Şimdi Ara

The Witcher: Blood Origin, Netflix'te tüm zamanların en kötü puanını alan yapım oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Witcher: Blood Origin, Netflix'te tüm zamanların en kötü puanını alan yapım oldu
    The Witcher: Blood Origin şu anda Netflix'te yayınlanıyor ve halihazırda Netflix'in 1 numaralı içeriği konumunda oturuyor ancak dizi, hayranların veya eleştirmenlerin kalbini tam olarak kazanamamış gibi görünüyor. Bir zamanlar Netflix'in Game of Thrones'a cevabı gibi görünen şey, şimdilerde soru işaretlerinin içerisine hapsolmuş durumda.



    Ayrıca Bkz.Hideo Kojima: Death Stranding filmi para için değil sanat için



    Netflix yapımı The Witcher dizisi, gelecek sezonun ardından yıldızı Henry Cavill'i kaybetti ve yerine 4. Sezon itibariyle Liam Hemsworth’ün getirilmesi kararlaştırıldı. Aynı zamanda Netflix, The Witcher evrenini genişletme girişimlerine başlatmış ve ilk hamlesi The Witcher: Blood Origin’i kısa süre önce yayına sürmüştü. Ancak bu hamle bütünüyle felakete dönüşmek üzere.



    The Witcher: Blood Origin adeta topa tutuldu



    The Witcher: Blood Origin, Netflix'te tüm zamanların en kötü puanını alan yapım oldu
    Şu anda The Witcher: Blood Origin, oldukça düşük eleştirmen puanlarına ek olarak, şimdiye kadar gördüğüm büyük bir Netflix orijinali için tam anlamıyla en kötü izleyici puanlarına sahip. An itibariyle The Witcher: Blood Origin’in Rotten Tomatoes'daki 24 eleştirmenden aldığı puan sadece %38. İzleyici puanları ise %8. Açık olarak bu Witcher markasının en kötü puanları, hatta belki de Netflix’in en kötü “izleyici puanına” sahip yapımı.



    Eleştirmenler The Witcher: Blood Origin hakkında nadiren iyi şeyler söylemiş durumda. Genel olarak baktığımda yorumlar dizinin çok sığ olduğunu, orijinallikten çok uzakta yer aldığını ve yeni hiçbir şey katmadığını belirtiyor. Yapımı tamamıyla “zaman kaybı” olarak da niteleyen eleştirmenler yer almakta. Öte yandan görece iyi yorumlar da var ve bu yorumlar diziyi övmekten ziyade “çerezlik” olarak nitelendiriyor.



    The Witcher: Blood Origin, Geralt, Yennefer ve Ciri'nin zamanından 1200 yıl önce bir elf dünyasında geçiyor. İlk Witcher'ın yaratılışını ve ona yol açan olayları konu edinen Blood Origin, canavarların, insanların ve elflerin dünyalarının birleştiği o “'Kürelerin Birleşimi'” dönemleri sırasında geçiyor.











  • Geçen nostalji yapayım dedim, açtım “Leon”filmini izledim. Kostüm, ışıklandırma, oyunculuk, müzik, senaryo vs. görünce. Kendi kendime, meğerse ne kadar da gerilemiş dedim film dizi sektörü. Adamlar direkt çekiyor, o ki belli bir kesim var önüne geleni tüketiyor. Adamlar sanat yapma derdinde değil, içerik üretme derdinde. Tamam arada kaliteli yapımlar çıkıyor ama geriye dönüp baktığımızda, sinema dünyası; belli bir kesimi memnun edeyim derken epey vasatlaşmış.
    netflix yaptığı tek şey film adı altında insanlara escinselligi empoze etmek tam bu film iyi izleyelim diyorsunuz hopp erkek erkeğe yada tam tersi çarpık ilişki başlıyor üstelik yetişkinleri bırak bunları çocuklarımıza yüklemeye çalışmaları hemde kurnazca örnek; jurasic world adlı çizgi film acip bakabilirsiniz 6 sezon çizgi film 7.sezon böyle çarpık ilişki öyle uyanıklar yani. blood origin adlı dizi yi ise 2. bölümde bıraktım, zaten yine aynı şey ayrica game of özentisi ortada saçma sapan bisey dizi filan yok bu kafayla giderse netflix ileride yok olur gider
  • İzlemeden yorum yapmayım diyordum ki eee yaptım işte.

  • zenci var asyalı var cüce var trans var ama bu diziyi izleyen yok. leş içerik üretim merkezi netflix sunar.

