Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART III [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
10
Favori
13.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Febr kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma yazayım, hakkında söylediğimi düşündüğün hiçbir yazı doğrudan sana yazılmadı, genelleme yaptım, dilersen önceki sayfalardaki komedi içerikli yazıları okuyarak bunu anlayabilirsin.

    Burası forum dostum, klişe vs. diyorsun, Türkçe'yi katletmekten bahsediyorsun, bu işlere girersek forumda üye kalmaz, DH'nin %90'ı ilkokul mezunu insanların yazıya dönüştürülmüş halinden hallice zaten. Yanlış anlaşılmasın sadece imla kurallarından bahsediyorum, zira kişinin neyi nasıl düşündüğü yazısındaki özenden çok daha önemlidir.

    Bazı üyelerde kasıtlı olarak dikkat etmeden yazabiliyor, @Old-Snake'te bu üyeler arasında, yani istese yine yazar, her neyse, kısacası bu işlerle boş polemik oluşturmak doğru değil.

    Eleştirirsin, gömersin veya översin, bunda bir sıkıntı yok, saygı çerçevesinden ayrılmadığı müddetçe dileyen dilediği gibi fikrini belirtebilir, karşıt görüşler paylaşılabilir, bunu yapmak yerine birbirlerimize çatacak yer aramayalım. İyi forumlar dilerim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 10 Mayıs 2021; 5:14:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • The Last of Us Part III'ün bazı senaryo hatlarının tamamlandığı ve yakında geliştirmeye başlanacağı söyleniyor


    The Last of Us: Part III Script Outline Is Reportedly Finished (dualshockers.com)

  • Hadi hayırlısı hocam. Geliştirme süreci bu sene başlarsa 2027'de çıkar yani PS5'in son demleri yine. Part 3 öncesi araya yeni bir Uncharted Kayıp Miras tarzında veya tamamen yeni bir proje gelir mi acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani yeni bir IP de yapacaklarını söylemişlerdi hocam. Bence bu nesil Bir yeni IP yepyeni bir oyun birde Last of Us Part 3 gelecektir. Ama ilk önce hangisi gelir bilemiyorum ama içimden bir his Yeni IP çıkar ilk önce diye düşünüyorum.

  • Takip 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı anda 3 oyun geliştirdiğini açıkladı Naug dog..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

    İşte onlardan birisi Multiplayer yani Factions, Diğeri büyük İhtimal last of us remake. Esas olay 3.oyun hangisi, Yeni IP'mi yoksa Last of Us Part III mü belli değil ama yakında belli olur.

  • Dizisi çıktığı zaman olumlu yorumlar alırsa (kesin alır) Part III duyurusu da onun gazıyla duyurusu gelir erken yapım aşamasında veya ufak bir Part III logosu ile anılır kesin. :)


    PS5'in son demlerinde sağ kalırsak o günleri görürüz inş.

  • İnşallah hocam, merakla bekliyoruz valla o kutlu günü :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senaryo yine zorlama olmasın da. Abby'nin hikayesi oyunu çıkarabilmek için yazıldığı belliydi ve 1. oyun ucu açık şekilde bitmemişti. Umarım 3. oyununda da anasını bıçakladığımız clicker intikam içinde düşmez peşimize.

  • Doom kullanıcısına yanıt

    Senaryo zorlama mıydı değil miydi bilemem o kişiden kişiye değişir. Beni hiç bir konuda üzmedi ilk başta ki olaya çok kızdım ne oldu şimdi niye yaptı vs demiştim ama oynadıkça neyin ne olduğunu anlayınca hak verdim açıkçası tâbi bir yandan da Ellie için üzülüyordum şimdi bir şey olursa ne yaparız o kadar alışmışız ben sonunda gidici gözüyle bakıyordum da olmadı baya kötü şeyler atlattı parmak gitmişti çok zor beni oyun felaket iki arada bıraktı. Üçüncü oyun hakkında Ellie ve Abby bir yerde keşicekler gibi geliyor duruma göre de barışabilirler bile artık o günleri görme dileğiyle. İlk oyun 10/10 dur benim için. İkinci oyun 10/9  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer 3'üncü oyun gelirse; Tahminim, Part 3'te oyunu sadece Abby ile oynayabiliriz gibime geliyor. Ya da hastalıklılara karşı bağışıklığı olan Ellie'nin peşine düşecekler ya da onu kaçırmak/yakalamak/öldürmek isteyecekler. Abby de onu kurtarmak için harekete geçecektir. Tabii bunlar sadece bi ihtimal..


    Bir başka ihtimal de, Abby ile Ellie arasındaki düşmanlığın devam edeceği yönünde.. Hangi ihtimal daha yakın diye sorarsanız, 2'nci seçenek, yani Abby ile Ellie'nin arasındaki düşmanlık devam edecek gibi görünüyor.

  • 3. Oyunda yine Ellie ile oynayacagiz. Yanimizdaki yol arkadasimiz olan ufaklik ise patates JJ olacak. JJ babasinin intikamini almak icin yollara dusmek isteyecek. Ellie de yapma JJ intikam kötüdür diyecek. Kendi aralarinda celisecekler falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tlou3 ten önce Tlou multi gelecek. Bakalım nasıl olacak o

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kutmando kullanıcısına yanıt

    Part 2'nin Multiplayer modu 2 senedir gelecek sözde.. Ama halen bir gelişme yok!

  • C-TRanger kullanıcısına yanıt

    Jj jorge jesus mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.