Şimdi Ara

The Hunt | Damon Lindelof & Jason Blum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • On iki yabancı bir açıklıkta uyanır. Nerede olduklarını veya oraya nasıl gittiklerini hiçbiri hatırlamamaktadır. Daha da önemlisi çok özel bir amaç için seçilmiş olduklarını bilmemektelerdir. Karanlık bir internet komplo teorisinin gölgesinde, bir grup küresel elit sosyete üyesi spor için insanları avlama etkinliği düzenlemektedir. "Av" adını verdikleri bu etkinlik için de ilk kez bir araya gelmişlerdir. Devasa bir ormanlık alanda kaçmaya çalışan 12 kişiyi tek tek avlamayı hedeflemektedirler. Fakat bu seçkin zenginlerin kötücül planı raydan çıkarılmak üzeredir. Avlananlardan biri olan Crystal, bu tehlikeli oyunu bütün avcılardan daha iyi bilmektedir. Tek tek avcıları ava dönüştüren genç kadın, birer birer avcıları elerken tüm bu planın ortasındaki gizemli kadına doğru adım adım ilerlemeye başlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 18 Kasım 2020; 23:9:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Takip, the leftovers bir referans olmayabilir ama the leftoversi yapan ne kadar batırabilir
  • quote:

    Kısa, aksiyon dolu, kanlı, bol küfürlü, yer yer absürd bir yapım. Cinsellik/çıplaklık yok. Kafa dağıtmak, eğlenmek için izlenir. Bu arada Betty Gilpin denen hatunun "hiçbir şeyi iplemez, ciddiye almaz, alaycı, rahat tavırlarına ve aşırı soğukkanlı biri olmasına rağmen kolpadan şaşırmış/şoka uğramış gibi yaptığı o mimiklerine bayıldım. Şu ana kadar aksiyona yakıştırdığım en iyi aktris olduğunu söyleyebilirim. Kaldı ki ben dövüş içeren aksiyon filmlerinde esas oğlanın aktris olduğu filmleri aşırı yapmacık bulan biriyim. Nedense Gilpin'de böyle olmadı. Tamam abartı elbette vardı ama bu yapımdan büyük keyif aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi birkaç ay önce izlemiştim. Yüksek temposu, arada absürtlüğe kaçan eğlencesi ve etkileyici Betty Gilpin performansı ile keyifli bir 90 dk geçirmiştim. İyi hatırlayacağım bir film. 7/10.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son donemlerde izlediğim en eğlenceli filmlerden biriydi..tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden kötü ve saçma bir filmdi özellikle son dövüs sahnesi o kadar saçmaydı ki keske 1 saat daha fazla uyusaydım bunu izleyeceğime.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.