Şimdi Ara

The Anarchs Oyuncu Toplulu SAMP Roleplay Sunucusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • The Anarchs Oyuncu Toplulu SAMP Roleplay Sunucusu


     

    The Anarchs SA:MP Roleplay Sunucusu (TARP)

     

    Kendi tanımımıza göre TARP, The Anarchs Oyuncu Topluluğu'na ait GTA San Andreas oyununun SA:MP istemcisi üzerinde açılmış bir topluluk rol yapma sunucusudur. Sunucumuz, diğer sunucularda bulamadığımız rol yapma oyunu ideallerimize göre, azami gerçekçilik ön planda tutularak tasarlanmıştır. Genel olarak yerli/yabancı rol yapma sunucularından alışık olduğumuzun aksine, diğer oyunculara karşı size üstünlük sağlayan her türlü OOC etken ve oyun içi satın alımlar oyunmodundan tamamen kaldırılmıştır. Şu ana kadar yaptığımız tüm sunucularımız gibi SA:MP Roleplay sunucumuz da tamamen ücretsiz şekilde başta topluluk üyeleri ve isteyen tüm oyunculara uzun süreli sabit bir rol yapma deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Oyunculara, gerçekçiliği sağlayan bazı kurallar dışında yaratıcılığın sınırı olmayan bir evren vadediyoruz.

     

    Sunucu & Sunucu Evreni Hakkında

     

    Sunucumuz, San Andreas eyaletine bağlı Red County bölgesinde yer alan kurgusal bir evrende geçmektedir. Sunucumuzu, GTA San Andreas evrenini baz alarak oluşturulduğu için gerçek kişi, kurum ve organizasyonları içermemek sunucu evreni politikalarımız arasında yer almaktadır. Sunucu konseptine uygun olacak şekilde düzenleme yapılmış hazır bir oyunmodu ile oyunculara azami gerçekçilik sunma misyonu ile hareket ettiğimiz için bu gayede oluşturulmuş özel rol politikaları mevcuttur.


    Sunucumuzda yer alan, yer alacak her oyuncuya özgür ve yaratıcı bir rol deneyimi sunmayı amaçladığımız için alışagelmiş bazı normları reddediyoruz. Oyuncuların gün içerisinde kısıtlı olan vakitlerini sadece buna harcamadan; hayal ettikleri rolleri, belirli kurallar çerçevesinde gerçekleştirebilmesini ve bunu yaparken tüm oyuncular için eğlenceli bir ortam oluşturmasını istiyoruz. Siz isteseniz dahi isim değiştirme, obje ekletme gibi işlemler için para almayı kabul etmeyeceğiz. TARP'de OOC Market, P2P, P2W gibi kavramlardan uzak kalacak ve aklınıza gelecek tüm özelleştirmeleri oyun içi rolünü yapmanız şartı ile sahip olabileceksiniz.

     

     

    Sunucu Kuralları ve Politikalarını incelemek için: Tıklayınız.

     

    Başvuru & Önemli Bilgiler

     

    Sunucumuz makul bir başvuru formu ve ardından onay durumuna göre whitelist ile giriş yapılabilen bir sunucudur. Sunucuya oyuncu olarak katılabilmek için aşağıda vermiş olduğumuz bağlantı üzerinden ücretsiz olarak "Hesap Başvurusu" oluşturabilir ve onay sürecine dahil olabilirsiniz. Sunucumuz kural ve politikalar yönünden oldukça ketum ve keskin bir tavırı düstur edinmiştir. Yönetici insiyatifi, ban/yasaklama affı, kuralları esneterek oyuncu tutma çabası gibi durumlar sunucumuzda kesinlikle kabul görmez. Yasaklanan tüm oyuncular, karakterleri ve hesaplarıyla birlikte sunucudan geri dönüşü olmayacak şekilde silinir. Sunucumuzda ne kadar işe yaradığı tartışmalı olan Kural-Ceza sistemi bulunmamaktadır. Her oyuncuya yapılan ihlalin değeri kadar oyuncu hesabına ceza puanı eklenir ve 100 ceza puanına ulaşan oyuncu, hesabıyla birlikte ototmatik olarak yasaklanır.


    Sunucu ekonomisi gerçekçilik ön planda tutularak özel olarak dizayn edilmiştir. Yarı kapalı bir ekonomi sistemi mevcuttur, yani sunucu içerisindeki para döngüsünü düzenlemek adına bazı sistemsel önmlemler alınmıştır. Yöneticiler tarafından sunucuya suni para girişi yapılmayarak sunucu ekonomisinde zamanala oluşan enflasyon, tamamen oyuncuların harcama ve kazançlarına bağlı olarak değişim gösterecektir. Böylelikle suncuu açılışından bir yıl sonra bile herkes kolayca lüks bir araç sahibi olamayacak.


    Biz bir oyuncu topluluğuyuz, para ve emek yatırımı yaptığımız sunucularımızdan tek çıkarımız, oyun oynarken bize eşlik eden çevremiz adına oluşturduğumuz sınırsız eğlencedir. Bu durumun böyle devam etmesini istiyor ve rol yapmaktan keyif alan herkesi sunucumuza bekliyoruz.

     

    Oyun Hesabı Başvurusu için: Tıklayınız.

     



     

    Forum: samp.anarchs.net

    IP Adresi: sunucu.anarchs.net:7777

    E-Posta: sunucu@anarchs.net

     

    SUNUCU AÇILIŞ TARİHİ 06.10.2023 20:00








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.