Şimdi Ara

The Wheel of Time (2021 - ) | Amazon (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
10.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuncluk iyi değil. Diyaloglar sıkıcı. Aslında çok umutluydum ama olmamış. Bence oyuncu seçimleri oldukça yanlış.

  • 5. Bölüm iyi değildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamayacağım, bırakıyorum ben. The Witcher'ı yeni sezon öncesi 3. defa izliyorum, bundan çok daha iyi dizi arkadaş. Manzara falan göstermekle olmuyor. Ne senaryo, ne oyunculuk, ne müzikleri, hiçbir şeyi çekmedi beni içine. Oyuncuların ten renklerinde değilim.

    Dizide ne olup bitiyor belli de değil. Bari tek seferde yayınlasalardı tüm sezonu. Beklemeye değmiyor.

    Devam edenlere keyifli seyirler.

    Keyfim kaçtı, LOTR dizisi daha iyi olur umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi bekleneni veremiyor maalesef. Witcher en azından kendini izletiyor. Yine de ilk sezonu bitireceğim.

  • Diziden ne bekleniyor bilmiyorum kitapları okumadım. İlk iki bölümü izledim fena değildi. Sıkılmadım ama büyük bir merak veya heyecanla da izlemedim. Demek kitaplar çok iyi ki beklenti yüksekmiş ona göre. Benim bir beklentim yoktu.

  • Sadece Prime Video'da değil herhangi bir 4K HDR içerikte gördüğüm en kötü stream kalitesi büyük ihtimalle bu dizide. Redditte de baktım benzer sorunu herkes yaşamış sadece bitrate düşüklüğü ile açıklanacak bir durum değil görüntüde bariz hatalar oluşuyor ilk defa modern bir yapımın streaminde böyle bir sorun yaşıyorum. Üstelik Prime Video'nun 4K kalitesini normalde Netflix'den daha iyi buluyorum özellikle The Boys gibi yapımlarda muazzam görüntü var ancak WoT'a özel bir sıkıntı var.

  • Yani o kadar kötü ki oyunculuklar çocukluğumuzda haftasonlari kanal d kanalında ergen dilmleri oynardı onları anımsattı.
    Yani beklentiyi büyük tuttuk ondan dicem ama bu kadar bütçeyle jeffi kazıklamışlar resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedim. İlk bölümün ilk on dakikasını izleyip izlemeyi bıraktım.

  • Yani fantastik dizi açlığımı göz önüne alırsam ben bırakmam diziyi. Bazı bölümler kötü oluyor ama yine de izlemesi keyifli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    Kitapları okumanı öneririm. O zaman ne beklendiği anlaşılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dördüncü bölüme kadar izledim ve bıraktım, game of thrones'un kitaplarını okumadığım halde ilk bölümde sarmıştı ama bu dizinin içine giremedim kitapları okumak şart herhalde.
    Devam edenlere iyi seyirler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölümü de izledim. Açılış sahnesini çok sevdim. Ayrıca Rand ile babası arasındaki sahneyi de sonunda görebildiğim için de memnunum. Çok daha önceden karşımıza çıkması gereken bir karakter de nihayet farklı bir şekilde de olsa geldi. Onun sahnelerinden sonra dizide bir çok şey değişse de en azından bazı şeylerin aynı kalacağına dair aldığım izlenim de güzel oldu. Önceki iki bölümden sonra biraz toparladı diyebilirim ama yine de yeterli değil. Umarım sezon finalinde daha da toparlar ve ikinci sezonda daha da üstüne koyarak devam edebilir.

  • Ya bu dizide bazı şeyler gerçekten güzel bazı şeyler de acayip kötü. 2 3 kişi dışında oyunculuk da kötü. Son 3 4 bölüm hiç bir şey vermedi, sezon sonu ne olacak bakalım haftaya. Bence farklı bir yönetmenle devam etsinler yoksa seriye yazık olacak gibi. Ayrıca amazon bize kalite sunar vs diye ümitleniyorduk açıkçası ben lotr'den de ümidi kestim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizide bir olmamışlık var. Adını tam koyamıyorum böyle ama insanı içine çekmiyor dizi. Eğreti duruyor her şey. Ben mi keyif alamıyorum bilmiyorum. Game of Thrones'ta öyle değildi mesela. İlk bölümü izleyince yav bu neymiş böyle diyip çatır çutur diğer bölümleri izlemiştim. Bunda zorlana zorlana gidiyor. Her şey yapay duruyor.

  • İlk bölüm sonrası dizi resmen çöktü.Boşuna izlemeyin bence.

  • her bölüm mutlaka bir baraddür göndermesi olmasa dizi eksik kalıyor. dizi hızlı ilerliyor, kaç bölüm geçti ne oldu anlamadım, bir seyahat dizisi gibi bir şey. bir tek Rosamund Pike ve Daniel Henney için izliyorum desem doğrudur.

  • Başta beğenmiştim ben diziyi ama şuan aynı fikirde değilim. Bende dizinin hızlı ilerlediğini ve seyir zevkini düşürdüğünü düşünüyorum açıkcası. Karakterlerin hiçbiriyle bağ kuramadım, duyguları vs geçmiyor bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 23 Aralık 2021; 13:56:56 >
  • Seriyi okuyan birisi olarak pek beğenemedim diziyi. Tüm bütçeyi birinci ve sekizinci bölüme ayırıp, kalanları öylesine çekmiş gibiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölümü de izledim. Biz şimdi ne izledik dedirten bir sezon finali olmuş. Kitabı okumuş kesimden biri olarak yapılan değişikliklere çok takılmadan zevk almaya çalıştım. Hatta aşırıya kaçan bazı değişikliklere bile tamam olabilir her şey aynı kalamaz elbet bu şekilde de götürebilirler dedim. Ama son bölümde iyice mahvettiler. Mahvettiler derken kitaba nasıl uymazlar diye değil bu farklılıklardan sonra hikayeyi gerçekten toparlamaları çok zor. Bazı değişiklikler yaparsın ama öykü ilerledikçe kitaptaki olaylarla tekrar aynı noktada buluşursun ya işte burada yapılan değişiklikler öyle bir düzeye vardı ki kitapla aynı noktada buluşmayı geçtim tamamen yeni bir olaylar zinciri yapmaya kalksalar da işin içinden çıkamayacakları noktaya gelmiş neredeyse. İkinci sezonu da zaten prime üyeliğim başka nedenlerle de devam edeceğinden ve kitaptan ekrana nasıl taşınacak diye merak ettiğim bazı şeyler nedeniyle izlemeye devam edeceğim. Şimdi burada yaptıklarını görünce de Yüzüklerin Efendisi dizisinden iyice korkmaya başladım.





  • Berbat. Kitaplardaki hikaye daha ne kadar batırılır diye izliyordum ama artık onu dahi yapamayacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.