Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (518. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.573
Cevap
197
Favori
925.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun haziran sonuna kadar 6 milyon adet satmış toplamda firmanın açıkladığı rakamlara göre.



    An Open Letter from Head of CD PROJEKT RED

    Hey Gamers!

    Time does fly! These few months since launch passed faster than you can say potestaquisitor. We’ve been hard at work delivering you new content, fixing what needed to be fixed, and secretly plotting how to rock this boat we call the RPG genre even more. We’ve just concluded our shareholder conference where we announced that The Witcher 3: Wild Hunt family got a bit bigger -- we sold over 6 million copies of the game in six weeks since launch. Worry not, I won’t discuss any financial stuff here. I would, however, like to give you some insight on what that means to us as game creators.

    One could think we have six million reasons to be happy and that’s it. We do, but that number is also a big responsibility and I want everyone to know that we, as a studio, realize that. For us, all your high praise, all the positive reviews, are also an obligation -- we’ve made a really good game but there’s still a long road ahead of us. Everyone here in CD PROJEKT RED is really attached to their work and how you, the gamers, perceive it. RED is full of artists, wild dreamers and people crazy about what they do (and sometimes just plain crazy). We lose sleep over that particular colour the sun has when it sets over Velen, and argue over arranging the furniture in a house the majority of gamers will probably never see. We’re not the kind of people who are easily satisfied and we always strive for more. I’d like you to know that.

    Yes, six million copies is a great achievement for a company making RPGs, but this business is not only about that. If our games are a gallery of sound, picture and text - you are the visitors of this gallery. To an artist, there’s no sweeter sight than people enjoying their work. That’s why, in the name of all the devs in the studio, I’d like to say thanks to each and every one of you.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 26 Ağustos 2015; 23:39:46 >




  • TR yama çıksa da alıp oynasam ingiliççe oynamak sıkıyor hikayeyi tam olarak anlıyamıyorum bu da oyundan soğutuyor haliyle yama için çalışan bir grup var mı?
  • oyundayken ekran kartını amx %99 kullanmış neden 100 değil? kafama takıldı darboğaz oluyor desem işlemci daha %80lere bile gelmemiş hiç
    4720hq ve gtx 960m donanım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    Uzun uzadıya bir değerlendirme yapmıştım ama forum yine çılgın attığı için gitti yazdıklarımın hepsi.

    Yaklaşık 100 saat oynanışla ana oyunu bitirdim.

    En önemli konu benim gibi 1.06 ile oyunu bitirmeyin!!! 1.08'i yüklemeden oyuna kesinlikle başlamayın!!!

    Ustam değerlendirmenizi bekliyorum. Başlayacam bende tekrardan yarım yamalak İngilizce'yle ama bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 27 Ağustos 2015; 2:10:59 >
  • Selamlar.

    Ben dinazor oyunculardanım, yani zor beğenirim. Oyunun artısı kadar eksisi olduğunu yazmıştım ama sonda söyleyeceğimi başta söyleyim, kesinlikle oynayın bitirin, son yıllarda çıkan oyunlar içerisinde kendini oynatabilen nadir yapımlardan.

    Öncelikle fiyat politikası kesinlikle saygıyı hak ediyor. Gerçekten emek harcandığı belli olan oyunu ben G2A'dan alıp GOG'da aktifleştirdim, 25 lira gibi bir para ödedim. Steam'de fiyat 90 lira, Enpara gibi kampanyalarla 45 liraya alınabiliyor. 3 günde hazırladıkları kıytırık oyunları ne kopartırsak kar kafasıyla 100 liradan yüksek fiyata piyasaya sürenleri düşününce gerçekten çok uygun fiyat. Biraz emek harcayanlar da DLC'lerden vurgun yapma derdinde, bu adamlar ücretsiz verdiler, ticari ahlak dersi resmen diğer kan emicilere. Zaten yüzlerce saat oynanış vadediyor oyun parasını her türlü hak ediyor.

    Yukarıda yazdıklarıma tekrar olarak kesinlikle 1.06 sürümüyle başlamayın. Tüm oyunlarım Steam ve Origin olunca update için kontrol etmem gerektiği hiç aklıma gelmedi. Forumlara falan da fazla bakmadım spoiler veren çok oluyor diye. Yazık oldu yani eziyet etti bayağı. Gerçi sonradan girip göz ucuyla baktım ama internette yazana göre 1.07 ile performansta artış varmış, her şeyden önemlisi RPG oyunlarında bence en önemli öğelerden fazla ağırlıklarımızı bırakabileceğimiz sandıklar gelmiş. Okuduğumuz dökümanlar bir süre sonra karışıyordu, onlarca kitabı götürüp satmıştım update ile okuduklarımız işaretleniyormuş. Yine topladığım eşyaları yok paraya satmıştım toplanınca yekün bayağı ağırlık oluşturuyor diye, onlar artık ağırlık yapmıyormuş. Daha bir ton can sıkıcı detay düzeltilmiş anladığım kadarıyla.

