Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.921
Cevap
289
Favori
1.494.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15551556155715581559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen bölümün sonundan sonra olmadı :D Kaliteli bir bölümdü ama zamanı değildi bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda kimse diziden anlamıyor yav. Ben çok beğendim bölümü.


    Ama keşke ölmeseydi reyiz harbi diziye katılmış en güzel karakterlerdendi. Daryl, Carol gibi abuk subuk karakterler yerine böyle karakterlere sahip çıkılsa keşke. Tek bölümde harcadılar. R.I.P.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvothe6

    quote:

    Orijinalden alıntı: Survival

    Bende ki şans kimsede yok oyunda adam alalım dedik bi çektim rahip çıktı bir daha çektim morgan çıktı. Çekmeye korkar oldum

    oyun?

    .mobil oyun
    Twd road to survival.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam iyi hoş anlatmışta , bunların felsefe bulundukları devre uygun değil , kendi ile çelişiyor.

    bu arada sıkılmadan da izledim bu bölümü onuda belirteyim.



    Epey kişi bahsetmiş ona Eastman bu manyak Morgan'ı adam ederken sadece kendi canı tehlikedeydi ki onuda zor bela kurtardı.

    Her neyse gelelim Morgan beyinsizine , beyimiz ne yapıyor , önde giden bir piskopatı alıp kendini savunmayı bilmeyen bir topluluğun içinde eğitmeye kalkıyor. Ulan o adam kaçsa orda en az 10 kişiyi öldürür.

    Hani nerde bunun her hayatı kıymetlidir vıdı vıdısı ? Piskopatın hayatı hayatta ölecek garibanların hayatı hayat değil mi?

    20 kişi senin insanlarının yaşadığı yeri basmış , köşe başında adam doğruyorlar , bu salak kalkmış bir kişiyi bağlamakla uğraşıyor , ulan o 1 piskopatı bağlamakla geçirdiğin zaman da belki 2-3 insan hayatı kurtarırdın.

    Hani nerde her hayat değerlidir?

    Sadece manyakların mı hayatı değerli? Orda ki masumlar it oğlu it mi?

    Her şeyin bir dozajı vardır , bu Morgan da Eastman 'da bu işin bokunu hayli hayli çıkarmışlar. Bunuda yaşadıkları travmalara bağlıyorum , adamlar o travmatik duruma dönmekten korktukları için bu felsefenin mükemmelliyetçileri olmuşlar , asla taviz vermiyorlar , çünkü eskiye dönmekten korkuyorlar. Bu yüzden kendi kendileri ile çelişiyorlar , çelişmeyede devam edecekler , çokça canlar yitirilecek Morgan salağı yüzünden.

    Dediğim gibi ara ara taviz vermeleri gereken durumlar olur , gerektiğinde adam öldürmen de gerekir , çünkü masumların canı tehlikededir. Bir candan birini seçmelisin.

    O iş Morgan'a kalsaydı ASZ'den tek sağ adam çıkmazdı baskından.

    Çok sinirlendirdiler beni bu bölüm





    Bu hümanistler yüzünden adamlar ölüyor , ama bunlar hala her hayat değerlidir diyor.

    Yeni aklıma geldi , bu Morgan salağının saldığı 5-6 kişilik grup Rick'i öldürecekti.

    Eeeee soruyorum yine Rick'in hayatı hayat değil mi? Onun hayatı niye kıymetli değilde , saldığın ****lerin hayatı değerli?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 2 Kasım 2015; 23:16:16 >




  • Güzel bölümdü beğendim
    Morganın hümanistliğinin nereden geldiğini öğenmiş olduk
  • Yıllar yıllar önce Prison Break diye bir diziyi tv den takip ederek insan oğlunun beynine yapabileceği en acı dolu işkencelerin biri olan " merak"ı dibine kadar tattırdım. Her haftanın 1 günü 1 saatlik giderip kalan günleri bu acıyı hissettirdi. Heleki sezon finalleri kadar moral bozucu bölümler insan psikolojisi bozmak için birebirdi.


    Acılar devam etti Breaking Bad ile Heroes ile...

    Gel zaman git zaman yaşlandıkça insan oğlu eğitimden geçiriyor kendisini. Bende aynı acıyı daha fazla yaşamamak için diziler tamamen bitene kadar asla izlemeyeceğime dair kendime söz verdim ve hatta uzun bir süredir nefsimi yendim de... Ta ki geçen hafta Game of thrones u izleyerek salaklık edene kadar. 5 sezon tam 50 bölümü 3.günün şafağını görene kadar bitirdim. Uykusuzluktan öldüm öldüm kuzeyden dirilttiler. Benim günahım neydi ki aynı acıyı tekrar tattım? 6.sezonu nasıl bekleyeceğim ölüyorum meraktan...

    Şimdi bu yazıyı neden burda yazdım? Eğer olurda okuyan bu konudan bir arkadaş çıkarsa diye yazdım.

