Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (516. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.560
Cevap
197
Favori
925.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba hocam. İstediğin yerde danış hocam elimizden bişey gelirse ne mutlu. İnşallah alabilirsin 30 fps. Aslında pc güzel ekran kartında kötü değil hocam ama W3 biraz fazla kaynak istiyor Bide tabi laptoplarda performans masaustu gibi olmuyor.
  • 23-30 fps arası gidip geliyor ama yinede oynuyorum pek sıkıntı yaşamadım , 1 levelim.İlk gittiğimiz yerdeki bütün side questleri yaptım şimdi ana görevi yapacağım.Oyun gerçekten 10 numara olmuş , Mass Effect serisinden sonra aradığım RPG buldum.Keşke 30+ fps olsa ama bunada şükür yapacak bir şey yok pek.
  • Türkçe yamayı yapmayı planlayan bi ekip yok değil mi arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

    Türkçe yamayı yapmayı planlayan bi ekip yok değil mi arkadaşlar?

    Hayır çıksa bile 3-4 sene sonra.
  • Bir sorum daha olacaktı ;

    Oyunda alabileceğimiz görevleri World Map'da gösteriyormu yoksa haritayı gezipmi bulacağız ?
  • Öle hocam keşke daha yüksek fps aldırabilsek inş kısa zamanda pc ni gülcelleyebilirsin :) Oyun 10 numara ya dediğin gibi daha neler gorucen. Bu arada görevler yakın oldugunda haritada belli ediyor kendini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenah2007

    Öle hocam keşke daha yüksek fps aldırabilsek inş kısa zamanda pc ni gülcelleyebilirsin :) Oyun 10 numara ya dediğin gibi daha neler gorucen. Bu arada görevler yakın oldugunda haritada belli ediyor kendini.

    Tüm haritayı dolaşmaya üşeniyorum , kolay yolu yokmu ya
  • Yapma hocam witcher 3 oynuyorsun sen geraldsin buyuk dusun atla roach a gez dolaş
  • Spoiler butonu kullanalım
  • Steam den 19 mb yama indirdi ne olduğunu bilen var mı?
  • Dostlar pc'nin hdd bu ara bir tırtlaştı. Pc daha geç açılıyor ve chrome vs kullanırken arada kasıyor. Oyun oynarken bir sıkıntı hissetmedim ama acaba etkisi oluyor mudur emin olamadım.

    Neyse yavaşlama sorununa istinaden bir ssd aldım ve hafta sonu fırsat bulursam kurulumu yapacağım.

    Acaba Windows 7 mi kursam, yoksa 8 mi kursam bilemedim. Yoğunluktan haftada sadece birkaç saat witcher oynayabiliyorum. Oyun performansı açısından Windows 7 ile 8 arasında bir fark gören var mı? Yoksa 7 ile devam etmeyi düşünüyorum.

    Konuyla ilgili yegane performans kriterim witcher 3 olduğu için bu konuya yazdım. Ne alaka demeyin yani :-)

    Fikir verecek herkese peşinen teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyundan benden başka sıkılan oldu mu hiç? Daha yeni oynama fırsatı buldum 30 saat gameplay oldu Novigrad geldim, ama sanki yavaştan baydı gibi. İlk başladığımda tüm yan görevleri, soru işaretlerini yaparak giderdim ama 10-15 saatten sonra sıktı açıkçası. Skyrim olsun, Dragon Age serisi olsun hepsini severek oynadım bitirdim ama bu his olmamıştı hiç

    Neyse bakalım devam ediyorum olmazsa sadece ana görevleri yapıp bırakıcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bashare

    Arkadaşlar oyundan benden başka sıkılan oldu mu hiç? Daha yeni oynama fırsatı buldum 30 saat gameplay oldu Novigrad geldim, ama sanki yavaştan baydı gibi. İlk başladığımda tüm yan görevleri, soru işaretlerini yaparak giderdim ama 10-15 saatten sonra sıktı açıkçası. Skyrim olsun, Dragon Age serisi olsun hepsini severek oynadım bitirdim ama bu his olmamıştı hiç

    Neyse bakalım devam ediyorum olmazsa sadece ana görevleri yapıp bırakıcam

    İlk taşı günahsız olan atsın

    Dürüstçe fikrini söylemişsin ama bizde oyun da fanatiklik seviyesinde savunulduğu için linç edilirsin. Dürüst olmak gerekirse oyun beni de baydı. Tamamen konsol kafasıyla yapılmış bir oyun. Diablo 3, Baldurs Gate 2 gibi oyunları bitirmiş adamlara yaramaz. Dragon's Age'i de oynayıp sevdim, daha dengeli ve RPG öğelerine sadık kalmış bir oyun bence.

