Şimdi Ara

The Witcher 3 Siyah Ekran Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hemen konuya gireceğim. Az acele bir durum. Geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden The Witcher 3 Wild Hunt oyununu satın aldım. Oyunun indirme aşamasında ufak tefek sıkıntılar oldu ama. İndirme sıfırlandı, dosyaları dosya gezgini ile falan silmek zorunda kaldım. Ama en sonunda oyun indi. Fakat arkadaşlar oyunu açtıktan sonra sağ alt köşeye Steam Logosu geliyor ama ekran simsiyah kalıyor. Hiç birşey olmuyor siyah ekran dışında. Sizce bunu nasıl üzeltebilirim? Oyun dosyalarını silip tekrar yüklesem falan düzelirmi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Önerilerinizi bekliyorum.

    DÜZENLEME: Arkadaşlar sorunu çözdüm. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar da olabilir diye sorunun çözümü buraya yazacağım. Dediğim gibi arkadaşlar indirme sürecindeyken dosya gezgini ile bazı dosyaları silmek zorunda kalmıştım. Sorun bundan kaynaklanıyormuş. Sorunu çözmek için Steam Kütüphanemizde oyuna sağ tıklıyor ve "Özellikler" diyoruz. Ardından üst menüden "Yerel Dosyalar" bölümüne geliyoruz. Burada "Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula..." seçeneğine tıklıyoruz. Bu işlem oyun dosyalarındaki eksikleri bularak bunları tekrar yüklemektedir. Sorunu bu şekilde çözebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedaAlperen -- 23 Mayıs 2015; 12:54:31 >







  • Hacım aynı sorunun bir değişik versiyonuda bende mecvut oyunu kutulu aldım kurdum 3 gündür sorunsuz oynuyordum nvdia nın witcher 3 için olan sürücüsünü indirip kurdum oyun her zaman olmamak şartıyla oyun yükleme ekranı sonrası görüntüsü gelmeden ekran simsiyah oluyor ne masaüstünü görebiliyorum ne birsey ama arka planda oyunun çalışma sesi geliyor yani pc kitlenmiyor fakat ginede reset atmaktan başka çare de bırakımıyor ne yapacam bilmiyorum kafayı sıyırdım.
  • scorpıonkıng kullanıcısına yanıt
    reset atmadan önce ctrl+alt+del basarak görev yöneticisini çalıştırmayı denediniz mi ??
  • scorpıonkıng kullanıcısına yanıt
    Çözebildiniz mi bu sorunu?
  • Yeni gelen güncellemelerle çözüldü kardeşim sorun.
  • FedaAlperen kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar herkese meraba ben the witcher 1 yükledim oyun normal olarak başlıyor oyun videosunu falan gösteriyor fakat oyun menüsüne gelince sadece fare imleci görünüyor bu sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.