Şimdi Ara

Terra LUNA kurucusunun evine baskın yapıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Terra LUNA kurucusunun evine baskın yapıldı



    ABD Menkul Kıymetler Komisyonu da Terra faciası sonrasında incelemeye koyulmasının ardından Güney Koreli yetkililer, büyük kripto para borsalarına operasyon düzenlemişti. Şimdi de Terra'nın kurucu ortağı olan Daniel Shin'in evine baskın yaptı. 



    Terra davası mercek altında



    Terra'nın çöküşünün ardından insanlar adalet arayışına girdi. Seul Güney Bölge Savcılığı, davayla ilgili kripto para borsalarına baskın düzenlendiği de doğrulayarak projenin kurucu ortaklarından olan Daniel Shin'in evine de baskın yapıldığını açıkladı. Yetkililer, soruşturmanın derinlemesine devam ederek polis ile işbirliği yapıldığı ve konu hakkında daha fazla detay veremeyeceklerini açıkladı.



    Ayrıca Bkz.ABD de Terra LUNA’nın peşine düştü



    Terra'nın diğer kurucu ortağı olan Do Know hakkında da kripto para işlemlerinden elde edilen gelirlerin incelendiğini ve vergi kaçırıp kaçırmadığı araştırılıyor. Pek çok ülke TerraUSD (UST) sonrası stabil coinleri hedef alarak bir yasa tasarısı hazırlığına başladığını da hatırlatalım.



     




    Kaynak:https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-07-22/terra-founder-s-home-raided-as-korea-widens-crypto-failure-probe#xj4y7vzkg







  • Sövmek 1 dk serbest olsa az para kaybetmedik umarım ömür boyu yatar içeride

  • Kumar oynayıp, kaybedip, sonra gazino sahibine suç bulmak da ne diyeyim bilemedim.

  • Evet, sen git bütün senin şirketine yatırım yapan insanların paralarını evinde sakla sonra bir gün evine baskın yaparlar bütün paralar evde bir yerde çıkar... Ben olsam aynen böyle yapardım gider evimde saklardım...

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Gazino sahibi dolandırıcıysa ?

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Naapsın ayakkabı kutusunda mı saklasın. Koreliler beyinsiz değildir. Evde kutuların içinde para bulurlarsa evin saabı hapse girer. Çünkü koreliler ahlaklı dürüst insanlardır. Hırsız gaspçı sabah akşam kimin parasını çalsam die düşünen br toplum ulus değildir. Komşusunun hakkını savunur.

  • jubeii kullanıcısına yanıt

    Evet hocam bende farklı bir şekilde sizin düşünceniz benzer bir yaklaşımla biraz tezat olacak şekilde düşündüğümü yazmıştım; tabi kide adam ayakkabı kutusuna koyacak hali yok, minareyi çalan kılıfını hazırlar atasözü de buna benzer bir olay için söylenmiştir; aklı başında hiç kimse evine milyon dolarları getirip bırakmaz ...

  • Sanki bütün dünya kripto paraların kendisinin zaten yaratılmış en büyük dolandırıcılık olduğunu bilmiyor. Sadece en büyük devletin kayıpları artar ise buna müdahale eder kar ettiği sürece sorun yoktur. Bu tür küçük adamların ve ülke dışı insanların peşine düşeceklerdir elbet ama bitcoini yaratan kişi belki de bu yüzden her zaman belirsizliğini koruyacak. Çünkü çöktüğünde hesap sorulacak birinin olmasını istemeyecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 23 Temmuz 2022; 17:56:09 >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Hadi ordan ponzi diye diye bitiremediniz. Sizi de anliyom zamanında sizi de öyle korkutmuşlarsa içinizde kalmıştır kesin....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı kutusu nalaka ??

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeş sen zamanında girdin de ne kazandın bir yaz da biz de ezilek büzülek. Çok para kazanmış birine benzemiyorsun öyle olsa işsiz güçsüz gibi her kripto parayı ponzi görene mesai harcayıp cevap vermezdin. Ne kadar kaybettin ne kadar içerdesin söyle de senin içinde ne kalmış biz de onu bilek.

  • Her tarafına baskın yapsan ne yazar ?

    140 usd olan luna olmuş 0,00009 usd.

    Gezegen böyle soygun görmedi. Terra LUNA kurucusunun evine baskın yapıldı Terra LUNA kurucusunun evine baskın yapıldı 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.