    Ey forumdaşım!! İşte bu ahval içinde bana yardım ve yataklıkta bulunabilecek tek kişi sensin. Sence Walking Dead dizisine başlayayım mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu bölüm sayesinde bedavadan 1 saatlik aikido kursu almış oldum ,evde vileda sopasıyla hareketleri yapmaya çalıştım ve odanın lambasını patlattım siz denemeyin
  • başlama en kötü 1 haftada son sezona gelirsin , aynı acıyı yaşarsın. Mesela ben şuan her hafta bölüm bekliyorum.

    yada başla be akışına bırak , çok kafaya takma yani , dolu tarafından bak , her hafta ayrı bir heycan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kralYD

    Ekşideki yorumu aynen kopyalıyorum adam benim düşünceme ayna tutmuş . Hiç sıkıcı bi bölüm değildi bence ben nasıl bittiğini anlamadım saatin



    morgan üzerinden, harika bir 4. bölüm izledik. 6. sezon her bölümüyle muhteşemliğini sürdürüyor. kimisi sıkılmış, kimisi bomboş bulmuş, kimisi de ileri ala ala izlemiş. ne tuhaf tiplersiniz ya. siz olmak nasıl birşey acaba. asıl sıkıcı olan budur kanımca. zaten oradaki mevzuyu da "2 aikido duruşu yapayım, huzur bulayım" şeklinde bir sığlıkta algıladığınıza da şüphe yok. sıkılmak, ileri almak, öfleyip püflemek, meeeh bu ne be demek kesinlikle morgan'ın ilk günlerde adamın evindeki hücredeki "öldür beni" diye ıkındığı anlara tekabül etmektedir. pek tabiki de "gelişim" için sabır gerekmektedir ve bu süreç meselesidir.

    hiç sıkıcı olmayan, hatta bittikten sonra "aa bunun süresi uzunmuş da" dedirten, tek başına tek bir film yapısına sahip, duygusal ve felsefik bir bölüm idi. 2 bölümdür morgan'ın hümanistliğine laf atan aylaklara kapak oldu. siz hümanistliği ölmek mi sandınız?... bir doğu felsefesine, aşırı batılı bir kafayla bakarsanız, elbette "hönk" diye kalırsınız işte öyle. dizide bugüne kadar gelmiş en erdemli insanı da görmüş olduk. yani eastman. amca kendini ısıran zombiyi bile alıp gömecek kadar, son anına kadar çalışacak kadar hayatın akışına kendini senkronize edebilmiş bir insandır. zaten felsefeler öyle, kuyruğuna basılana kadar, kendi canın yanana kadar var olan, o andan sonra pes edip, bırakılacak şeyler değildir. kendi hayatının üstüne koyarsın ilgili felsefeyi ve öğretiyi. kendi hayatını onun üstüne değil. pek çoğu "intikam" ile "bağışlama" seçimi sunulduğunda intikamı seçecektir elbette. işte bu yüzden de uzakdoğusal mevzular yerine amerikan güreşi daha popülerdir.

    şimdi bir çoğu "ehi ehi ottan pohtan felsefe çıkartıyorlar" diyecek ama sorun değil. ben onların hepsini "bağışlıyorum." bakış açın kadar kavrayabilirsin meseleleri. sonuçta bu ülkedeki her 2 kişiden birisi de gidip akp'ye oy verdi mesela. ama şöyle bir baksan çoğu da çocuklu, evli, işinde, gücünde olan insanlar güya. evrende herşey, sıradan basit olaylar bile kişinin kendi "yolunda" ilerlerken, anlamlandırma sürecinde "araç" görevini yerine getirebilir. yani bu bir holivut işi dizi de olsa onu ille de hamburger, pizza gibi "fast" tüketip geçmek zorunda değiliz. neyse ki akıllı ve derin senaristlere de sahipmiş bu dizi. sevindim. morgan'ın önüne atılan kitabın üzerindeki "çembersel" simge herşeyin özetidir aslında. bu ayrıntıya bile değerdi bu bölüm.



    Katılıyorum, her bölüm aksiyon olacak diye bir şey yok.

    Eastman'ın oyunculuğunu çok beğendim, 1 bölümde gitti, keşke bir sezon falan kalsaydı bizimkilerle. Diziden ziyade bir ders izledik diye düşünüyorum. Keçiye de üzüldüm, Morgan yanına alsa diye düşündüm ortalarda.
    Ama sonlarda batırmışlar. Belki de bütün Alexandria'yı (doğru mu yazdım bilmiyorum) yerle bir edecek bir adamı öldürmemesi de komik bu kadar olaydan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lan Morgan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

    başlama en kötü 1 haftada son sezona gelirsin , aynı acıyı yaşarsın. Mesela ben şuan her hafta bölüm bekliyorum.

    yada başla be akışına bırak , çok kafaya takma yani , dolu tarafından bak , her hafta ayrı bir heycan

