Şimdi Ara

Test Drive Ultimate online oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. Başlıktaki oyunu 3,4 gün uğraşmama rağmen bir türlü online server'ına bağlanarak oynayamadım eğer bana yardım ederseniz bende bu oyunu kendi server'ina bağlanarak başka oyuncular ile birlikte oynamak istiyorum. Sorunuma gelince;

    Öncelikle bu oyunu online server'ına bağlanarak online oynamak için GameSpy Arcade programını indirdim ve sitesinden üyelik aldım. Ben, e-postama o aldığım üyeliğin aktifleştirme linki felan gelecek diye beklerken hiç birşey gelmedi.

    GameSpy'ın sitesinden hesabımı açmıştım ve oyuna girerken GameSpy programı ile birlikte siteyide açık bıraktım belki böyle gerekiyordur diye.

     Test Drive Ultimate online oynamak


    ve başta aynı hesapta 2 farklı nicki hesap oluşturduğum için bunlardan birisini seçmemi istiyor bende 1. sini seçiyorum.

     Test Drive Ultimate online oynamak


    Yalnız GameSpy sitesinden aldığım üyeliklere "Log In" diyerek girmeye çalıştığımda her seferinde aşşağıdaki durum meydana geldi. "Log In" e tıklar tıklamaz 1 saniyelik girmiş gibi gözüküyor (ss'yi yakalayana kadar canım çıktı:) )

     Test Drive Ultimate online oynamak


    ama 1 saniye geçmeden aşşağıdaki durum meydana geliyor. Bende tekrar GameSpy sitesinden hesabıma girerek "Log In" demeden sayfayı açık bıraktım. Bu hesaplardan birisini silsemde olur herhalde ama nereden silineceğini bilmiyorum işte.

     Test Drive Ultimate online oynamak


    Sonra GameSpy Arcade programını açtım, üyelikte kullandığım msn ve şifreyi yazdım tabi o "Log In" e tıkladığımda çıkan sayfa hatası, bu hesap açma durumundada yaşandığı için yalnışlıkla farklı isimli 2 tane hesap açmışım neyse ben 1. sinden programa girmeye çalıştım

     Test Drive Ultimate online oynamak


    Ve seçtiğim hesaba ileri deyip giriş yaptım.

     Test Drive Ultimate online oynamak


    Sonra oyuna girdim. GameSpy sitesinde kurduğum hesaba verdiğim ismi msn'yi ve şifreyi yazdım ve ok dedim.

     Test Drive Ultimate online oynamak


    ve ufak bi uyarı çıktı belli bi süre geçtikten sonra kendi kapanıyor yada ben direk ok diyorum

     Test Drive Ultimate online oynamak


    ve server'a bağlanmaya çalışıyor galiba.

     Test Drive Ultimate online oynamak


    Ve bir süre bekledikten sonra "bir takım güncelleştirmelerin gerektiği" uyarısı karşıma çıktı ama güncelleştirmeden kastıda 1.66 patch'ı. Halbuki ben o patch'ı zaten kurdum. Oyunun ss'lerinin tam ordasında da kurulu olduğu yazıyor zaten.

     Test Drive Ultimate online oynamak


    Ama no dediğimde tekrar başa döndüğü için bu güncelleştirmeye "Yes" diyorum ve oyun 10,20 saniye donduktan sonra kapanıyor ve bir site açılıyor daha doğrusu açılmıyor yani yukarıdaki ss'de görülelen update uyarısına "yes" desemde güncelleyemiyorum.

     Test Drive Ultimate online oynamak



    Oyunda hesap oluşturup online server'a bağlanmaya çalıştığımda, GameSpy Arcade programından bu hesaba girmiştim program açıktı ve GameSpy sitesinden de bu aldığım hesaba giriş yaptım hem site hem program açıktı. Belkide GameSpy'ın sitesinden aldığım üyeliklere "Log In" diyerek giremediğim için online oynayamıyor olabilirmiyim?


    Evet arkadaşlar umarım sorunu anlatabilmişimdir. Bu oyunu online server'ina bağlanarak oynayan arkadaşlar varmı? Varsa tam olarak ne yapıp nasıl bağlandıklarını söylebilirler mi? Yahut tam olarak sorunu anlayıp cevabını bilen arkadaşlarda yardım ederse sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum bu oyunu artık online oynayabilmek istiyorum. Selametle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 11 Ekim 2009; 3:29:24 >







  • ben bu oyunu ilk sitesinden keyini aldım cd olmadıgından aynı yazı banada çıkıyordu daha sonra mecbur orginal cd almak zorunda kaldım cd yi takınca sorunsuz oyuna girdim.
  • Oyuna girdim derken online mi? Yoksa Single player mi? Yani ben oyuna ilerlemeli olarak zaten girip oynuyorum onda sorun yok ama online olarak oynayamıyorum. Bunun nedeni oyunun orijinallik durumu mu? Oyunu yüklerken serialinide girmiştim bir sorun olmamıştı ama iş online oynamaya çalışınca mı sorun çıktı.
  • Evet bir cevap yokmu?
  • oyun orjinal degilde sadece cd keyin orjinalse birde deamon tools ile dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.