Şimdi Ara

Teşekkürler Aykut Kocaman (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eski bir golcünüz derken?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 21 Mayıs 2018; 0:40:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhisarspor'a 3 maçta da kaybederek 2 şampiyonluğu elinin tersiyle ittiğin için, kıçı kırık bir takıma elenerek bizi avrupa liginden mahrum bıraktığın için, kaliteli oyundan ziyade 80lerin çakılı savunma mantığıyla futbol keyfimizin içine ettiğin için, yetenekten çok takozluğu tercih ettiğin için, hata kabul etmeyerek,aynaya dönüp kendine bakmadan her puan kaybından sonra suçu hakemlere atarak bizi milletin maskarası yaptığın için Teşekkürler Aykut Kocaman...
  • Aykut kocaman kabız futbol oynatıyor belki ama gelecek sene bu takımı şampiyon yapar.
  • Fatih terimden sonra galatasarayı en çok şampiyon yapan td aykut kocamana kocaman bi tebrik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de teşekkürler. Kendisine güvenmeyenleri yanıltmayarak ve yine 2. olarak bir gs şampiyonluğu daha yaşadı, yaşattı. Böylece 20 senelik Aziz Yıldırım tiranlığını bitiren adam oldu. Adam gibi adam helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kragen

    Eski bir golcünüz derken?
    Zafer abi Fenerbahçe'nin eski forvetlerinden. Yaşın yetmediği için bilmezsin. 7 gün 24 saat Serdar Ali izleyip kelime dağarcığını çapsız, vasat gibi kelimelerle sınırlandırmak yerine eski sezonlarımızı izle de bir işe yarasın boş vaktin.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Yaşım Zafer Biryol’u Konyaspor formasıyla izlemeye yetti meraklanma sen. Kendisinin gerçekten Zafer Biryol olmasına şaşırdım sorumun sebebi de odur. Ayrıca Serdar Ali izleyeceğim en son adamlardan. Tıpkı Emre Bol gibi. Bazı şeyleri çabuk unutuyorsunuz.



    Ben kendimi geliştiririm meraklanma ama sizin için bu bir şeyler okuyarak, izleyerek olacak gibi durmuyor maalesef. Üzgünüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Ağustos başında:Ligde 3.lük yarışı+Uefa Gruplarda Elenme/Son 32+Türkiye Kupası Finali.Beklentim buydu.

    Vardar maçı ve ligdeki ilk 3 maç sonrası ise beklentim Ligde 4-5 ve Türkiye Kupası Finali olarak değişti.

    Sene başındaki beklentilerimde Uefa Kupasında beklediğimin 1 2 basamak aşağısında kalmışız.Ligde de beklediğimin 1 2 sıra üstüne çıkmışız.Türkiye Kupasında değişen bir şey yok sene başı beklentim anlamında.Tabi ki rakip Akhisar olunca kupayı da kazanmak gerekiyordu o yüzden orada da bir sıkıntı oluştu.

    Özetle Lig 4.+Uefa Son 32+Türkiye Kupası Finaline tamamdım onun yerine Lig 2+Uefa Ön Elemede Elenme+Türkiye Kupası finali oldu.Bu açıdan bir dengeleme var.Yine de Vardar'a elenmemek ve Türkiye Kupasında eğer finaldeki rakibin Galatasaray ve Beşiktaş değilse kupayı alman gerekiyordu.Zaten Vardar'a elenmese ve Türkiye Kupasını almış olsa Aykut Kocaman kesin kalsın derdim.Bu eksiler lig 2.liğindeki başarısından götürdüğü için ve başka bazı sebeplerden dolayı kalmasına sıcak bakmıyorum.

    Şunu da söyleyeyim.Seneye de isterse Emery isterse Pep Guardiola isterse Conte gelsin.Durum gösteriyor ki bu kadronun üzerine pek bir şey inşaa edilemeyecek seneye de şampiyonluk beklemiyorum kim teknik direktör olacaksa olsun.Bu lig bu sene 20 kere oynansa şampiyon olamayacaktık,2.olacağımız senaryo sayısı da oldukça azdı,denk geldi.Kısa günün karı.Anlamsız tartışmalara girip milletin birbirini yormasına gerek yok.Fenerbahçe artık eskisi gibi değil Aragones döneminden beri yapılan doğru hamle sayısının yanlış hamle sayısından az olması ve bunların birike birike bugünlere gelmesi durumu var.Yeni duruma alışmak taraftar için oldukça zor ve taraftar bundan memnun olmayabilir ama Fenerbahçe 2015 yazında kurduğu yeni takımla şampiyon olamadığı gün son kurşununu da boşa attı ve artık duraklama/gerileme sürecinde.Beşiktaş son 5,Galatasaray son 7 senede bizden daha başarılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elder Wand -- 21 Mayıs 2018; 10:37:15 >




  • Golcü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    İşte bunu anlatamıyoruz saçma sapan insanlara.
    Bazıları gerçekten rakip takım taraftarı, numara yapıyor. Ancak şu vasıfsıza güvenen bir süre taraftarın olduğu da gerçek ve şu tabloyu ısrarla görmezden geliyorlar. Yahu bu adam 4 yılda 3 GS şampiyonluğu görmüş, 2'sinde 10 puan fark yemiş, Oynattığı oyun, zihniyeti, silikliği, her şey ortada. Şampiyonlar Ligi'ni rüyamızda bile görmüyoruz. Size bakıyorum Manu'yu, Juventus'u Real Madrid'i deviriyor, aslan gibi oynayarak gruplardan çıkıyor, çeyrek final yapıyorsunuz. Bir de kendime bakıyorm, kahroluyorum. Nasıl oluyor da sen fb taraftarı olarak bunu görmüyorsun. Nasıl hala istikrar diyebiliyorsun. Hiç mi kafan basmıyor be adam?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.