oyunun kurulu olduğu yerde witcher.exe yi bulup sağ tıkla kısayol oluştur.
    bu kısayola sağ tıkla. özelliklerde hedef kısmına yazacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.