    Oyuna yeni başlayacaklara tavsiyem 9-10 level olana kadar ilerleyip tekrar başlamaları. Siz zaten tekrardan başlıyorsunuz sanırım. Çünkü oyunda öğrenilecek tonla şey var ve insanı yoran-sıkan bu öğrenme periyodu. Tekrar başlayınca kendinizce bir taktik belirlersiniz, aynı yerleri tekrar geçmek de çok baymaz bu sefer çok daha hızlı geçeceğiniz için. Böylece oyuna ya da türe yabancılıktan yaptığınız hataları yapmazsınız, sonraki asıl keyif alınan ileri aşamalarda istediğiniz gibi bir karakteriniz olur elinizde. Yine mümkün mertebe vaktiniz olduğunda bir çırpıda oynayın, hani günde 1-2 saat fırsat oldukça bakarım derseniz bir süre sonra olaylardan kopabilirsiniz, ne yaptığınızı hikayenin işleyişini hatırlamak sorun olabilir.

    Sistem gereksinimleri benim gibi full ayarlarda oynayacağım diyenler için gerçekten yüksek. Sağlam bir sistemim ama yetersiz bir güç kaynağım vardı, sürekli overclock çalışmaktan su kaynattı Power supply gitti oyunun ortalarına doğru, hala teknik serviste. Ben de fırsat bu fırsat dedim daha sağlam bir güç kaynağı aldım. İyi oldu kafam daha rahat. Sistemim linkteki şekilde, yaklaşık 2 sene önce almıştım, sorunsuz oynayıp bitirdim oyunu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86403030/f_//tm.htm#86403030
    SSD olduğu için pek sorun yaşamadım ama normal HDD ile loading ekranları işkenceye dönüşebilir.

    Yaşadığım teknik aksaklıklar, 1 defa masaüstüne attı oyun loading ekranından. Bir kere dondu save de almamış nasılsa 15 dakika kadar geriye gittim. Bu tip oyunu oynayanlar 15 dakikanın ne kadar önemli olduğunu bilir, can sıkıcıydı gerçekten. 3 tane irice canavar öldürmüştüm, ikisini tekrar öldürdüm, sonuncuyu içimden gelmedi bıraktım yaşasın diye. Yukarıda bir arkadaş grafik hatalarının çok olup olmadığını sormuş eksiyi basmışlar hemen. Evet ben duvarın içine girmiş atımı görmek istemiyorum diyorsanız oynamayın bu oyunu, ama açık dünya oynanışı olduğunu kabul edip ufak tefek hataları görmezden gelebilirim diyen için çok da sorun var diyemem, beni rahatsız etmedi. Ormanın içerisinde at sürerken gerçekçi bir fizik motoru kullanıldığını düşünüyorum da her 100 metrede ölüp tekrar başlardım herhalde. Çıkılamayan dağın tepesine şans eseri dünyanın sınırına geldiniz mesajından sonra attı beni, sonra orada sıkışıp kaldım Son yaşadığım aksaklık da o 100 saat oynanış süresinde.

    Grafikler gerçekten etkileyici. Downgrade falan çok muhabbet döndü ama bence kendi bacaklarına sıktılar orada. Oyunu bu haliyle de tanıtsalar kimse bir şey demezdi. Hele benim gibi İstanbul'da yaşayan kişi için böyle bir ortam bulmak için Adalar'a gitmek gerekiyor en yakın Oyun bile olsa yaratılan dünya insanın içini açıyor. Biraz da uzay oyunlarındaki iç karartıcı ortamlardan bıktık sanırım. Karakterler ve yaratık modellemeleri çok iyiydi. Tek sorun özellikle erkek karakterlerde biraz daha çeşitlendirme yapabilirlermiş sanki.

    Müzikler atmosfere uygun ve dinlendirici, türü seven soundtrack albümünü indirip dinler bence.

