Şimdi Ara

test drive unlimited 2 kasıyor lütfen yardım ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba test drive unlimited 2 yi yükledim fakat oyunu herşeyi low ve off yapmama hatta çözünürlüğü 800-600 yapmama rağmen donuyor.
    sistem i7 2630 ati hd6570m 4gb 1333ram bide harddiskim 5400rpm acaba kasması normal mi? cod4 te de medium da kasıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1803 -- 2 Mart 2011; 11:45:25 >



  • yok mu bi yardımcı olacak?
  • Laptopların yavaşlamasının ilk akla gelen sebebi ısınmalarıdır, eğer baştan iyi sonra yavaşlıyorsa ısınmadandır, sıcaklıkları program ve elle kontrol edin, ısınmadansa soğutucu almanız lazım, laptopu aldıktan sonra hiçbirşey yapmadan geldiği gibi yada sana verdikleri cdlerden programları kurarak kullanıyorsan, hemen format atmanı öneririm, windows 7 ultimate 64 bit kurun (istersen pm'den yardımcı olabilirim windows konusunda), formattan sonra en son sürücüleri kurup(gereksiz sürücü kurmayın, gereksiz program kurmayın), oyunu tekrar deneyin, sorun çözüldüyse devam, çözülmediyse donanımdan kaynaklanan bir sorun var (sanmıyorum), (geçici olarak başlangıçta yüklenen programları iptal edip(antivirus vs) performansı deneyebilirsiniz)

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar, kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK SITH -- 3 Mart 2011; 12:16:15 >
  • gözlerim yaşardı çok saol cevapladığın için :) yaa ısınmadan olacağını zannetmiyorum. çünkü elimle kontrol ediyorum sıcaklık çok az. önceki laptopumda yada başka laptoplarda gözlemediğim kadarıyla bölgesel bir sıcaklama oluyor. hatta el yakıyor diyebilirim. bunda da bölgesel bi sıcaklık oluyor(alt solda) ama çok çok az zaten çok ısındığında fanı deli gibi turboya geçior. bu oyunlarda da ara sıra açıor çok nadir. yani ısındığını düşünmüyorum. bi de aklıma bişey geldi. yeni nfs yi en yüksek ayarlarda denedim onda da bazı bazı takılmalar oluyor çok nadir. ve ayarları full de yapsam low da yapsam değişmiyor. aynı takılmalar ara ara kısacık oluyor. acaba sorun NORTON da mı? bilgisayarla beraber geldi ben de kurdum ama hiç memnun değilim 2 de bir bişeyleri siliyor kafasına göre. hem de virüsle alakasız şeyleri. acaba ondan mı? bi de saçma sapan bişeyi daha var. performans uyarıları falan kendince ölçüp ölçüp yok şusu iyi yok busu iyi, yok şu şu kadar ram kullanıyor, cpu kullanıyor diye söylüyor. üstüne üstlük daha demin buldum herşeyi kaydetmiş. 3 aylık dökümanı var hatta. anık dakikalık ram kullanımlarını bile kaydetmiş. acaba ondan mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1803

    gözlerim yaşardı çok saol cevapladığın için :) yaa ısınmadan olacağını zannetmiyorum. çünkü elimle kontrol ediyorum sıcaklık çok az. önceki laptopumda yada başka laptoplarda gözlemediğim kadarıyla bölgesel bir sıcaklama oluyor. hatta el yakıyor diyebilirim. bunda da bölgesel bi sıcaklık oluyor(alt solda) ama çok çok az zaten çok ısındığında fanı deli gibi turboya geçior. bu oyunlarda da ara sıra açıor çok nadir. yani ısındığını düşünmüyorum. bi de aklıma bişey geldi. yeni nfs yi en yüksek ayarlarda denedim onda da bazı bazı takılmalar oluyor çok nadir. ve ayarları full de yapsam low da yapsam değişmiyor. aynı takılmalar ara ara kısacık oluyor. acaba sorun NORTON da mı? bilgisayarla beraber geldi ben de kurdum ama hiç memnun değilim 2 de bir bişeyleri siliyor kafasına göre. hem de virüsle alakasız şeyleri. acaba ondan mı? bi de saçma sapan bişeyi daha var. performans uyarıları falan kendince ölçüp ölçüp yok şusu iyi yok busu iyi, yok şu şu kadar ram kullanıyor, cpu kullanıyor diye söylüyor. üstüne üstlük daha demin buldum herşeyi kaydetmiş. 3 aylık dökümanı var hatta. anık dakikalık ram kullanımlarını bile kaydetmiş. acaba ondan mı?


    Bilgisayarda norton mu var? Boşuna fazladan kafa yormuşum, kimbilir başka ne gereksiz programlar vardır arkaplanda çalışan, format at, windows için pm atıyorum?

    Bir daha da Nortonun adını ağzına alma, bakarsın telepatiyle bilgisayarını yavaşlatır :P




  • Tama çok sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.