    Peki hocam merak isteği uyandırıyor mu yoksa her hafta film gibi mi. Survival kurgusu olduğunu biliyorum tabiki kendini yeniliyordur ama ne kadar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Bölümde neler olacağını bildiğim için çok fazla aksiyon olmayacağını biliyordum bu yüzden sakin kafayla izledim ve güzel bir ara bolumdu ama gecen bolumun sonundan sonra böyle başlamak biraz saçma olmuş.Robert kirkman ve ekibi iyice cıvıklaşmaya başladığını düşünüyorum glenn oldu imajı verdiler sonra olmedi dendi bir suru teoriler uretildi sonra bu bolumun girişinde steven yeun yazmadığını gördük.gerçekten ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.onun haricinde bu bölüme gelirsek,morganın değiştiğini göstermek için bin bir türlü replik ve saçma sözler duyduk.eastman iyi adam ama o da morganı kendisi gibi psikopat yaptı.bence eski morgan daha iyiydi herkesi olduren bir tip rickin baya işine yarardı ama bu morgan ricke engel olucak gibi geliyor.eski morgan rick ile devam etse rick bence onu daha iyi değiştirir daha güçlü bir adam yapardı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ruhum ezildi resmen son bölümde. Birde bu sezon farklı kişiler de yönetiyor sanırım. Çekim teknikleri falan farklı geliyor.
  • İlk sezonun zaten bir oturuşta bitirirsin , her bölümü ayrı bir güzel.

    tabi üzerinden çok geçti detaylı hatırlamıyorum , gerçekten sonu merakla biten bölümler de oldu , ama ara ara ritmi çok düşük bölümlerde oluyor bir merak uyandırmayan. Tabi olaylar sürekli gelişiyor ama hep aynı olay döngüsü olduğunu söyleyip eleştirenlerde var. Olay döngüsü derken hikaye değişiyor tabiki onu kastetmiyorum.

    Benim fikrimi sorarsanız atmosferi filan beni çok çekiyor , kendini orda düşünüyorsun falan... Ayrıca ara ara hakikaten "hadi be!" dediğim güzel senaryolarda olmadı değil yani.

    Son olarak spoiler yemeden uzaklaşın burdan bence
  • Ciddi ciddi şu bölümü beğenmeyenler var.
    The Walking Dead (2010 - 2022)

    Beyler bu dizi aksiyon dizisi değil veya 8-10 bölümlük bir dizi de değil, hep ana konu olsun. Arada böyle bölümler olacak ki diğer bölümlere de konu kalsın. Bölüme gelecek olursak, gayet iyi işlenmiş bir konu. 1 saat olmasına rağmen sıkmadan, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitti bölüm. Çoğu kişi Morgan'ın nasıl böyle birisi olduğunu öğrenmek istiyordu. Bu da gerçekleşti.
  • yazık la tabitha'ya

  • Onu bırakında o adam ordan kaçaçak birilerini öldürcek morganda tekrardan sıyırmaya başlamasın ben ondan korkuyorum sıyırdımı ondan sonra ricklere falanda saldırır adam birde aikidoda biliyor. Eastman o adamı canlı tutmazdı bence tamamen morganla alakalı bir durum bu.
  • beyler ben mi birşey kaçırdım yoksa hepimiz mi bilmiyoruz?



    en sonda morgan alnında W olan piç tipli herifle konuştu ve dışarı çıktı, orası rick lerin yaşadığı kasaba mıydı? eğer oraysa zaman hangi zaman? onu oraya kim tutsak etmiş.
  • S6E4 izlediğim en iyi bölümlerdendi. Boş boş aksiyon olacağına böyle karakterlere, kurguya önem verseler daha iyi olacak. 6. sezon efsane gidiyor.
    Bu arada senaryoyu artık George R. R. Martin yazıyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ron Swanson

    Ciddi ciddi şu bölümü beğenmeyenler var.
    The Walking Dead (2010 - 2022)

    Beyler bu dizi aksiyon dizisi değil veya 8-10 bölümlük bir dizi de değil, hep ana konu olsun. Arada böyle bölümler olacak ki diğer bölümlere de konu kalsın. Bölüme gelecek olursak, gayet iyi işlenmiş bir konu. 1 saat olmasına rağmen sıkmadan, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitti bölüm. Çoğu kişi Morgan'ın nasıl böyle birisi olduğunu öğrenmek istiyordu. Bu da gerçekleşti.

    yav ben de anlamadım, imdb'ye girdim, 9.5 üstü puan görmek için, herkes farklı şeyler peşinde mi anlamadım, film yapılsa, en az 1 oscar alacak konu vardı yav orda , anlamadım gitti, her bölüm walker'larla mı geçsin, devamlı birilerinin aptal hataları yüzünden insanlar mı parçalansın istiyor bu izleyici
    bana göre, twd'nin en güzel bölümlerindendi , şimdiye kadarki 6 sezon içinde , post apokaliptik havasını tam verdi




  • 
Sayfa: önceki 15551556155715581559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.