Şimdi Ara

The Red Eclipse Turk Guildi Araniyor - Empire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LvL 34 Sith Tank Warriorum var. Her gun online oluyorum. Guild ici yardim ve raid tarzi olaylara katilmak isterim.



  • Türk guildi yok serverda, zaten benim tanıdığım 5 tane falan Türk var, arkadaşım da warzone da Tolunay ve Sultan diye iki kişi görmüş republic tarafında, Türk olduklarını tahmin ettik. Fallen From Grace şu anda serverdaki en iyi sith guildi yanılmıyorsam. 1-2 tanesi hariç tüm operation ların normal ve hardmode larının server first leri o guilde ait. Dün gelen yeni operation u da gene dün normal modda bitirmişler hemen. Hardmode olmamış. İngilizcen iyiyse social olarak girebilirsin, ingilizcen iyi olsun diyorum, çünkü guildchat te başka dil yok, ventrilo da da ingilizce dönüyor. Oyunda bana (Culvian) whisper sallarsan guildmastera yönlendiririm, ben oyundaysam o da oyunda olur genelde. Kendisi de Türk zaten, sınıf arkadaşım falan.

    Bunun dışında servera gelmeyi düşünen varsa bekleriz, gayet dolu bir server, fleet daima 150 kişi civarı, gezegenler de saat öğlen 3-4 gibi falan bile 30-40 kişi arası değişyor, akşamları 50-60 ı bile bulabiliyor.




  • Bende değiştirmek isterim serverı ama zaten bu sith 2. 30+ karakterim oldu. yeni karakter açmaya gerçekten çekiniyorum artık. :( ingilizce sorun değil, ben oyun içi mesaj atıcam online oldğumda. ilgin için ayrıca teşekkürler.
  • Oyundaki adım Kryptonite. Genelde öğleden sonra online olurum. Questlerin için falan pm atabilirsin.
  • Hocam biz Lord Calypho dayiz. istersen orda bir karakter aç. Alt char larla beraber 85 üye var.Oyundaki ismim Neak'al .Guildin ismi Hunlar.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.