    Oynanış bana konsol gibi hissettiren ve kafamı karıştıran bir konu. Keyifli mi, evet. Ama eleştiriye açık. Açık dünya olduğu için bazı zorluklar olmasını anlıyorum. Ama navigasyonsuz neredeyse iz bile sürülmüyor. Bu şekilde de sanki oyun bizi bir yerlere sürüklüyor biz sadece videoyu izliyoruz hissi oluşuyor. Yine de fena kotarmamışlar, LA Noir'deki gibi ipucu aradığımız kısımlar var, bazıları gerçekten uğraştırıyor. Experience kısmı en sıkıcı kısımlardan. Biraz daha dengeli olmalıydı. Zorluk seviyesiyle de alakası yok, resmen becerememişler. Yan görevde 5 tecrübe puanı nedir gerçekten, belli bir noktaya gelince sadece 100 adım atsan ana görev 300-500 tecrübe puanını kafadan veriyor. Bu da yan görevler için hevesini kaçırıyor insanın, oyuncu biraz daha teşvik edilmeliydi. Kavga dövüş sistemini beğenmedim, çok tekdüze ilerliyor. Biraz daha dengeli ve gerçekçi bir combat sistemi olmalıydı. Bir ara otomatik olsa daha mı iyi olurdu diye düşündüm, klasik rakip ve hamleyi seçip zar atılan sistem. Ama böylesi oyuncuyu daha çok oyunun içinde tutmuş, sadece daha iyi olabilirmiş.

    Arada çok eğlenceli muhabbetler var. Yine bulduğumuz kitaplarda notlarda yazanlar da sıkmıyor okutuyor kendini. Benim İngilizce iyi seviyede, ilk başladığımda ben de zorlanır mıyım diye düşündüm, dili biraz ağır geldi. Devam edince sorun olmadığını gördüm. Altyazı açık olsun, en kötü hikayenin ana gidişiyle ilişkilendirip anlarsın ne olup bittiğini.

    Ara sahnelerde söylediğimiz sözlere göre yanda duran gardiyanın bakışlarının diğer tarafa kayması bile ne kadar emek verdiklerini gösteriyor. Hiç bir şey keyif vermezse yaratık avına çıkılabilir, at yarışları, kart oyunları, mehtaba karşı kayık gezintisi vs. tonla yapılabilecek şey var oyunda. Keşke sadece PC'ye özel çıkarsalar ama bu devirde çok zor, şu anki piyasada olabileceğin en iyisi bu gibi. Bazen tümdengelim yapmak da iyidir, 3. oyunla genel olarak dünyaya ve karakterlere aşina olduk, ilk 2 oyunu oynamak daha keyifli olabilir benim gibi önceden oynamamış olanlara.

    Aklıma bir şeyler geldikçe güncellerim bu mesajı artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 27 Ağustos 2015; 19:14:24 >




  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam döktürmüşsün yaw. Dediklerine harfiyen katılıyorum. Lakin şöle bişey var mesela yan görevler aslında 5 exp değil 6 lvl fark olursa 5 veriyor o yuzden cok fazla ara verdirtmemeye bakmak gerekiyor yan görevlerdede o yüzden lvl i mumkun oldugunca dengeli goturmek en iyisi. Ben suanlık duzeni bozmadan gidebiliyorum bakalım ilerde ne olucak. Combat sisteminde ise çok seviyorum ama insan bi 2ci oyunu arıyor. 2ci oyunda oyunun öğrenmek için belli bir zaman harcamıştım. İlk başlarda çıkan bir bossu kesmek için kaç kere öldüm hatırlamıyorum ilk oynayışımda. Üstelik 2ci oynayışımda bir mağarada lvl kasmıştım aynı yaratıkları keserek sırf rahatlamak için.

    Dun itibariyle 2 mod ekledim oyuna. Şimdi oyunda mesela yemek konusu garip 1 tane 5 snye lik 1 tanede 20 snyelik mesela et ve su içtiğin zaman 2si beraber açılıyor her 5 snyede 1 birer et daha yedinmi can maşallah uçuyor oyunun başından beri potion kullanmadım. Modlarımızdan ilki bunu değiştiriyor yemeklerin etki süresini arttırıyor ve regenlerini baya bi düşürüyor. Normalde saniyede 2 yemek 200 doldururken artık 2 si beraber max 14-15 regen veriyor saniyede. Bunun yanında potion süreleri witcher 2 seviyesine geliyor 2ci modla valla ben daha rahat ettim böle zaten potion üstüne bir build yoksa 3 tane den fazlası zarar Dokunuyor geralda O yüzden yetiyor. Birde white honey di sanırsam potionların etkilerini ve zararını temizliyordu. Hiç ihtiyacım olmuyordu artık oluyor. Savaş öncesi potları içiyorum savaş bitince içiyorum etkilerini siliyorum. En azından artık aktif olarak işe yarıyor.




