Şimdi Ara

Terra kurucusu Do Kwon için kırmızı bülten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Terra kurucusu Do Kwon için kırmızı bülten



    40 milyar dolarlık bir ekosistemin çöküşüne sebep olan ve ardında sayısız mağdur bırakarak ortadan kaybolan Terra Luna vakfı kurucusu Do Kwon için hesap verme vakti yaklaşıyor. Interpol kuruluşu kırmızı bülten çıkardı.



    Do Kwon için kırmızı bülten



    Kaçmadığını ve hesap vermeye hazır olduğunu belirtmesine rağmen bir türlü ifade için kendisine ulaşılamayan Terra Luna kurucusu Do Kwon için sonunda kırmızı bülten çıkarma kararı alındı.



    Ayrıca Bkz.Terra kurucusu Do Kwon için tutuklama kararı!



    Güney Kore savcıları ülkede bulunmayan Do Kwon’un Singapur’da olduğu iddiaları üzerine ülke makamlarına talep iletmiş ve yapılan araştırmalarda bahse konu adreste de olmadığı anlaşılmıştı. Sonrasında tutuklama kararı gelmişti. Bu noktada kırmızı bülten kaçınılmaz oldu.



    Kripto para piyasasını adeta alt üst eden Do Kwon’un pek sorumluluk almak istemediği görülürken yaptığı bir paylaşımda kişisel görüşme veya bir oyun olmadığı sürece GPS koordinatlarını bilmeye kimsenin hakkı olmadığını açıklamıştı. Bu açıklama kafalarda soru işareti uyandırmıştı.




    Kaynak:https://www.coindesk.com/business/2022/09/26/interpol-issues-red-notice-for-do-kwon-report/







  • 40 milyar ya 40 milyar dolar. Bu para nedir ya. Nasıl bir dünya düzenidir bu. Bu paraların kaynağı nedir? Buna nasıl müsaade ediliyor anlamış değilim.

  • Al sana buda yabancı tosuncuk. Dünyanın her yerinde köşeyi çalışmadan dönmek isteyenler olduğu sürece bu tip vurgun yapanlar olacaktır. Bu kaçınılmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.