Şimdi Ara

LFSTürkiye Sunucuları ve Oyun Topluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
29.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yarış oyunu tutkunu herkese merhabalar,

    Misyon;
    LFS bir simülasyon oyunu, bu oyun “Demo” ve “Lisanslı” şeklinde iki türden oluşuyor. Oyunun demo haline ulaşmak içinwww.lfs.net adresinden “DOWNLOAD” bölümünden oyunu indiriyorsunuz ve kurulumu yapıyorsunuz. Oyunu online olarak dünyanın her yerindeki sürücülerle oynamak için “DEMO” sunuculara erişmeniz gerekiyor. Bunun için de yine lfs.net/register adresinden ücretsiz olarak bir üyelik alıyorsunuz. Herhangi bir forum veya internet sitesine üye olur gibi lfs’ye de üye oluyorsunuz. Burada basit ve kısa üyelik isimleri ileride sizin için daha avantajlı olacaktır. Oyun içerisinde yine isminizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz, aynı üyelik ismiyle yarışmak zorunda değilsiniz. lfs.net üzerinden aldığınız üyelik isminiz ve şifreniz ile bilgisayarınıza kurduğunuz LFS oyunu içerisinde giriş yapıyorsunuz ve artık “DEMO” sunucularda diğer oyuncularla birlikte yarışlar yapmaya hazırsınız.

    Demo Anlatımı;
    Sadece 3 araç var: XFG , XRG ve FBM. Bir tanesi Rallycross pisti olmak üzere de 2 adet de pist var. Bu pistler ve araçlar haricindeki pistlerde ve araçlarla online yarışlar yapabilmeniz içinwww.lfs.net/shop üzerinde 12 Sterlin’den satılan (yaklaşık 55-60 TL) s2 Lisansı satın almanız gerekiyor. Başka hiçbir şekilde demo oyun içinde pasif şekilde gördüğünüz araçları veya pistleri online ortamda kullanabilmeniz mümkün değil. İnternette bazı sitelerde LFS için s2 Crackleri mevcut, bu crackler ile oyundaki tüm pistleri ve araçları açabilmeniz mümkün ancak yine bu şekilde de bu araçlarla ve pistlerde “internet üzerinden online oynamanız” mümkün değil. Yani oyunun asıl amacı olan online olarak multiplayer şeklinde sunucular üzerinden tüm dünyadaki LFS oyuncuları ile yarışmanız imkansız.

    S2 Lisans Nedir?:
    S2 lisans sadecewww.lfs.net üzerinden satılan, 55-60 TL ‘lik bir ücrete sahip (12 Sterlin), oyun ücreti. Bu ücreti bir seferlik veriyorsunuz ve yukarıda bahsettiğimiz tüm lisanslı kullanıcı haklarına sahip olabiliyorsunuz. Lisansınız sonsuza kadar sizinle kalıyor. Yani süresiz. 1 yıllık 5 yıllık değil. Ömürlük. Dilerseniz lisansınızı ileride istediğiniz bir fiyata ikinci el olarak satabilirsiniz.

    Kısacası;
    Oyunun tam hakkını vermek, ondan en büyük keyfi alabilmek için s2 lisans sahibi olmanız gerekli. Demo sunuculardaki sorumsuz ve saygısız sürücülerden uzak, daha oturaklı ve oyundan keyif alan sürücülerle birlikte harika zamanlar geçirmek için biriktireceğiniz ve bir seferlik ödeyeceğiniz 60 TL size çok şey kazandırabilir.www.lfsturkey.net olarak, Türkiye’deki LFS üyelerinin sayısını olabildiğince artırabilmek, dünya üzerinde Finlandiya, Almanya gibi LFS’de söz sahibi ülkeler arasına girebilmek ve Türkiye’deki s2 lisanslı kullanıcıların oranını artırmak en büyük amacımız.
    Yukarıda bahsedilen tüm bilgiler ışığındawww.lfsturkey.net ve Facebook sayfamızdan her türlü soru ve sorunlarınıza, uluslararası alışveriş gerektiren s2 lisans alımınızda güvenilir üyelerimiz ve yöneticilerimizle ÜCRETSİZ olarak yardımcı olmak ve sizleri de bu güzel ortama davet etmek isteriz.

    Saygılarımızla.
    “www.lfsturkey.net”

    Bilgilerimiz;
    LFSTurkey.Net Sunucu Bilgileri;
    IP: 185.118.141.172 / PORT: 88886 / 6R RACE
    IP: 185.118.141.172 / PORT: 88887 / 6R DRAG
    IP: 185.118.141.172 / PORT: 88888 / 6R CRUISE
    IP: 185.118.141.172 / PORT: 88889 / 6R DRIFT
    IP: 185.118.141.172 / PORT: 88890 / 6R GEZINTI

    Forum:www.lfsturkey.net/
    Discord:https://discord.gg/ZXXFsww
    Facebook Grup:https://www.facebook.com/groups/134290677393930/
    Twitter:https://twitter.com/LfsturkeyNET
    İnstagram:https://www.instagram.com/lfsturkeynet/
    Facebook:https://www.facebook.com/LFSTurkey.NET
    Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCcvD2Y-2IOntkKL3fSEK0gg



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.