Şimdi Ara

Tesla model 3'ün anahtarı insan koluna nakledildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla model 3'ün anahtarı insan koluna nakledildi
     
    Yazılım mühendisi ve YouTuber Amie DD, Tesla'nın Model 3 aracının ''keycard'' yani kart-anahtar aygıtının önkoluna nakledilmesiyle ilgili bir video yayımladı. Amie DD yeni nakil sayesinde, akıllı tefonu ve yedek anahtar kartı yanında olmasa bile arabasını kullanabilecek.

    Kart, çözücü maddeler içerisinde çözüldü

    Tesla model 3'ün anahtarı insan koluna nakledildi 
     
    Amie DD kartın içindeki verileri elektronik olarak elde edip aktarmak yerine, kartın içindeki mikroçipi elde etmek için kartı aseton içerisinde çözdü. Daha sora mikroçipi, vücudu tarafından reddedilmemesi için bir çeşit biyopolimer maddenin içerisine yerleştirdi. Biyopolimer madde içerisindeki çip; vücut modifikasyon stüdyosu adı verilen bir stüdyoda Amie DD'nin ön koluna nakledildi.

    Amie DD koluna yerleştirdiği çipi denediğinde çipin gerçekten işe yaradığını gözlemledi. Ancak çipin işe yaraması için kolun araçtaki okuyucuya çok yakın bir mesafede tutulması gerekiyor.

    Tesla arabaları anahtar içermiyor

    Tesla model 3'ün anahtarı insan koluna nakledildi 

    Tesla'nın ürettiği model 3 araçların kilitleri, ''keycard'' olarak adlandırılan çipli kartlar yardımıyla veya akıllı telefonlar ile açılıyor. Tesla'nın model 3 araçları alışılagelmiş anahtarı kullanmıyor hatta aracın anahtar delikleri bile bulunmuyor.

    Ayrıca Bkz.Koşarken kollarımızı neden bükeriz ?

    Amie DD koluna çip nakledilen ilk insan değil

    Tesla model 3'ün anahtarı insan koluna nakledildi 

    Amie DD adlı yazılım mühendisinden önce de benzer uygulamalar gün yüzüne çıkmıştı. Örnek olarak İsveç'te binlerce insan da benzer uygulama ile cerrahi olarak yerleştirilmiş mikroçipleri kullanmaya başladı.







  • Bu kadar abartmak yerine. Aracın kapısında parmak izi okuyucu olsun. Araca tanımlayalım. Parmak izimizle giriş yapalım. Bilmiyorum belkide bu uygula yapılmıştır, benim haberim olmayabilir.

  • Bu, sözde YouTuber Amie DD biçiminde canlılar var ya "Snowpiercer" filmindeki "Teacher" vari canlıların reel hayatta şekil bulmuş halidirler.


    Teknolojiye açık olmak ile insanın özel hayatına müdahale arasındaki çizgiyi karıştırmamak gerek. Cerrahi müdahale ile kendine chip vb. taktırmak beyni kendisine ait olan insan harcı bir iş değildir.


    Gelecekte herkes chipli olacak, bağnaz düşüncelerden vazgeçin diyenler varsa da post apokaliptik bilimkurgu filmlerinde yaşamaya devam etsin.

  • Amie DD arkadaşımız psikopat, deli birine benziyor gibi gözüküyor.

  • İris tarayıcısı koyun şu kaç bin dolarlık araçlara. hatta gözümüzü taratırken parmağımızıda okutalım.
  • - Eee nolmus yani

    - koluna takmis iste olay bu

    - yani?

    - yani haber bu bir sey yok

    - gtfoh!

  • Zeitgeist diye bir belgesel var hala izlemeyen varsa biz izlesin. Bir yerden sonra bu muhabbetlere değiniyor.

    01:48.50 den itibaren izleyin.



    Bu arada 2007 yılına ait bu video.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Ağustos 2019; 15:2:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryptdlg

    Zeitgeist diye bir belgesel var hala izlemeyen varsa biz izlesin. Bir yerden sonra bu muhabbetlere değiniyor.

    01:48.50 den itibaren izleyin.



    Bu arada 2007 yılına ait bu video.
    1.48 den sonrası izledim çok iyi bir video teşekkürler şimdi başa saracağım sıfırdan izleyeceğim




  • Bazı arkadaşlar okulda silgilerini kaybetmesinler diye iple boyunlarına asarlardı. Bu da onun gibi bir şey olmuş.

  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    Bana daha çok Ortadoğu'da fazla yaşamış biri gibi geldin. Dünya "bilim kurgu" filmlerine döndüğünde sen köyünde oturmaya devam edebilirsin merak etme sana uğramaz kimse.

  • al-ozaria arkadaş ile aynı düşüncedeyim Byperest arkadaşım teknolojiye tapınmayı bırak birdahaki sene yenisi çıkacak. önceliklerin inanç ve şuur olmalı bir şey geliştirirken insanlığın faydasına hayatı kolaylaştıracak ve insanı maneviyattan uzaklaştırmayacak şekilde yapılmalı bakıyorum insanımız teknolojiyle inancı karşılaştırır olmuş İslam ile Bilim ayrıştırılır olmuş tamam teknolojiyi takip et düzgün bir şekilde tartış ama Orta doğu şöyle böyle konuşma Teknoloji seni kurtarmaz koçum

  • arabayı satarken ne yapacan tak çıkar organ lan bu. ömrün boyunca 6-7 tane araban olsa kolunda deşilmedik yer kalmaz

  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    abd deki evangelistlerin yediği naneleri anlatmış ama din i kötülemek doğru değil. sapkın inanışları din diye sunup sonrada dine saldırmak kasıtlı hazırlandığını düşündürüyor. girizgahta sundukları sesler görüntüler izleyiciyi istedikleri noktaya çekmek için hazırlamışlar sonrasında 11 eylül ile desteklemişler harbiden sonlara gelince doğru bunlar diyorsun ve baştaki din saldırısına da şuursuzca hak vermiş oluyorsun.Bir gerçekten bahsediyorsan niye bunlara ihtiyaç duyarsın ki. Önce yahudiler sonra romalıların kendi inaçları ile tahrip ettiği hırıstiyanlığı savaş tan para kazanmak üzerine kurulu ekonomi için birde siyonizm değiştirmiş ortaya insanlıktan çıkan kandan beslenen şirketler ve ceo su siyasetçiler türemiş. tüm dinlerde bu mantıkta demek yanlıştır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.