    Bunu söylerken The Witcher'ı da 50 saate yakın oynamışım Bitirmeden de bırakmam herhalde. Resim gibi tasarlanmış bir dünya, açık dünya oynanışına rağmen az sayıda hata barındırması, grafikler, müzikler vs. birçok artısı var oyunun. Ama ben doğaya çıkacaksam bilgisayar başında asosyal şekilde değil haftasonu pazar pikniğe gider o çimin kokusunu alırım diyenlere göre değil Yine de emek verilmiş, son zamanlarda çıkan oyunlara göre kendini oynatabilen bir oyun. 25 lira gibi bir paraya G2A üzerinden alıp GOG'da aktive ettim, parasının hakkını fazlasıyla verdi.

    Edit: Birkaç sebep de yazalım da kuru kuru pislik atmış olmayalım Navigasyonsuz iş görülmüyor. Görevleri bitirmek neredeyse imkansız gibi. Sanki zaten süregelen bir senaryoda ileri tuşuna basarak yer alıyoruz gibi, oynanış çok zayıf gerçekten. Kavga dövüş dengeleri iyi değil, çok güçlü bir rakip için oyundaki her özelliği bilmek gerekiyor. O da zaman alacak bir mesele, 300 saat oynamak lazım ki o vakitten sonra hala oyunu severek oynayabilir miyim emin değilim. Kolay olanlar da aşırı kolay. Koştururken arada 2 vurun kırın da oynuyor gibi hissedin demişler gibi. Otomatik dövüş sistemi olabilirmiş diyeceğim ama konsolcular için bu hali daha iyi. Sinematikler çok uzun arada sıkıcı hale gelebiliyor. Konuşma için seçenekler var ama bazı durumlarda illaki hepsini seçmek gerekiyor. Öyle olunca da seçme menüsünün sadece uzun konuşmalardan sıkılmamak, iş yapıyor gibi göstermek için konulduğu anlaşılıyor. Oyunun bana verdiği his daha çok yeni nesil veletlerin Youtube'da oyun oynayan adamları izlemesi gibi. Yazmayı unutmuşum, Farcry 3 oyununu satın alıp bitirmedim. Ona benzettim biraz, sadece orta çağda geçiyor. Yaptıklarımız benzer, açık dünya oynanışı vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 22 Ağustos 2015; 12:10:42 >




  • Sıkıldım ya nedense 1 ve 2. oyunu oynamadığımdan oldu sanırım karakterler ve mekanlar hakkında hiçbir bilgim yok ve ezbere oynar gibi hisettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 22 Ağustos 2015; 9:24:22 >
  • Arkadaşlar bu oyunu bitirdim ama son zamandalar bir hata musallat oldu çözemiyorum.

    GPU does not meet minimal requirements. Hatası alıyorum, internette bu sorunla karşılaşanı çok gördüm ama çözümü yok.

    Bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Oyuna giremiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

    Sıkıldım ya nedense 1 ve 2. oyunu oynamadığımdan oldu sanırım karakterler ve mekanlar hakkında hiçbir bilgim yok ve ezbere oynar gibi hisettim.

    İlk ikisini bitirenler bu oyunu oynamadan önce acaba şimdi ne olacak,bir sürü olay vardı diye oyunun başına geçerken sen Fransız kalarak giriyorsun oyuna. Normal yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Ağustos 2015; 19:35:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 209 tane görev yapmışım haritadaki ? işaretlerinin %90 ını tamamladım 1 tane 30 lvl yan görevi kaldı 1 tanede 35 lvl ama 30 lvl olduğum için mecburen bekliyorum lvl almayı :)

    keşke daha fazla yan görev ve ? işaretleri olsa diyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

    Sıkıldım ya nedense 1 ve 2. oyunu oynamadığımdan oldu sanırım karakterler ve mekanlar hakkında hiçbir bilgim yok ve ezbere oynar gibi hisettim.

    İlk ikisini bitirenler bu oyunu oynamadan önce acaba şimdi ne olacak,bir sürü olay vardı diye oyunun başına geçerken sen Fransız kalarak giriyorsun oyuna. Normal yani.

    Bıraktım zaten. Konusu fazla ilgimi çekmiyor , sevenleri için süper bir oyun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Team NINJA

    209 tane görev yapmışım haritadaki ? işaretlerinin %90 ını tamamladım 1 tane 30 lvl yan görevi kaldı 1 tanede 35 lvl ama 30 lvl olduğum için mecburen bekliyorum lvl almayı :)

    keşke daha fazla yan görev ve ? işaretleri olsa diyorum :)

    Ben soru işaretlerini yapmadan ana hikayeyi bitirdim. Ana hikaye olmadan yan görev yapmak çok boş geldiği için bir daha oynamadım ve çoğu yan görevi göremedim. New game+ ile yeniden başlayınca önce soru işaretlerine gideceğim senin gibi. :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    toplam 200 e yakın veya daha fazla ? var ona göre
    benim çok az kaldı ? leri ilk haritada hiç bırakmadım 2. haritada az kaldı 15 tane kadar yetmiyor lvl yetsede onlarıda yapsam kafam rahat olsa:)

    new game sanırım oynamam yapılacak birşey varmı new game ile bilmiyorum ?

    genişleme pakedini beklicez sanırım 30 saat baya idare eder bizi :)
  • 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.