  • Geçen nostalji yapayım dedim, açtım “Leon”filmini izledim. Kostüm, ışıklandırma, oyunculuk, müzik, senaryo vs. görünce. Kendi kendime, meğerse ne kadar da gerilemiş dedim film dizi sektörü. Adamlar direkt çekiyor, o ki belli bir kesim var önüne geleni tüketiyor. Adamlar sanat yapma derdinde değil, içerik üretme derdinde. Tamam arada kaliteli yapımlar çıkıyor ama geriye dönüp baktığımızda, sinema dünyası; belli bir kesimi memnun edeyim derken epey vasatlaşmış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Witcher, zaman çarkı, rop gibi çöp fantasik dizileri izledim ama bunun çöp olacağı fragmandan o kadar belliydi hiç şaşırtmadı... Tamamen witcher ismini kullanarak hiçbir alakası olmayan saçma sapan biz dizi yapmışlar, ropun lotr ile alakası bile daha fazladır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Aralık 2022; 16:21:52 >
  • netflix yaptığı tek şey film adı altında insanlara escinselligi empoze etmek tam bu film iyi izleyelim diyorsunuz hopp erkek erkeğe yada tam tersi çarpık ilişki başlıyor üstelik yetişkinleri bırak bunları çocuklarımıza yüklemeye çalışmaları hemde kurnazca örnek; jurasic world adlı çizgi film acip bakabilirsiniz 6 sezon çizgi film 7.sezon böyle çarpık ilişki öyle uyanıklar yani. blood origin adlı dizi yi ise 2. bölümde bıraktım, zaten yine aynı şey ayrica game of özentisi ortada saçma sapan bisey dizi filan yok bu kafayla giderse netflix ileride yok olur gider

  • Bir iki sene içerisinde sjw denen mafyatik yapılanmadan kurtuluruz gibime geliyor. Böyle haberler duydukça keyifleniyorum.

  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Leon baş yapıt. Sana bir film tavsiyesi. The man from nowhere izle. Bu filmde bir baş yaptı!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler, Onu da izledim zamanında 😅 ama iyi hatırlattın, bu haftasonu da onu izlerim 👍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cüce kız güzelmiş ama he The Witcher: Blood Origin, Netflix'te tüm zamanların en kötü puanını alan yapım oldu 

  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Ben de film ne kadar başarılı olursa olsun başka bir kültürü taklit edenlere kıl kaparım. Biz Asyalıların filmlerini Jackie ‘nin Bruce Lee’nin, kendine has kendi kültürüne has filmleri de sevdik. Sonra Avrupa ve Amerikalara yaranacağım diye tamamen onların filmlerini taklit eden onlar gibi davranan sadece çekik gözlü olan filmler çekmeye başladılar. Bu bana çok itici geldi. Ayrıca batılıların da Asya’daki zenginleşen halka daha fazla mal satabilmek için sürekli filmlerde dizilerde onları göstermeleri onları yalan da olsa onore etmeye çalışmaları daha da itici geldi. O yüzden başarılı da olsa izlerken irite oluyorum ve kapatıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ulan Gerald abimize bu yapılıy mı? Witcher gibi bir efsane nasıl bu hale getirilir anlamak mümkün değil. Oyun dünyasının en karizma karakterlerinden biri, hatta oyun dünyasındaki en seksi kadınların yer aldığı bir yapıma bu yapılır mı???

  • Netflix yapımı işte . Ne bekliyorsunuz !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Representation" eee de ne yani hani konu hikaye bütünlük. Nijerya da geçen diziye Çinli baş rol koyun o zaman. Vardır illaki Nijerya da yaşayan 3-5 Çinli onlarda temsil edilsin. Hemde lezbiyen olsun hemde 1.60 boyu ile 2metrelik erkekleri paketlesin, hikaye anlatım sunum onlar faso fiso.. sjw nin fazlası da faşistlik gibi birsey.

  • O cok begendiginiz sacma dizilere benziyo iste ne farki var minarenin golgesi davulun tozu

  • Dizinin puanı 10/Yoklukta Gider

  • Geralt Yok Diye Diziye Haksızlık Edilmesin Çok Duygu Dolu Bir Dizi Olmuş 4 Bölümüde İzledim Puan Verenler Hint Dizilerine Devam Etsinler Bence

  • Witcher külliyatını merak eden varsa açsın 7 tane çok sağlam kitabı var okusun. Benim dikkatim dağılıyor diyorsanız bu kitapların hitabeti hayatında hiç kitap okumamış bir insanı bile kendine bağlayabilecek düzeyde açın okuyun. Doymazsaniz eğer Witcher 3 ten ibaret değil Witcher evreni ilk 2 oyun da gayet güzeldir ilk oyun biraz eskidir fakat sağlam RPG dir ikisi de açın oynayın bir Middle earth külliyatı etmez belki ama keyif alırsınız.

  • Gidin witcher 1 de kürelerin birleşimi kitabını okuyuj bu diziden daha fazla sarar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.