  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, pek hardcore oyuncu sayılmam ama uzun senelerdir klasik denebilecek oyunların çoğunu en azından açıp oynadım. Verdiğin bilgi çok iyi oldu, illaki tekrar başlarım oyuna, o zaman biraz daha dengeli götürmeye çalışırım :)
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Aynı şekkilde hocam yarı hardcore uz İnş hocam su dlc si gelsin başlarsın olmadı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenah2007

    Aynı şekkilde hocam yarı hardcore uz İnş hocam su dlc si gelsin başlarsın olmadı :)

    hocam bi kaç taktikte bana verinoyunu bitirdim ama normalde bitirmiştim en kolayın bir üstünde, şimdi death march'ta oynuyorum ama bayağı zorlandım önceden 2 vurduğum canavarlar ile bile 5 dk savaşıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna photo-mode getirmediler bir türlü halbuki neler çıkar neler.. Bizde modlardan yararlanıp acemice çekmeye çalışıyoruz, bu şekilde bile foto çekmekten oyunu oynayamaz oldum çok güzel oyun çok

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 28 Ağustos 2015; 21:50:42 >




  • Hocam kaçan kovalanır en güzel taktik tripli olucaksın Yaratıkların üstüne gitme hocam gidersen affetmiyorlar bekle onlar gelsin en önemli taktik. Sonra sağ tuş ile saldırıyı savuşturma işine elini alıştır tam düşman hamle yaparken sağ tuşa basarsan hem saldırıyı savuşturuyor hemde güzel bir hareketle düşmanı kısa bir sure savunmasız bırakıp küçükte bir hasar veriyor Gerald. Özellikle yaratıklarda güzel bir hareketle arkalarına geçebiliyor savuşturma sonrası hemen akabinde indiriceğin bir darbe yaratığı baya bi haşat edecektir İnsanlarda hele bu taktik on numara işliyor

    Bir diğer olayda dodge hocam bunada çok iyi alıştırman lazım kendini. Normalde space tuşu roll alt tuşu dodge dur. Roll bir miktar stamina goturur ve akabinde Hizli saldırı olanağı vermez. Bu yüzden benim tavsiyem 2 tuşun yerlerini değiştirmek. Alt roll, space ise dodge olsun. Her düşman atağında hocam kendini sağa yada sola kaçır ve arkadan indir darbeyi.

    Benim genel taktiklerim bunlar. Bir süre sonra alışırsın zaten tabi bazı zorlu düşmanlarda roll kullanmanda gerekicem ALt tuşunuda unutma

    İyi oyunlar ...




  • beyler birisi yardım etsin ya gözünü seveyim Final Preparations bölümündeyim Talk to Triss diyor Triss in yanına geldiğim de go to bathhouse with triss diyor ama trish in yanına geldiğim de hiçbir yere gitmiyor seçenekler de been in Nogivard Long veHow do you Feel ikisine de girdim ama karı kıçını kaldırmnıyor acil yardımmmmm.
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    ben stun taşı koymuştum kılıca ne savuna biliyorlar nede atak yapıyorlar armut gibi duruyorlar indiriyorum hemen deneyin görün
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Denemek lazım hocam Lakin ona 3 soket bişey lazım tek soketli olursa genelde üstüne varsa herhangi bir debuff onun tasını ekliyorum
  • Ek paket'ten Artwork resimleri geldi.

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 29 Ağustos 2015; 16:56:45 >




  • Portal larla gezidiğimz farklı passage lar var sağlam atmosferler yapmışlar , burlarda daha fazla aksiyona girebilsydik keşke ,araştırdım ben yine ama bitane place of power buldum sadece

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 29 Ağustos 2015; 18:16:26 >




  • arkadaşlar son yamadan sonra sizde oyunana kalsorü içinde mods diye bir kalsor oluştumu , şurdaki hairworks modu kullancam ama mods un içine at diyo bende oyle bir kalasor yok

    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/165/?
  • Oyun keira metz'in banyo yaptığı kısımda takılıyor, dosya doğrulamayı deniyorum şuan başak fikri olan varmı?

    edit:hallettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feunard -- 29 Ağustos 2015; 23:30:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehriyet

    Ek paket'ten Artwork resimleri geldi.

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    güzelmiş... Satın alan var mı ?




  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Oyunu preorder yaparken expansion packleride almıştım, vizimayada uğrayabilsek keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.