Şimdi Ara

The Last of Us Remake PS5 için Geliştiriliyor, Days Gone 2 Planlanmıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saçma geldi Remake...
  • Çok Gereksiz
  • Arkadaş yorum yazmadan önce remake ile remastered farkını öğrenin ne kadar saçma yorumlar var ya. Adam sadece grafiği yenileyip çıkarsa adına niye remake desin zaten remastered çıkardı ps4 e ve ps5 te de oynayabilir isteyen. Belli ki başka bir yola sokacaklar oyunu diziyle de destekleyecekler. Malum 2.oyunu kimse teknik açıdan eleştirmedi sadece hikayesini beğenmedi beğenmeyen ki ben de buna dahilim. Bu kitleyi de memnun etmeye çalışacaklar muhtemelen.
  • Last Of Us remastered i uncharted 4 grafiğinde çıkarsınlar 1000 tl basarım.
  • Aynı oyunu tekrar çıkartmak gereksiz olmuş. Keşke yeni bir oyun yapsalardı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: speederly

    ya bu ne saçmalıktır. nasıl bir kitle oluştuysa artık ekmek yemek için yaptıklarına bak yazık. iki oyunuda beğenmedim insanlar neyini beğendi onuda anlamadım. days gone gibi gameplay odaklı oyun gibi oyun varken böyle saçma bir karar. tabi dediğim gibi kitleyi sağmak için alınmış bir yarar. yazık.


    sony'nin politikası böyle. duygu sömürüsü odaklı gidiyorlar. çokta haklılar parasal düşündüğümüzde. insanlar maalesef bu tarz şeylerde çabuk etkileniyorlar.
  • Yanlış mı okudum ben şimdi, yeni Uncharted oyunu mu? Bu müthiş olur süper haber.
    Ama serinin Uncharted 4 ile bittiği söylenmişti, yalan haber miydi yani.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • RE4 Remake ne kadar gereksiz ise bu TLOU Remake de o kadar gereksiz. Remake'lerden gına geldi. Tamam RES2 Remake güzel oldu. Ama sonrası gereksiz duruyor. TLOU PS5 de gayet güzel duruyor. Yani ikisi ayrı firma ama mantalite aynı. Ne kadar sağabilirsek o kadar sağalım mantığı. Gereksiz ve bence oyuncular buna tepki vermeli artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 9 Nisan 2021; 23:47:44 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 1655 kullanıcısına yanıt

    Nathan Drake in hikayesi bitti sadece. Büyük ihtimal yeni hikayenin baş kahramanı Nathan Drake in kızı olucak. Uncharted 4 ün sonunda göstermişlerdi. Ama olmayabilirde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticari açıdan mantıklı bir karar. Senaryo, muzik, motion capture vs ile uğraşmayacaklar. Oyunun motorunun hazır olması bir yana bazı karakterlerin modellemeleri de hazır.


    Yapım aşaması uzun sürecek bir proje olmayacaktır.


    Days Gone 2 gelmeli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-43208DF45

    Ömrü hayatımda gördüğüm en mantıksız karar. Oyun zaten kaç yıllık ki remake yapılıyor shshshhshd. God of war 1 yapsan neyse de. Belli ki Last of Us dizisinden gaz almak için yapılıyor. Nasıl olsa 10 yıllık oyunu 700 liradan alan tipler varken ben olsam ben de yaparım. Yap sony'ciğim yap nasıl olsa 700lük tımarlar dolu etrafta.

    Sen neden fiyatı TL cinsinden söylüyorsun anlamadım. Bu ne saçma bir yorum. Al sana yaptığın örneğin aynısı:

    “Nasıl olsa 10 yıllık oyunu 5700 rubleden alan tipler varken ben olsam ben de yaparım. 5700’lük tipler dolu etrafta”


    Adamların sanki Türkiye’den gelecek üç beş kuruş çok umrunda. Biraz akıl fikir...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castaza -- 11 Nisan 2021; 5:36:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Days Gone 2 nasil gelmez

    Eğer gerçekten boyle bir sey olursa SONY çok sacma bir iş yapmis olacak. TLOU remake tamamen gereksiz bana gore. Zaten oyun defalarca oynandi. Artik TLOU gecmiste birakilip The Order 1886, Days Gone gibi oyunlarin devami yapilmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umit_22

    Nathan Drake in hikayesi bitti sadece. Büyük ihtimal yeni hikayenin baş kahramanı Nathan Drake in kızı olucak. Uncharted 4 ün sonunda göstermişlerdi. Ama olmayabilirde.

    Aslında bende öyle tahmin ediyorum, Nathan'ın kızı babasının maceralarına çok meraklı görünüyordu.

    Hatta hikayeyi şöyle tahmin etmiştim.

    Nathan'ın kızı babasından habersiz yeni bir macera peşine gider, ve Nathan da kızının arkasından onu bulmaya gider.

    Bence tutar bu hikaye hocam :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1655 -- 10 Nisan 2021; 5:17:0 >

  • Joel acımızı dindirmek için 2. oyunun grafik ve oynanışı tarzında bir oyun olabilir. Ya da Neil druckmann joelin geçmişindeki pislikleri bize oynatip '' Bakın haa hak etti demi'' falan mı derdirtmek istiyor? Anlamadım. :). Fakat tlou3'ü baya baya bekleycez. Bu da kötü bir şey bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassaparrow -- 10 Nisan 2021; 5:42:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony önce oyunları 70 dolar yaptın. Sonra biz oyun beklerken elinde ki japon stüdyolarını kapattın. Şimdi yine başka aptalca kararlar. Yönetim kadrosu değişip merkez Amerika'ya taşınınca resmen tanınmaz hale geldiler. Hayır birde 2021 için yalandan bir sürü oyun duyurusu yaptın sırf ps5 satmak amacıyla.
  • Bu hızla gitmeye devam ederlerse 5 senelik oyunlara bile remake yapmaya başlayacaklar. Naughty Dog'tan böyle bir şey beklemezdim. Daha iyi grafikli, daha iyi oynanışa sahip, senaryo daha detaylı olsa ne yazar. Rahat bırakın bazı şeyleri. İlla yapacaksanız 3 yapın ve oyunu insan odağından biraz uzaklaştırın. Birinci parti stüdyolar kendi oyunlarını remake yapmaya başladılarsa orada bir olaylar dönüyordur.
  • RemakeStation 5

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daysgone hikaye çok klişe ve kötüydü ama dünyası atmosferi falan gerçekten çok iyi gelmişti bana. Boş boş gezip zaman öldürdüğüm nadir oyunlardan kendisi. Atlarım motora arada açarım tekrar horde bölgelerini gezer tozarım mis gibi :)
  • Xboxla dalga gecerdik sony de ayni yolda..uncharted 37738 ,god of war 388338, last of us 3837..bunlar yetmedigi gibi birde yeni oyunlarin remasteredi remakesini kakalamaya calisiyorlar..ps3 te oynadik ps4 te oynadik ps5 nedir arkadas..farkli ip lere yonel iste..ayrica days gone nasil basarisiz onuda anlamadim?? Oyle bir dunya ve hikayede gunumuzde kac oyun var?? Teknik aksakliklar yasadi ama bu onu kotu yapmaz..severek oynadim ve 2.oyunu bekliyordum bu kotu oldu..sony de sunu farkettim yeni ipler yapiyor satis basarisi istedigi seviyede olmayinca hemen eski guvendigi oyunlara sariliyor..days gone devam oyunu gelmeliydi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.