Şimdi Ara

The Man in the High Castle (2015) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
14
Favori
10.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    mükemmel gözüküyor sabırsızlıkla bekliyorum 2. sezonu bile unutmuşum o kadar arada boşluk oldu ki
  • 2. sezon'da son 3 bölümde
    Ticaret Bakanı'nın geçmişe dönük yaşantısından uzun kareler izledik. Juliana oğlu ile evlenmiş olduğunu görüyoruz ve toplucana savaş karşıtı bir duruş sergiliyorlar. Bu olayın girişini kaçırdığımı düşünmüyorum zart diye girilen bu karelerin anlamını yorumlayacak arkadaşlar varsa dinlemek isterim onların düşüncelerini de.

    Ha ayrıca 9. ve 10. bölümler çok abartıydı, dizinin gerçekçi yaklaşımı buraya kadarmış dedirtti. Direnişçlerin kundakladığı karargahtan kurşun yarası almasına rağmen hiç birşey olmamış gibi sağ çıkan Müfettiş Kido ve sezonun kapanış bölümünde Hitler'in vekili hiçbir kanıt gösterilmeden "hain" damgası yiyerek apar topar tutuklanması biraz hayal kırıklığı yarattı maalesef.




  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    fragman süper hocam ekime kadar beklemek zor olacak bari 2. sezonu baştan izleyeyim baya uzun zaman önce izlediğim için koptu hikaye
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Efsane geri dönüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper haberler...
  • İlk iki sezon alternatif evren gösterme açısından oldukça başarılıydı ancak bu sezon çok fazla popülist yaklaşımla ele alınmış görünüyor. Wolfenstein II: New Colossus adlı oyunun dizi versiyonu olmuş gibi duruyor, Juliana'yı oradaki Blackowicz karakterine döndürmüşler hiç olmamış. Tabi bunlar benim sadece fragmandan gözlemlediklerim. Umarım bir sezon içinde direnişçi gruplar topluca isyan çıkarıp Reich'ı çökertmez(çok saçma olacağı için istemiyorum bunu gerçeklik dışı tamamen) ya da Japonları pasifik kısmından geri çekilmeye zorlayamaz. Normal şartlar altında böyle bir evrende bu tarz aktivitelerin bile gerçekleşmesi imkansıza yakın ama biz olduğunu varsayıyorsak bile olaylar hızlı bir şekilde geçilmemeli sırf popülist-liberal propaganda yapılacak diye. Yanılmayı çok çok fazla istiyorum çünkü bir tane daha sevdiğim diziyi kaybetmek istemiyorum.




  • Yeni sezon geldi.
  • 1. sezon finalinin son 10-15 dakikasını soluksuz izledim efsaneydi be.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3. sezonu izleyip bitirdim. Sanırım kimse takip etmiyor artık



    Açıkçası beklediğimi bulamadım. Konuyu sevmem dolayısıyla izlesem de gerçekçi olmak gerekirse bu sezon beklentilerimin altındaydı. Fragmanlarda ne gördüysek 10 bölümde de onu gördük diyebilirim. Ekstra çok az bir şey vardı.

    4. sezona hazırlık mıydı bilemem ama çok ağır işleyen yapısı bu sezonu sevmememe neden oldu. 1 yılda 10 bölüm yayınlayıp bunu da çok ağır işleyen yapıda izleyiciye sunarsan olumlu yorumlar alamazsın.



  • "Different versions of us exist another world?



    3. sezonda ilk 4 bölümü bitirdim. 3. bölüm inanılmazdı. Fragmandaki üstte paylaştığım sözün geçtiği sahne bu bölümdeydi. Bu sahnede Rufus Sewell'in oyunculuğu muhteşemdi. İzlediğim en iyi sahnelerden biriydi dizideki. Bir de bu bölümdeki Trade Ministerin evindeki şölende Nazi ve Japonlarin karşı karşıya dizilip Nazi selamı ve Japon selamı vermeleri çok güzeldi.



    Dizi inanılmaz gidiyor. Hem tarih, hem bilim kurgu keyfini bir arada yaşamak çok keyifli. John, Kido, Tagomi-San favori karakterlerim. Özellikle. John ve Kido bu filmin ana direkleri. Juliana ve Joe üzerinde olan olayları çok tuttuğum söylenemez açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Himmler inanılmaz ya dizide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obergruppenführer john smith in askerleriyiz.
  • 3. Sezonu şimdi bitirdim. Korktuğum kadar liboş propagandası olmadı dizide, hele hele o fragmanlardaki gereksiz atmosfer hiç yoktu. Sezonun sonunu güzel bitirdiler gelecek sezon için de güzel bağladılar. Sezonun boyu kalite yüksekti ama sonlara doğru biraz kalite düşüşü yaşandı gibi geldi, bunun nedeni de tamamen diziyi 10 bölüme sıkıştırmaları gibi geliyor bazı şeyler çok hızlı geçildi çünkü. İlk iki sezona oranla kalite bir tık daha yüksekti özellikle ilk sezona oranla çok daha iyiydi.
  • Arkadaşlar bende diziye başlamayı düşünüyorum.Dizi hakkında düşünceleriniz neler ? Şuan 3sezon çekilmiş galiba.4.sezonda olucak mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rheimough1

    Arkadaşlar bende diziye başlamayı düşünüyorum.Dizi hakkında düşünceleriniz neler ? Şuan 3sezon çekilmiş galiba.4.sezonda olucak mı ?
    Olacak hem de bomba olacak....Üç sezonu da süper...
  • Bitirdim 3. Sezonu, inanılmaz güzeldi. Temponun hep belli çizgide tutulduğu dizileri seviyorum. The Man in the high castle da böyle. Üstte yazıldığı gibi bu konuya 10 bölüm az geldi. Bekle şimdi 4. Sezonu.



    John ve Kido sizciyiz sizci.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar The Man in the High Castle'a başlamaya karar verdim.Bundan başka film önerilerinizide yazabilir misiniz ? Westworld e başlamayı düşünüyordum ama 3.sezonu çıkıcak mı bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kataaay

    İlk iki sezon alternatif evren gösterme açısından oldukça başarılıydı ancak bu sezon çok fazla popülist yaklaşımla ele alınmış görünüyor. Wolfenstein II: New Colossus adlı oyunun dizi versiyonu olmuş gibi duruyor, Juliana'yı oradaki Blackowicz karakterine döndürmüşler hiç olmamış. Tabi bunlar benim sadece fragmandan gözlemlediklerim. Umarım bir sezon içinde direnişçi gruplar topluca isyan çıkarıp Reich'ı çökertmez(çok saçma olacağı için istemiyorum bunu gerçeklik dışı tamamen) ya da Japonları pasifik kısmından geri çekilmeye zorlayamaz. Normal şartlar altında böyle bir evrende bu tarz aktivitelerin bile gerçekleşmesi imkansıza yakın ama biz olduğunu varsayıyorsak bile olaylar hızlı bir şekilde geçilmemeli sırf popülist-liberal propaganda yapılacak diye. Yanılmayı çok çok fazla istiyorum çünkü bir tane daha sevdiğim diziyi kaybetmek istemiyorum.
    Reich bu saatten sonra çökerse ancak içeriden çökertilir.




  • Benim beklentilerimi karşıladı. Prodüksiyon olarak da her geçen sezon daha iyiye gidiyorlar. Yeni sezonu bekliyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.